چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴
فرهنگی

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌ و پرورش استان کرمان:

حفظ کرامت فرهنگیان با قراردادهای بیمه ای که سود مشترک فراهم می کنند مورد تاکید است

حفظ کرامت فرهنگیان  با قراردادهای بیمه ای که سود مشترک فراهم می کنند مورد تاکید است
کرمان رصد - معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌ و پرورش استان کرمان در دیدار با نمایندگان تعدادی از شرکت‌های بیمه گفت: حفظ کرامت فرهنگیان با قراردادهای بیمه ای که سود مشترک فراهم می کنند مورد تاکید است.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌ و پرورش استان کرمان در دیدار با نمایندگان تعدادی از شرکت‌های بیمه گفت: حفظ کرامت فرهنگیان با قراردادهای بیمه ای که سود مشترک فراهم می کنند مورد تاکید است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، سعید احمدی کهنعلی گفت: جلسه امروز یک معامله حقوقی و اقتصادی است که باید منافع دو طرف را تامین کند.
وی همچنین خواستار مشارکت شرکت‌ها در تقسیم سود و تسریع در پرداخت خسارت‌ها شد تا کرامت و خدمت‌رسانی به فرهنگیان تضمین شود.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌ و پرورش استان کرمان بر لزوم تنظیم قراردادهایی شفاف و عادلانه تاکید کرد و گفت: ضمن تامین منافع شرکت‌ها، سهم قابل توجهی از سود حاصل از خدمات بیمه‌ای به آموزش و پرورش و در نتیجه به فرهنگیان بازگردانده شود.
احمدی کهنعلی با اشاره به سابقه و جایگاه معلمان و حساسیت امور آموزشی، خواستار رعایت کامل شأن و کرامت فرهنگیان در فرآیند ارائه خدمات بیمه‌ای شد .
وی با بیان اینکه این نشست ذاتاً یک معامله است و قواعد حقوقی و اقتصادی خاص خود را دارد، افزود: معامله باید به گونه‌ای نوشته شود که نه شرکت متضرر شود و نه آموزش و پرورش از حق خود محروم بماند؛ بلکه منافع مشترک دو طرف محقق شود.
معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌ و پرورش استان کرمان تأکید کرد: هدف از این نشست رسیدن به تفاهمی عملی و سودمند برای دو طرف است و مذاکرات فردی و پیشنهادهای حضوری توسط نمایندگان شرکت‌ها ادامه می یابد تا بهترین توافق حاصل شود .
احمدی کهنعلی تصریح کرد: با اشاره به تجربه‌های ناکام و تاخیرهای پیشین در پرداخت خسارت‌ها، طی سال‌های گذشته بسیاری از فرهنگیان از خدمات بیمه‌ای منفعت لازم را نبرده‌اند و برخی پرداخت‌ها با تاخیر و بی‌احترامی انجام شده است؛ بنابراین امسال خواستار سامان‌دهی دائمی این روند و رفع معضلات گذشته هستیم.
وی گفت: اگر شرکت بیمه‌ای در استان کرمان سود قابل‌توجهی کسب می‌کند، بخشی از این سود باید حداقل به ارتقای زیرساخت‌ها و خدمات آموزش و پرورش استان اختصاص یابد .
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان پیشنهاد تخصیص فضای اداری مناسبی برای پاسخگویی نمایندگان بیمه در محوطه اداره‌کل به‌منظور سهولت دسترسی فرهنگیان و جلوگیری از مراجعات در کوچه‌پس‌کوچه‌ها بود و گفت: شرکت‌هایی که سرعت پرداخت خسارت بالاتر و شبکه خدمات وسیع‌تری داشته باشند و بتوانند کرامت و احترام همکاران فرهنگی را حفظ کنند، در همکاری اولویت دارند.
احمدی گفت: استان کرمان به‌عنوان استانی سودده در حوزه بیمه، قابلیت اجرای طرح‌های پایلوت و برخی استثناهای مبتنی بر قانون وزارتخانه را دارد و پیشنهادهایی برای بهره‌مندی بهتر فرهنگیان تنظیم شده که مورد بررسی قرار می گسرد.
وی بر لزوم شفافیت در محاسبه ورودی‌ها و بازپرداخت‌ها تاکید کرد و خواستار آن شد که بخشی از تفاضل میان حق بیمه دریافتی و بازپرداخت خسارت به‌عنوان سود مشترک بین آموزش و پرورش و شرکت‌های بیمه تقسیم شود تا منافع واقعی به نفع فرهنگیان صرف شود.
بر پایه این گزارش، نشست هم اندیشی مدیرکل و معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان کرمان و...با نمایندگان بیمه استان در سالن شهید جعفری اداره کل برگزار شد.

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد

کرمان رصد


نظرات شما