امتحانات نهایی در 238 حوزه امتحانی برگزار می شود
اجتماعي
بزرگنمايي:
کرمان رصد - نشست خبری مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با محوریت امتحانات خرداد ماه در هتل آسمان برگزار شد.
محمد رضا فرحبخش، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست خبری که با محوریت امتحانات خرداد ماه برگزار شد، مهم ترین دغدغه های حوزه های امتحانات نهایی را قطعی برق و اینترنت عنوان کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی افزود: با توجه به جلساتی که با مسئولان اداره برق انجام شده، قرار شده است که در ساعات برگزاری آزمون ها، برق حوزه های امتحان نهایی قطع نشود.
مدیر کل آموزش و پرورش بیان داشت: کاهش مصرف برق از سوی خانواده ها و مردم در ساعات برگزاری آزمون، می تواند به جلوگیری از قطعی برق کمک کند و هدف ما اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن به مردم برای این موضوع است.
وی بیان داشت: امتحانات نهایی در 238 حوزه امتحاتی از 28 اردیبهشت تا 22 خرداد ماه برگزار می شود.
فرحبخش به فرآیند حفاظت و امنیت حوزه های امتحانی اشاره کرد و تصریح کرد: درب حوزه های آزمون از ساعت 7 صبح بسته و فرآیند آزمون از ساعت 7 و 30 دقیقه اجرا می شود.
وی با اشاره به تاثیر 60 درصدی معدل در پایه دوازدهم گفت: 11 آزمون در پایه دوزادهم در روزهای فردو 6 آزمون در پایه یازدهم در روزهای زوج به صورت نهایی برگزار می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از تجهیز تمام حوزه ها به امکانات مناسب خبر داد.
منصور شیخ پور، مسئول سنجش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه گفت: در استان کرمان، 34 هزار و 845 دانش آموز پایه دوازدهم هستند که از این تعداد، 22 هزار و 117 نفر دختر و 12 هزار و 781 نفر پسر هستند که 62 و نیم درصد را دختر و 37 و نیم درصد را پسران تشکیل می دهند.
وی افزود: 23 هزار و 78 دانش آموز پایه یازدهم هستند که از این تعداد، 14 هزار و 492 نفر دختر و 8 هزار و 656 نفر پسر هستند که 63 و نیم درصد را دختران و 36 و نیم درصد را پسران به خود اختصاص داده اند.
شیخ پور با اشاره به فرآیند الکترونیک تصحیح اوراق و اسکن برگه های امتحان گفت: قبل از آزمون، رمز سوالات به مسئول حوزه ارسال و اوراق تکثیر می شود.
وی بیان داشت: تمام حوزه های امتحانی به سیستم موبایل یاب و سیگنال یاب مجهز شده اند.
مسئول سنجش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان بیان داشت: امسال برای تجهیز حوزه های امتحانی در استان کرمان به دستگاه اسکن، پرینتر و ژنراتور 21 میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با اشاره به 238 حوزه امتحان نهایی تصریح کرد: 43 حوزه امتحانی در شهر کرمان برای برگزاری امتحانات در نظر گرفته شده است.
-
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰:۴۳
-
۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724084/