کرمان رصد - ورزش 3 /باشگاه شهداب یزد اعلام کرد رقابتهای جام چهارجانبه شهداب که قرار بود پیش از آغاز لیگ برتر برگزار شود، با توجه به تغییر زمان شروع لیگ برتر به تاریخ 23 مهر، یک هفته به تعویق افتاد. بر این اساس، این تورنمنت از روز یکشنبه 13 مهر تا سهشنبه 15 مهر در سالن اختصاصی شهداب یزد و طی سه روز، از ساعت 16 تا 20 برگزار خواهد شد.
این رقابتها فرصتی برای کادرفنی شهداب خواهد بود تا ترکیب تیم را پیش از آغاز لیگ محک بزند و هماهنگی بیشتری میان بازیکنان ایجاد شود. با توجه به حضور تیمهای قدرتمند داخلی، جام چهارجانبه شهداب میتواند محک جدی برای مدعیان لیگ پیش رو باشد.
همچنین سه ملیپوش شهداب یزد که امروز به کشور بازگشتند، پس از استراحتی کوتاه از روز چهارشنبه در تمرینات تیم شرکت خواهند کرد. کادرفنی امیدوار است از حضور این بازیکنان در جام چهارجانبه نهایت استفاده را برای هماهنگی بیشتر با سایر نفرات تیم ببرد. شهداب، سپاهان، مس و مهرگان تیمهای حاضر در این تورنمنت هستند.
بازار ![]()