کرمان رصد

آخرين مطالب

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده ورزشي

تغییرات غیرقانونی در کاراته؛ بسترسازی برای ابطال احتمالی انتخابات آینده
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر/ سرپرست فدراسیون کاراته در حالی همچنان روی نوار تغییرات پیش می‌رود که غیرقانونی بودن خیلی از آنها بستر لازم برای ابطال احتمالی انتخابات آینده را ایجاد می‌کند.
در ادامه تغییرات سریالی در کاراته، این بار نوبت به حسن رجبی رئیس هیئت مازندران رسید تا حکم برکناری اش توسط فدراسیون با هماهنگی اداره ورزش و جوانان این استان صادر شود. مزدا صوفی که دو هفته از پایان حکم ماموریتش می‌گذرد، از مدت‌ها قبل به دنبال برکناری رجبی بود، تا اینکه این اتفاق روز گذشته رخ داد و سرپرست جدید برای استان مازندران از طرف اداره کل ورزش و جوانان این استان انتخاب شد.
حسن رجبی از رؤسای شناخته شده کاراته ایران است که دوره دوم چهارساله خود را پشت سر می‌گذاشت اما توسط صوفی برکنار شد. این برکناری نهمین جابجایی در میان روسای هیئت‌های کاراته کشور است. صوفی از زمان حضور در فدراسیون کاراته در هیئت‌های بوشهر، قم، مرکزی، کرمان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، خراسان شمالی تغییرات ایجاد کرده و شنیده‌ها حکایت از ادامه این روند دارد و به نظر می‌رسد تغییر در رأس هیئت کاراته پایتخت تصمیم بعدی صوفی است.
البته مشخص نیست که این جابجایی‌ها مبنای قانونی دارد یا خیر زیرا از یک طرف در استانی مانند آذربایجان شرقی رئیس هیئت برکناری اش را غیرقانونی خوانده و با حکم دادستان حاضر به تحویل هیئت به سرپرست جدید نیست و از طرف دیگر شش ماه سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته 7 اردیبهشت ماه به پایان رسیده و مطابق تبصره یک ماده 13 اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در صورتی که رئیس فدراسیون عزل یا مستعفی شده و یا غیبت بیش از سه ماه داشته و یا به موجب آرای مراجع ذیصلاح منع ادامه فعالیت داشته باشد، رئیس مجمع می‌تواند سرپرست فدراسیون را تا زمان تشکیل مجمع عمومی (حداکثر ظرف شش ماه) تعیین کند.
نگرانی‌ها در خصوص غیرقانونی بودن این تغییرات زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم انتخابات فدراسیون کاراته یک بار توسط دیوان عدالت اداری باطل شده و بیم آن می‌رود حتی پس از برگزاری انتخابات هم شکایت یکی از روسای برکنار شده هیئت‌ها برای رئیس آینده دردسرساز شود.
این نکته را هم نباید از یاد برد که فارغ از قانونی یا غیرقانونی بودن، تغییرات گسترده در میان روسای هیئت‌ها طبیعی به نظر نمی‌رسد و شائبه‌های مهندسی شدن انتخابات کاراته بیش از هر زمان دیگری مطرح شده است. همه اینها در حالی است که مسئولان وزارت ورزش بارها در صحبت‌های خود به بی طرفی در انتخابات تاکید داشتند ولی اتفاقات کاراته خلاف این ادعاها را نشان می‌دهد.
بازار
باید منتظر واکنش وزارت ورزش بود و دید آنها در قبال تغییرات گسترده صوفی چه رفتاری نشان خواهند داد، خصوصاً که ثبت نام از نامزدهای ریاست به پایان رسیده و این رفتارهای سرپرست می‌تواند اعتراض نامزدها را به دنبال داشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/722948/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محسن چاوشی و یک اثر به یادماندنی دیگر در «آبان»

بخشی از بداهه‌نوازی استاد حسین علیزاده بر اساس ملودی کردی

واکاوی نفوذ اسراییل در آسیای مرکزی

ناکامی پایداری‌ها

ترامپ در حاشیه جنوبی خلیج‌فارس

هشدار به فیش‌های نجومی

مردن به جای تفریح در خوزستان

بلومبرگ: ترامپ به دنبال دور کردن پادشاهی‌های خلیج‌فارس از چین است

تحلیلگر اندیشکده خاورمیانه: ایران خواهان توافق است اما...

رویترز: چرا ترامپ ناگهان جنگ یمن را متوقف کرد؟

چین و روسیه متحد شدند؛ ساخت نیروگاه هسته‌ای روی ماه!

دقیقی: مس رفسنجان مربی خوبی دارد/ می‌توانیم تک‌رقمی شویم

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهدای خدمت در قم برگزار می‌شود

خدا نخواست که مس رفسنجان بیفتد/ نمی‌توانیم صعود تیم ملی را به کسی تقدیم کنیم

ترانه «مریض حالی» با صدای محسن چاوشی

ارزیابی ابتکار عمل‌گرایانه هسته‌ای ایران

اسرائیل در هر یک ساعت، جان یک زن فلسطینی را می‌گیرد

الگوی سوم زن مسلمان با تکیه بر آموزه‌های اسلامی ترسیم می‌شود

رعد و برق؛ رازهای پدیده‌ای که از خورشید هم داغ‌تر است!

پوستر فیلم مستند تا هشت صبح رونمایی شد

شهدای خدمت الگویی ماندگار برای مدیران و نسل های آینده جامعه اسلامی هستند

حج ظرفیتی بی‌نظیر برای رشد معنوی و تحول درونی انسان دارد

دقیقی: می‌توانیم به رتبه تک‌رقمی در لیگ برتر دست یابیم

دقیقی: بازی آسانی مقابل مس‌رفسنجان نخواهد بود

دقیقی: تیم پیروز در هفته پایانی در اذهان می‌ماند

T8 کرمان موتور؛ یک خودرو متفاوت +جزئیات فروش

دقیقی: قاب آخر همیشه ماندگار می‌شود؛ به دنبال تک رقمی شدن هستیم!

رسانه ها مسیری برای پرداختن به آینده استان کرمان ایجاد کنند

شنونده ترانه «سلامت کردم» از کسری زاهدی باشید

اجرای احساسی «حکم دل است» از رضا بهرام

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

انفجار بندرعباس؛ مردم زودتر رسیدند

کتاب‌خوانی یکی از ارکان بنیادین توسعه فرهنگی و تمدن جوامع است

توسعه‌ رابط‌های گرافنی مغز و کامپیوتر؛ پروژه‌ جسورانه‌ در اسپانیا

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

امتحانات نهایی در 238 حوزه امتحانی برگزار می شود

شرایط اقساطی کی ام سی T8 کرمان موتور اعلام شد +جدول

مردم کرمان برای تامین برق حوزه های امتحانات نهایی صرفه جویی کنند

پورموسوی: برای فصل آینده تیم با کیفیتی آماده می‌کنیم/ باید حواشی از مس دور شود

پرداخت مرحله دوم مطالبات پیازکاران کرمانی از شنبه

بررسی مشکلات واحدهای تولیدی؛ اولویت سفر وزیر کار به استان کرمان

تاریخی که برای این دو تیم مدام تکرار می شود!

کرمان فرصت طلایی پسته را از دست داد؛ معادن هم در معرض تهدید

رئیس کانون مداحان کرمان انتخاب شد

تمدید خرید تضمینی پیاز تا 5 خرداد