چهارشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۵
سیاسی

مقدمه تحلیلی خبر ۲۱:

ثبت ساعات پرحادثه برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران

ثبت ساعات پرحادثه برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران
کرمان رصد - امروز ساعات پرحادثه‌ای برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران به ثبت رسید. رهگیری یک فروند پهپاد‌ خام کیو وان بر فراز تنگه هرمز و به دام افتادن یکی از مدرن‌ترین زیرسطحی‌های هوشمند و بدون سرنشین ارتش تروریست آمریکا در اقدام پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ورودی تنگه هرمز.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - امروز ساعات پرحادثه‌ای برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران به ثبت رسید. رهگیری یک فروند پهپاد‌ خام کیو وان بر فراز تنگه هرمز و به دام افتادن یکی از مدرن‌ترین زیرسطحی‌های هوشمند و بدون سرنشین ارتش تروریست آمریکا در اقدام پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ورودی تنگه هرمز.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امروز ساعات پرحادثه‌ای برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران به ثبت رسید. رهگیری یک فروند پهپاد‌ام کیو وان بر فراز تنگه هرمز و به دام افتادن یکی از مدرن‌ترین زیرسطحی‌های هوشمند و بدون سرنشین ارتش تروریست آمریکا در اقدام پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در ورودی تنگه هرمز.
متن کامل مقدمه تحلیلی خبر ۲۱ سیما در سه شنبه ۱۷ شهریور به شرح زیر است؛
با مقدمه تحلیلی خبر ۲۱ امشب، ۱۷ شهریور در صد و نود و سومین روز از جنگ تحمیلی سوم در خدمت شما هستیم:
امروز ساعات پرحادثه‌ای برای ارتش آمریکا در آب‌های جنوبی ایران به ثبت رسید. ضربه اول رو سامانه نوین پدافند پیشرفته سپاه به پیکر متجاوزین زد با رهگیری یک فروند پهپاد‌ام کیو وان بر فراز تنگه هرمز.
تنها چند ساعت پس از انتشار این خبر، شگفتانه دیگری برای ارتش آمریکا، این بار زیر دریایی؛ رسانه‌ای شد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اقدام پیچیده اطلاعاتی و عملیاتی، یکی از مدرن‌ترین زیرسطحی‌های هوشمند و بدون سرنشین ارتش تروریست آمریکا رو در ورودی تنگه هرمز، به دام انداخت. ضربات پی در پی و شکست‌های دائمی ارتش آمریکا طی حدودا ۶ ماه اخیر، دنیا رو به این نقطه، رسونده که باصدای بلند، اعتراف کنه: پادشاه، لباسی بر تن نداره!
گاهی اوقات یک جمله از یک مقام مسئول که شاید سهواََ هم از دهنش، بیرون پریده باشه، میتونه شفاف‌تر و گویاتر از ساعت‌ها سخنرانی و قلم زدن برای تحلیل وضع امروز منطقه باشه، چیزی شبیه به اظهار نظر سخنگوی وزارت خارجه قطر که احتمالا نتیجه گیری همه کشور‌های حاشیه خلیج فارس از تحولات حدودا ۶ ماهه اخیر غرب آسیاست. ماجد الانصاری گفته: شراکت راهبردی با آمریکا مهمه، اما دیگه نمیتونه ضامن امنیت قطر باشه. قطر و بقیه کشور‌های عرب منطقه، البته بر گزاره ناتوانی آمریکا برای تامین امنیتشون، وقتی مطمئن‌تر هم میشن که خبر‌های داخلی آمریکا رو روزانه رصد کنن.
آمریکایی که حالا همه چالش‌های دهه‌های اخیرش رو یکجا داره تجربه میکنه چطور میتونه به داد کشور‌های دیگه برسه؟ کلکسیونی یکجا از بحران‌ها در جنگ ایران که البته هر کدوم تداعی کننده بخشی از تاریخ آمریکاست. از شکست نظامی همچون شکست ارتش پر زرق و برق آمریکا در خلیج خوک‌های کوبا و سردرگمی سیاسی و بن بست راهبردی، همچون یک سال و نیم پایانی دوره ریاست جمهوری جیمی کارتر گرفته تا رسوایی سانسور تلفات و خسارات، همچون شرمساری کاخ سفید بابت پرونده «ایران گیت مک فارلین» در دوران ریگان و مهمتر از همه برای مردم آمریکا بحران گرانی سوخت همچون دهه هفتاد میلادی و البته بحران‌های نوظهوری مثل قبض ۱۰۰ میلیارد دلاری جنگ ایران برای مالیات دهندگان آمریکایی که «وارنِر» سناتور آمریکایی درباره اون گفته: مجموعه هزینه‌های زندگی در داخل آمریکا، تقریباً هر دو دقیقه، یک میلیون دلار افزایش پیدا میکنه که عمدتاً ناشی از افزایش قیمت بنزینه.
با این حال اوضاع اقتصادی برای آمریکا قراره سخت‌تر هم بشه، چون تنگه هرمز بدون توجه به دروغ‌های ترامپ، همچنان بسته س و نفت برنت هر چند روز یک بار، ۱۰۰ دلار و بیشتر از اون رو هم، لمس میکنه. حالا به قول «گَوین نیوسام» فرماندارکالیفرنیا، آمریکا با گونه‌ای مهاجم درکاخ سفید روبروئه. کسی که می‌گفت قراره آمریکا رو ثروتمندتر و سالم‌تر کنه، در همه شاخص ها، بیمارتر و فقیرتر کرده. حال و روز نظامیان آمریکایی در منطقه هم، دست کمی از مردم کشورشون نداره.
دبیر شورای عالی امنیت در تازه‌ترین هشدار به نظامیان متجاوز آمریکا گفته: طعم دردناک موشک‌های ضدکشتی ایران رو صرفا مزه کردید، اگه پاتون وارد منطقه ممنوعه خلیج فارس و دریای عمان بشه با شگفتانه‌های تازه‌ای، رو‌به‌رو میشید. هشداری که علاوه بر نظامیان آمریکایی، شخص رئیس جمهور آمریکا رو هم دچار آشفتگی و سردرگمی بیشترکرده
رئیس جمهوری که به گفته «آلن اِیر» سخنگوی پیشین وزارت خارجه آمریکا، قبل از گرفتار شدن در جنگ ایران، عادت کرده بود پرونده‌های روی میزش رو، خیلی سریع، تعیین تکلیف کنه. درست مثل پرونده ونزوئلا که ترامپ رو در قبال ایران، دچار خیالات و توهم کرد، برای همین، ترامپ هیچ جوره، نمیتونه از این سردرگمی خارج شه. لله، ایران ثابت کرده نه ونزوئلا ست، نه هیچ کشور دیگه، ایران میزبان ملتی متمایز از همه دنیاست. ملتی که حافظه جمعی قوی داره و رویداد‌هایی مثل ۱۷ شهریور ۵۷ رو هرگز فراموش نمیکنه. ملت ایران میدونه این اتحاد و انسجام ملیه که هر متجاوزی رو از صحنه، به در میکنه. برای همین هم هست که خیابان‌ها و میادین شهر، همچنان صحنه حضور ملت آگاه و خستگی ناپذیر ایرانه
درود بر این ملت مقاوم و نستوه.
نویسنده: محمدحسن نیک بین


نظرات شما