تندروها دیپلماسی را پرهزینه کردهاند
مقالات
بزرگنمايي:
کرمان رصد - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
حشمت فلاحتپیشه، نماینده ادوار مجلس و تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتوگو با «اعتماد» در پاسخ به تحرکات عجیب طیفهای تندرو میگوید: «جای تعجب دارد کسانی امروز علم توهین به رییسجمهور و دولت را افراشته نگه داشتهاند و ادعاهایی را مطرح میکنند که خلاف منافع ملی کشور است. اگر قرار باشد، انتقادی به عملکرد دولت چهاردهم داشته باشیم، همانا عدم برخورد با این طیفهای تندرو است.در حالی که رییسجمهور با شعار تنشزدایی و توسعه روابط با جهان، رای مردم را کسب کرد، افراطیون موانع بسیاری را پیش روی رییسجمهور قرار دادند و وقت و توان دولت را به جای حل معادلات بیرونی، صرف کشاکشهای داخلی کردند. استیضاح وزیر اقتصاد کابینه در شرایطی که 4ماه از حضور او در کابینه نمیگذشت، نمونهای از این تحرکات افراطی است.»
فلاحتپیشه ادامه میدهد: «یکی از اقداماتی که چهرهها و جریانات افراطی انجام دادند، تلاش آنها برای پرهزینه کردن مذاکره و دیپلماسی بود. امروز هم تندروها همینگونه رفتار میکنند. یکی از این افراد که امروز هم در مجلس حضور دارد، به دروغ اعلام کرد در برجام ضمیمهای وجود دارد که در آن دولت وقت باید فرماندهان سپاه را تحویل دشمن دهد! ادعا کردند نفر هفتم این لیست، شهید سلیمانی است و دولت روحانی پذیرفته که او را تحویل امریکا دهد. اما بسیاری از این فرماندهان در جنگ شهید شدند نه در مذاکره!»
او یادآور میشود: «گروههای تندرو هستند که با ادعاهای کذب خود مذاکره و دیپلماسی را پرهزینه کردهاند. همین امروز و در شرایطی که آقای پزشکیان به دنبال استفاده از اختیارات خود در سیاست خارجی است و تلاش میکند پیام صلح و مذاکره ارسال کند، جریانات افراطی در داخل همسو با دشمنان بر طبل تنش و جنگ میکوبند. یک روز پرونده عدم کفایت سیاسی رییسجمهور را استارت میزنند و روز دیگر برای ترور رییسجمهور گرا میدهند. همان شخص تندرو که به دروغ درباره برجام صحبت کرده بود و دوستانش، در جنگ 12 روزه سکوت کردند و هیچ محکومیتی ابراز نکردند! هیچ صدایی از طیفهای تندرو تا زمان آتشبس شنیده نشد.اما پس از پایان جنگ و آتشبس باز هم سر و کلهشان با دیدگاههای افراطیشان پیدا شد.»
فلاحتپیشه در پاسخ به پرسش «اعتماد» در این خصوص که از نظر شما راهبرد تندروها در دوران پساجنگ چیست؟ میگوید: «تندروها در دوران پساجنگ چند برنامه را در دستور کار قرار دادهاند؛ مهمترین راهبرد آنها مقابله با هر نوع تحرک دیپلماتیک است. لذا وقتی رییسجمهور ایران پیام صلح و تنشزدایی و دیپلماسی را در گفتوگو با خبرنگار امریکایی صادر کرد به سرعت به او حمله کردند.
در مرحله بعد، تندروها برای ترور ترامپ پول جمع کردند! آنها ادعا میکنند (از سلمان رشدی تا ترامپ) سرهای بسیاری را قرار است بیاورند، اما تنها برای کشور و مردم هزینهتراشی کردهاند. امروز بسیاری از دستگاههای امنیتی امریکا متهم هستند تا به ترامپ شلیک شود، اما تندروها تلاش میکنند هزینه این نوع رفتارها را به مردم ایران تحمیل کنند.»
او ادامه میدهد: «ترامپ در امریکا کم دشمن ندارد. بسیاری از افراد امریکایی به خاطر سیاستهای ضد مهاجرتی ترامپ، جانیان سازمان یافته در امریکا، گروههای مافیایی و مردم امریکا که زیر سیاستهای ریاضتی ترامپ له شدهاند، با او دشمن هستند و ممکن است اقدامی را علیه او صورت دهند. اما تندروهای افراطی در ایران تلاش دارند با بردن نام ایران برای ترور ترامپ، برای کشور و مردم هزینهسازی کنند. این طیفها در برابر سیاستهای معقول رییسجمهور برای مذاکره، مانعتراشی میکنند.»
حشمت فلاحتپیشه میگوید: «اگر دولت چهاردهم مانع این طیفها نشود، خسارات بیشتری را متوجه کشور میکنند. »
بازار ![]()
-
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۵:۴۲
-
۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/735384/