پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

نشست هم‌اندیشی جمعی از سینماگران کشور و استاندار کرمان

فرصت خوبی برای ایده‌سازی در استان کرمان فراهم است

فرصت خوبی برای ایده‌سازی در استان کرمان فراهم است
کرمان رصد - استاندار کرمان در نشست هم‌اندیشی با جمعی از سینماگران و هنرمندان برجسته کشور از ظرفیت‌های گوناگون استان و بهره‌گیری از هنر فاخر سینما برای معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی گفت.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان در نشست هم‌اندیشی با جمعی از سینماگران و هنرمندان برجسته کشور از ظرفیت‌های گوناگون استان و بهره‌گیری از هنر فاخر سینما برای معرفی آنها در عرصه‌های ملی و بین‌المللی گفت.

به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، جمعی از کارگردانان،تهیه‌کنندگان،مستندسازان،فیلم‌نامه‌نویسان و اعضای خانه سینمای ایران به مدت سه روز میهمان استان کرمان هستند تا در سفر به شهرستان‌های بم، سیرجان و رفسنجان و آشنایی با ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، این استان کهنِ پهناور را با هنر خود به کشور و دنیا معرفی کنند. 
برگزاری این تور سینمایی همزمان با سفر اول مهر ماه «همایون اسعدیان» مدیرعامل خانه سینما به کرمان و دیدار با استاندار و به پیشنهاد محمدعلی طالبی کلید خورد. 
محمدعلی طالبی استاندار کرمان، شامگاه چهارشنبه 14 آبان ماه در نخستین روز از سفر سینماگران و هنرمندلن برجسته کشورمان به استان کرمان و در نشست هم‌اندیشی در محل ارگ جدید بم گفت: از زمان حضورم در استان کرمان، این سوال در ذهنم بود که استانی با این همه ظرفیت در بخش‌های مختلف، چرا آنچنان که باید برای ایران و جامعه شناخته شده نیست؟
همه عناوین جهانی را در اختیار داریم
وی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری ارزشمند استان کرمان گفت و ادامه داد: بالاترین، متنوع‌ترین و کامل‌ترین آثار ثبت شده جهانی از باغ، قنات، روستا، کویر، ارگ و غیره را در استان کرمان داریم، اما در جدول گردشگران جایگاه مطابق این ظرفیت‌ها را نداریم.
استاندار کرمان تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری اتاق مشترک سرمایه‌گذاری و توسعه کارآفرینی استان را در تهران تشکیل دادیم و اکنون بعد از یک سال، کرمان رتبه اول جذب سرمایه‌گذاری خارجی را به خود اختصاص داده است. 
طالبی افزود: با تمرکز بر استعدادهای بالای استان در حوزه دانش‌بنیان، اکنون بالاترین میزان رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در استان کرمان شاهد هستیم. 
استاندار کرمان گفت: بخشی از این عدم شناخت ظرفیت‌های متنوع و گوناگون کرمان به ضعف استان در رابطه با برندسازی و هویت‌سازی و معرفی به کشور بر می‌گردد که به حوزه سینما و تلویزیون مربوط می‌شود. 
طالبی بیان کرد: خیلی چیزها در کرمان باید ساخته می‌شد، فرصت‌هایی در کرمان از دست رفت چون اساسا نگاهی که باید وجود می‌داشت را نداشتیم. 
استاندار کرمان با بیان اینکه زبان سینما را در معرفی قابلیت های کرمان زبان موثر می‌دانیم اظهار داشت: استان کرمان تشنه سرمایه‌گذاری و ارتقای گردشگری استان است و در همین راستا نیز سینما را بخش مهمی از برنامه استان برای تحقق هدف «لبخند دنیا به کرمان 1405» می‌دانیم
استاندار کرمان با ابراز امیدواری نسبت به درخشش استان در جشنواره های ملی و تولیدات سینمایی کشور در آینده نزدیک گفت: فرصت خوبی برای ایده سازی در استان کرمان فراهم است. موضوعاتی می‌تواند برای کرمان تعریف شود که دامنه تأثیرگذاری آن ‌حمایت و همراهی بنگاه‌های اقتصادی را پای کار بیاوریم. 
وی در بخش پایانی صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: امروز بیشترین تعامل را بین دستگاه های حاکمیتی در استان شاهد هستیم، چون مسیر توسعه و اینده استان تعریف شده و همه با کلیدواژه سرمایه‌گذاری و توسعه عمران آشنا هستند که نوید می‌دهد کارها با کمترین چالش همراه خواهد بود. 


نظرات شما