کرمان رصد - فارس /مارک مارکز اسپانیایی داستان بازگشت فوقالعاده خود را کامل کرد و هفتمین قهرمانی جهان موتوجیپی را به دست آورد تا با اسطوره ایتالیایی، والنتینو روسی برابر شود.
مارکز 32 ساله در گرندپری ژاپن پس از همتیمی ایتالیاییاش فرانچسکو بانیا در جایگاه دوم قرار گرفت و با این نتیجه، پنج مسابقه مانده به پایان فصل، اختلاف غیرقابل جبرانی در صدر جدول قهرمانی ایجاد کرد و نخستین قهرمانی خود را از سال 2019 به دست آورد.او هنگام عبور از خط پایان، سرش را در میام دستانش گرفت و گریه کرد، سپس برادرش الکس که نزدیکترین رقیب او در این فصل بود و در موتگی ششم شد، به او تبریک گفت.
مارکز با چشمانی پر از اشک گفت: حرف زدن واقعاً برایم سخت است، فقط میخواهم این لحظه را لذت ببرم. اما واقعاً سخت بود، خیلی سخت بود، ولی حالا با خودم در آرامش قرار دارم.این موفقیت پس از کابوسی که از سال 2020 آغاز شد به دست آمده است. پس از اینکه چهار قهرمانی پیاپی از سال 2016 تا 2019 کسب کرد، دچار آسیبهای متوالی شد، از جمله شکستگی بازو در سال 2020 که نیاز به چهار عمل جراحی طی دو سال داشت.مارکز افزود: یک اشتباه بزرگ در کارنامهام داشتم، آن هم برگشت زودهنگام از جراحی بود. پس از آن جنگیدم، جنگیدم و جنگیدم تا دوباره پیروز شدم.مارکز در این فصل 11 پیروزی کسب کرده و اختلاف خود را با برادرش در رده دوم به 201 امتیاز افزایش داده است.

بازار