شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ با همراهی استاندار کرمان از مجموعه خودروسازی بم

بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ با همراهی استاندار کرمان از مجموعه خودروسازی بم
کرمان رصد - اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با همراهی استاندار کرمان و برخی از نمایندگان استان در خانه ملت از بخش‌های مختلف مجموعه خودروسازی منطقه ویژه ارگ جدید بم بازدید و در جریان مشکلات، مسائل، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه قرار گرفتند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس با همراهی استاندار کرمان و برخی از نمایندگان استان در خانه ملت از بخش‌های مختلف مجموعه خودروسازی منطقه ویژه ارگ جدید بم بازدید و در جریان مشکلات، مسائل، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه قرار گرفتند.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری کرمان، محمدعلی طالبی روز جمعه 23 آبان در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون اصل 90 از مجموعه خودروسازی ارگ جدید بم اظهار کرد: اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در سفر به استان کرمان از شهرستان‌هایی با محوریت فعالیت‌های صنعتی و معدنی بازدید کردند.
وی با بیان اینکه هدف این بازدیدها شناخت دقیق مسائل و مشکلات موجود در بخش‌های مختلف است، افزود: این شناخت می‌تواند در تعامل میان قوای مقننه، مجریه و در صورت لزوم قوه قضاییه، زمینه حل‌وفصل چالش‌ها را فراهم کند. آگاهی اعضای کمیسیون از موضوعات مهم استان، از جمله مشکلات فعلی بخش خودروسازی در بم و مسائل حوزه معادن، اهمیت ویژه‌ای دارد.
طالبی ادامه داد: مسائلی که میان بخش خصوصی و دولت وجود دارد نیز در نشست با فعالان اقتصادی استان بررسی خواهد شد و مجموعه این اقدامات به ایجاد درک دقیق‌تر از مسائل استان کمک می‌کند.
وی ابراز امیدواری کرد اعضای کمیسیون بتوانند در رفع بخشی از مسائل و مشکلات حوزه صنعت و معدن استان مؤثر باشند و شرایط لازم برای تسهیل سرمایه‌گذاری و افزایش اشتغال در سطح استان فراهم شود.
لزوم ارتقای کیفیت و داخلی‌سازی خودرو
نصرالله پژمان‌فر، رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید، بر ضرورت ارتقای کیفیت تولیدات داخلی و افزایش رضایتمندی مردم از صنعت خودرو تأکید کرد.
پژمان‌فر با اشاره به سفر کاری اعضای کمیسیون اصل 90 به استان کرمان گفت: در این سفر علاوه بر بررسی ظرفیت‌های مهم معدنی همچون مجموعه‌های گل‌گهر و گوهرزمین و همچنین مشکلات حوزه کشاورزی، حوزه خودروسازی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. 
وی افزود: استان کرمان ظرفیت بالایی در صنعت خودرو دارد و باید این ظرفیت در جهت تأمین رضایت مصرف‌کنندگان بهره‌برداری شود.
وی با بیان اینکه خودروسازان داخلی علیرغم تلاش‌هایشان نتوانسته‌اند رضایت کامل مردم را جلب کنند، افزود: کمیسیون اصل 90 وظیفه دارد طرز کار دستگاه‌ها را بررسی کند. مشکلات موجود در صنعت خودرو باید دقیقاً شناسایی شود تا بتوان با حمایت‌های لازم، هم نیاز داخلی تأمین شود و هم خودروهای تولیدی از نظر قیمت و کیفیت قدرت رقابت با محصولات خارجی را پیدا کنند.
رئیس کمیسیون اصل 90 با اشاره به مجموعه دیدارها و جلسات انجام شده در این بازدید گفت: جمع‌بندی مباحث فردا در شورای اداری استان ارائه خواهد شد و ادامه پیگیری‌ها در تهران و با همکاری دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود.
پژمان‌فر در توضیح برنامه‌های مرتبط با تولید خودروی ملی نیز اظهار کرد: خودروی ملی باید حداقل 80 درصد داخلی‌سازی داشته باشد. همچنین باید به گونه‌ای طراحی و تولید شود که اقشار مختلف مردم توان خرید آن را داشته باشند. قیمت تمام‌شده و عمق ساخت داخل باید به شکلی باشد که نیاز همه گروه‌های جامعه را پاسخ دهد.
وی تأکید کرد: رقابت میان خودروسازان داخلی می‌تواند آن‌ها را به تحقق این اهداف نزدیک‌تر کند.


نظرات شما