جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

با حضور وزیر بهداشت و استاندار کرمان صورت گرفت:

افتتاح مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان

افتتاح مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان
کرمان رصد - با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار کرمان، مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان به بهره‌برداری رسید.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاندار کرمان، مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، عملیات احداث این مرکز توسط انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان یاس کرمان سال 1398 با 1500 مترمربع زیربنا آغاز شد.
برای احداث مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان 4500 میلیارد ریال هزینه شده است.
انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان یاس کرمان 15 سال سابقه فعالیت دارد و در حال حاضر 7 هزار بیمار تحت پوشش آن قرار دارند.
این انجمن، احداث 8 ساختمان درمانی و تشخیصی را نیز در دستور کار خود قرار داده که علاوه بر مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان که امروز مورد بهره‌برداری قرار گرفت، هفت سایت دیگر نیز تا پایان سال 1405 به بهره‌برداری می‌رسند.
این مرکز مختص بیماران مبتلا به سرطان بوده و استان‌های جنوب شرق کشور را نیز پوشش می‌دهد.
تقدیر استاندار کرمان و وزیر بهداشت از خانواده مرحوم «محمدرضا بهرامی»
محمدعلی طالبی استاندار کرمان در حاشیه مرکز تخصصی رادیوتراپی آنکولوژی یاس کرمان با حضور خانواده مرحوم "محمدرضا بهرامی"، مدیرعامل فقید انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان یاس عنوان کرد: نام انجمن یاس پیوند خورده با نام مرحوم «محمدرضا بهرامی» است.
وی مرحوم بهرامی را انسانی به تمام معنا فعال در عرصه‌های مختلف دانست و ادامه داد: در هیات رئیسه اتاق بازرگانی، حوزه گردشگری، فعالیت‌های خیریه و درمانی و غیره دوست صمیمی و صاحب‌نظر بود.
استاندار کرمان افزود: با بزرگداشت وی می‌توان قدمی برای معرفی چنین شخصیت‌های هایی برداریم و این روحیه در انجمن یاس برای فعالیت‌های خیریه تداوم یابد.
دکتر ظفرقندی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز به جاری بودن آثار مثبت و برکات کارهای خیر اشاره داشت و عنوان کرد: کارهای تحقیقاتی و ارتقای سواد سلامت و آموزش‌های خودمراقبتی، باید زمینه تشخیص و درمان سرطان‌ها را در مراحل پایین بهبود دهیم.
وی ادامه داد: اقدامات انجمن یاس در راه‌اندازی مراکز تشخیص بسیار ارزشمند است و خیرانی مانند مرحوم بهرامی از قهرمانان ملی محسوب می‌شوند.
وزیر بهداشت گفت: در استان کرمان، افرادی همچون حاج قاسم سلیمانی و محمدرضا بهرامی قهرمان ملی هستند چون کار جاری کرده و الگوسازی کرده‌اند.
وی تکمیل زنجیره سواد سلامت، خودمراقبتی و درمان‌های پیشرفت را مورد تاکید قرار داد و گفت: با این اقدام هزینه‌ها پایین آمده و مردم رنج بیماری را کمتر متوجه می‌شوند.


نظرات شما