کرمان رصد - ایسنا / سرپرستار بخش مامایی بیمارستان افضلیپور کرمان گفت: مادر متولد سال 1379، موفق شد نوزادان پنجقلوی خود را با سلامتی به دنیا آورد.
مهدیه مقدسی، سرپرستار بخش مامایی بیمارستان افضلیپور کرمان در تشریح این خبر اظهار کرد: مادر این نوزادان در پنجمین بارداری خود با علائم درد زایمان و در سن بارداری 31 هفته، تحت عمل سزارین قرار گرفت و پنج نوزاد خود را به دنیا آورد.
وی افزود: این عمل با موفقیت انجام شد و حال عمومی مادر مطلوب گزارش شده است.
مقدسی ادامه داد: حال نوزادان نیز مساعد گزارش شده اما به دلیل نارس بودن، هر پنج نوزاد در بخش آیسییو نوزادان بیمارستان، تحت مراقبت ویژه قرار دارند.
سرپرستار بخش مامایی بیمارستان افضلیپور یادآور شد: این مادر پیش از این دو بار تجربه یک زایمان موفق داشته که حاصل آن دو دختر 7 ساله و یکسال و چهار ماهه است و دو بارداری دیگر وی منجر به سقط شده بود.
بر اساس این گزارش، وزن و جنسیت نوزادان به شرح زیر است:
قل اول: دختر، یک کیلو و 250 گرم
قل دوم: پسر، یک کیلو و 370 گرم
قل سوم: دختر، یک کیلو و 140 گرم
قل چهارم: پسر، یک کیلو و 120 گرم
قل پنجم: دختر، 900 گرم
بازار ![]()