چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

استاندار کرمان:

راه‌حل ایجاد اشتغال در استان کرمان، معدن و صنایع معدنی است

راه‌حل ایجاد اشتغال در استان کرمان، معدن و صنایع معدنی است
کرمان رصد - استاندار کرمان با بیان اینکه راه‌حل ایجاد اشتغال در استان کرمان معدن و صنایع معدنی است، تأکید کرد: مجموعه‌های صنعتی و معدنی باید متناسب با شرایط و نیازهای استان، مسئولیت اجتماعی خود را با جدیت بیشتری ایفا کنند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان با بیان اینکه راه‌حل ایجاد اشتغال در استان کرمان معدن و صنایع معدنی است، تأکید کرد: مجموعه‌های صنعتی و معدنی باید متناسب با شرایط و نیازهای استان، مسئولیت اجتماعی خود را با جدیت بیشتری ایفا کنند.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی سه‌شنبه ۲۰ مردادماه در دیدار مجموعه هلدینگ بین‌المللی صنعتی و معدنی غدیر اظهار کرد: انتظار می‌رود از همه مجموعه‌های صنعتی که نسبت به بحث مسئولیت اجتماعی هم احساس مسئولیت داشته باشند و هم با توجه به شرایطی که ما در استان کرمان داریم و کمبودها و کسری‌هایی که در حوزه‌های مختلف داریم، اهتمام بیشتری حتی نسبت به سایر مناطق کشور داشته باشند.
وی با مقایسه اعتبارات مسئولیت اجتماعی برخی مجموعه‌های معدنی در ادامه گفت: نگاه ما نسبت به مجموعه غدیر واقعاً تحت تأثیر انتظاراتی است که از آن داریم.
طالبی با اشاره به جایگاه مجموعه غدیر افزود: این مجموعه مورد اعتماد نظام است و هر کاری از دستمان بربیاید انجام می‌دهیم، کمااینکه دوستان تا الان انجام داده‌اند، اما یک‌سری مسائل واقعاً قابل چشم‌پوشی نیست.
استاندار کرمان با تأکید بر نقش معدن و صنایع معدنی در توسعه اقتصادی استان گفت: هیچ‌کس با توسعه فعالیت‌های معدنی مخالف نیست و با توجه به محدودیت‌های بخش کشاورزی، معدن می‌تواند یکی از اصلی‌ترین راهکارهای توسعه استان باشد.
طالبی افزود: حتی با افزایش ارزش افزوده در بخش کشاورزی، ظرفیت این بخش برای ایجاد اشتغال گسترده محدود است؛ بنابراین، توسعه معدن و صنایع معدنی باید به‌عنوان یکی از محورهای اصلی ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی استان کرمان مورد توجه قرار گیرد.
استاندار کرمان با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش معدن اظهار کرد: از مجموعه‌های سرمایه‌گذاری در حوزه معدن حمایت می‌کنیم و زمینه را برای فعالیت و توسعه این بخش فراهم خواهیم کرد.
وی در عین حال بر ضرورت توجه سرمایه‌گذاران معدنی به مسئولیت‌های اجتماعی تأکید کرد و گفت: انتظار داریم هر مجموعه‌ای که وارد فعالیت‌های معدنی در استان کرمان می‌شود، با تعهد به ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و در نظر گرفتن منافع و نیازهای جوامع محلی فعالیت خود را آغاز کند.


نظرات شما