کرمان رصد - مهر / مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: یک قاچاقچی سوخت در شهرستان ریگان به پرداخت 22 میلیارد ریال جزایی نقدی محکوم شد.
فریدون کشیتی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان اظهار کرد: پرونده خرید 30 هزار لیتر گازوئیل به ارزش 11 میلیارد و 167 میلیون ریال خارج از ضوابط تعیینی دولت در شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ریگان رسیدگی شد.
وی افزود: این شعبه پس از بررسی پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوختهای کشف شده، متخلف را به پرداخت 22 میلیارد و 335 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
کشیتی گفت: مأموران پلیس آگاهی شهرستان فهرج این محموله قاچاق را از یک دستگاه کامیون به دلیل استفاده از بارنامه صوری کشف و گزارش را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.