جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

اقامه نماز باران در کرمان با حضور شهدای گمنام انجام می‌شود

اقامه نماز باران در کرمان با حضور شهدای گمنام انجام می‌شود
کرمان رصد - تسنیم / مسئول ستاد نماز جمعه کرمان، از برگزاری آیین معنوی نماز باران همراه با تشییع ۹ شهید گمنام در روز دوشنبه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد. مجید ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - تسنیم / مسئول ستاد نماز جمعه کرمان، از برگزاری آیین معنوی نماز باران همراه با تشییع 9 شهید گمنام در روز دوشنبه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد.
مجید ستایش‌نیا، مسئول ستاد نماز جمعه کرمان، از برگزاری آیین معنوی نماز باران (استسقاء) همراه با مراسم تشییع شهیدان گمنام دوران دفاع مقدس در روز دوشنبه سوم آذرماه همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) خبر داد و از عموم نمازگزاران و خانواده‌ها برای حضور گسترده در این مراسم ایمانی دعوت کرد.
وی با اعلام جزئیات و برنامه‌های برگزاری نماز استسقاء در شهر کرمان، اظهار کرد: این آیین عبادی و معنوی صبح دوشنبه ساعت 7:30 در چهارراه طالقانی برگزار می‌شود و مردم مؤمن و خداجوی کرمان، ضمن طلب رحمت الهی، پیکرهای مطهر شهدای گمنام دفاع مقدس را نیز بدرقه خواهند کرد.
مسئول ستاد نماز جمعه کرمان تأکید کرد که اقامه نماز باران، سنتی الهی و ریشه‌دار در فرهنگ دینی است و همراه شدن آن با تشییع شهدا، فضای مراسم را بیش از پیش معنوی و روحانی خواهد کرد.
وی افزود: این نماز با امامت حضرت حجت‌الاسلام شیخ بهایی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری برگزار می‌شود و پیش‌بینی می‌شود خانواده‌ها، دانش‌آموزان، جوانان و اقشار مختلف مردم برای شرکت در آن حضور پرشماری داشته باشند.
مسئول ستاد نماز جمعه کرمان از عموم مردم خواست برای بهره‌مندی کامل از برکات این مراسم، به توصیه‌های شرعی و اخلاقی توجه ویژه داشته باشند.
به گفته وی، افراد توانمند و کسانی که شرایط جسمی آن را دارند، در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه پیش از نماز، روزه‌داری کنند تا این عمل عبادی با آمادگی بیشتر قلبی و روحی همراه شود.
وی همچنین بر غسل، استغفار، توبه و ادای حق‌الله و حق‌الناس به عنوان آدابی مهم برای حضور در این آیین الهی تأکید کرد و افزود: این اعمال، دل‌های ما را به رحمت خداوند نزدیک‌تر کرده و زمینه اجابت دعا را فراهم می‌سازد.
ستایش‌نیا در سخنان خود ضمن دعوت از عموم مردم، به‌ویژه سالمندان و کودکان برای شرکت در این آیین، گفت: حضور نسل‌های مختلف در نماز باران جلوه‌ای از وحدت و همدلی مردم است و فضای صمیمی و خانوادگی مراسم را تقویت می‌کند.
مسئول ستاد نماز جمعه کرمان به نمازگزاران توصیه کرد مهر و زیرانداز شخصی همراه داشته باشند و بیان کرد: برای سهولت رفت‌وآمد مردم، اتوبوس‌های شرکت واحد از ساعت 7 صبح در مبادی منتهی به نماز جمعه آماده خدمت‌رسانی به نمازگزاران خواهند بود.
بازار


نظرات شما