سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

نابسامانی کارگاه‌های ضایعاتی در کرمان و درآمد‌های میلیاردی اتباع خارجی

نابسامانی کارگاه‌های ضایعاتی در کرمان و درآمد‌های میلیاردی اتباع خارجی
کرمان رصد - معاون دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد:باید چالش‌های موجود در حوزه ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی و زیرساخت‌های مرتبط با اتباع خارجی رفع شود.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - معاون دادگستری کل استان کرمان تاکید کرد:باید چالش‌های موجود در حوزه ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی و زیرساخت‌های مرتبط با اتباع خارجی رفع شود.

کرمان رصد


به گزارش خ برگزاری صداوسیما مرکز کرمان ؛مجتبی قدیمی در نشست شورای برنامه‌ریزی دادگستری کل استان کرمان با اشاره به وضع نامطلوب ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی، گفت: با وجود صرف هزینه‌های قابل توجه،طرح ساماندهی کامل اجرا نشده و در حال حاضرفقط ۱۰ کارگاه به محل جدید منتقل شده که نشان‌دهنده نبود اراده جدی برای ساماندهی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اعلام فعالیت حدود ۵۰۰ کارگاه ضایعاتی غیرمجاز در استان کرمان، بیان کرد: بخش عمده‌ای از این کارگاه‌ها در اختیار اتباع خارجی است و درآمد‌های میلیاردی برای آنها به همراه داشته و این روند باید با جدیت و نظارت دستگاه‌های مسئول مدیریت شود.
مجتبی قدیمی پیشتردر نشست کمیته سرقت استان کرمان با اشاره به بازدید اخیر از محل استقرار کارگاه‌های ضایعاتی گفته بود: ساماندهی این حوزه کار ساده‌ای نیست و به علت گردش مالی قابل توجه، زمینه‌های فساد و تخلف نیز در آن وجود دارد
وی افزوده بود: وقتی یک کارگاه ضایعاتی می‌تواند گردش مالی سنگینی داشته باشد، طبیعی است که باید نظارت بر آن نیز دقیق، مستمر و هوشمند باشد و هرگونه خلأ نظارتی می‌تواند زمینه‌ساز تخلف و حتی شکل‌گیری شبکه‌های خرید و فروش اموال سرقتی شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان درباره مهمانشهر رفسنجان گفت: طبق اعلام رئیس دادگستری شهرستان، زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این مهمانشهر فراهم شده ؛ اما آیا در مجموعه استانداری اراده‌ای برای بهره‌برداری از این ظرفیت وجود دارد یا خیر.


نظرات شما