سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴
اقتصادی

پاویون کرمان در نمایشگاه فرش دستباف تهران برپا شد

پاویون کرمان در نمایشگاه فرش دستباف تهران برپا شد
کرمان رصد - ایسنا/کرمان پاویون اتاق بازرگانی استان کرمان در سی و دومین نمایشگاه فرش دستباف تهران برپا شد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا/کرمان پاویون اتاق بازرگانی استان کرمان در سی و دومین نمایشگاه فرش دستباف تهران برپا شد.

پاویون اتاق کرمان در سالن ۳۸ نمایشگاه فرش دستباف تهران و در مساحتی بیش از ۱۲۲ مترمربع برپاست که در آن سه شرکت فعال حوزه فرش دستباف استان، منتخبی از تولیدات قالی و گلیم خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده‌اند.
به گزارش ایسنا، مهم‌ترین اهداف حضور پاویون اتاق بازرگانی استان، در این نمایشگاه معرفی برند فرش کرمان و بازتعریف جایگاه آن در بازارهای داخلی و صادراتی، حمایت از تولیدکنندگان، بافندگان و فعالان فرش دستباف استان، ایجاد ارتباط مستقیم با تجار، خریداران و فعالان بازار فرش، توسعه شبکه‌سازی و هم‌افزایی میان فعالان بخش خصوصی و نهادهای مرتبط، توجه هم‌زمان به نوآوری، طراحی روز و تطبیق با سلیقه بازارهای هدف در کنار حفظ اصالت است.
در این نمایشگاه ۱۳۸ شرکت داخلی، تازه‌ترین ظرفیت‌های تولیدی، هنری و صادراتی فرش دستباف کشور از جمله مجموعه‌ای متنوع از فرش‌های نفیس دستباف، تابلوفرش و محصولات جانبی را در قالب ۳۱۰ غرفه به نمایش گذاشته‌اند.
این نمایشگاه به عنوان مهم‌ترین گردهمایی سالانه صنعت فرش دستباف کشور، بستری برای توسعه تعاملات تجاری و ایجاد فرصت‌های تازه سرمایه‌گذاری و همکاری فراهم می‌کند و هر روز تا هشتم اسفندماه جاری از ساعت ۱۵ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای بازدیدکنندگان است.
انتهای پیام 


نظرات شما