کرمان رصد - در بازدید نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی از بیمارستان نیمهتمام عنبرآباد، 100 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ویژه در اختیار نماینده برای تکمیل این بیمارستان اختصاص یافت.
به گزارش خبر گزاریصداوسیما مرکز کرمان بهنام سعیدی، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامیدر حاشیه بازدید از این طرح و اورژانس شهرستان عنبرآباد گفت: 100 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ویژه در اختیار نماینده برای تکمیل بیمارستان اختصاص یافته، که نیمی از کل 200 میلیارد تومان منابع قابل تخصیص است.
بهنام سعیدی، افزود. این طرح سالها به علت کمبود اعتبار متوقف بود، اما بخش قابل توجهی از منابع مالی آن تأمین شده است.
وی ادامه داد با وجود تأمین اعتبار، انگیزه کافی برای تکمیل طرح دیده نمیشود واگر پیمانکار توان ادامه کار ندارد، باید قرارداد فسخ و طرح به پیمانکار توانمندتری واگذار شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی