کرمان رصد - وزیر بهداشت در بازدید از طرح بیمارستان 700 تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان، بر ضرورت تأمین سریعتر منابع مالی برای تکمیل این طرح تأکید کرد.

به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان ، این بیمارستان که قرار است جایگزین بیمارستان شفا شود، در زمینی به مساحت 8250 متر مربع در ضلع غربی بیمارستان شفا قرار دارد و این مرکز درمانی در دو بلوک A و B با مجموع زیربنای 73 هزار متر مربع ساخته خواهد شد؛ بهطوری که بلوک A شامل 12 طبقه و بلوک B دارای 8 طبقه خواهد بود.
تاکنون 12.5 کیلومتر شمعکوبی، 50 هزار متر مکعب بتنریزی و بخشی از اسکلت فلزی طرح انجام شده و اسکلت ساختمان به 30 درصد پیشرفت رسیده و از مجموع 2500 متر اسکلت فلزی مورد نیاز، 1300 متر وارد سایت شده و مابقی در کارگاه در حال ساخت است.
بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، امسال257 میلیارد تومان اعتبار برای ادامه ساخت این بیمارستان پیشبینی شده که تاکنون 157 میلیارد تومان آن پرداخت شده ودر مجموع تاکنون یک همت برای طرح هزینه شده و طبق برآوردها، بیمارستان 700 تختخوابی برای تکمیل و تجهیز کامل به حدود 14 همت بودجه نیاز دارد.
وزیر بهداشت در این بازدید قول داد هر میزان اعتباری که استان برای پیشبرد طرح اختصاص دهد، وزارت بهداشت نیز 30 درصد معادل آن را تأمین خواهد کرد تا روند ساخت بیمارستان با سرعت بیشتری پیگیری شود.