دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمان:

کیفیت آموزش و پرورش، توسعه پایدار جامعه را تعیین می کند

کیفیت آموزش و پرورش، توسعه پایدار جامعه را تعیین می کند
کرمان رصد - مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمان در حاشیه سی و هشتمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: کیفیت آموزش و پرورش، توسعه پایدار جامعه را تعیین می کند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمان در حاشیه سی و هشتمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: کیفیت آموزش و پرورش، توسعه پایدار جامعه را تعیین می کند.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، علی شاهمرادی گفت: برنامه‌های ما بر شناسایی نقاط ضعف، تقویت نقاط قوت و ارائه راهکارهای عملیاتی متمرکز است و همسو با سیاست‌های وزارت و تأکید ریاست جمهوری، به ویژه نهضت مردمی‌سازی مدرسه‌سازی، اجرا می‌شود .
وی افزود: یکی از نقاط ضعف اصلی، کمبود بودجه برای کیفیت‌بخشی آموزشی و برگزاری دوره‌های توانمندسازی است، این محدودیت بر انگیزه معلمان و کیفیت یادگیری تأثیر مستقیم دارد، برنامه ما جذب مشارکت خیران و شفاف‌سازی پروژه‌های آموزشی برای جلب اعتماد جامعه است .
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک کرمان گفت: برخی معلمان با سابقه بالا هنوز شیوه‌های قدیمی تدریس را ادامه می‌دهند و تمایلی به تغییر ندارند، برگزاری دوره‌های توانمندسازی و کارگاه‌های تخصصی، ایجاد گروه‌های آموزشی متخصص و اتاق اندیشه‌ورزان مدیران، از اقدامات عملیاتی برای ارتقای کیفیت تدریس است .
شاهمرادی گفت: آسیب‌های اجتماعی و کم‌توجهی خانواده‌ها، حضور دانش‌آموزان کارگر و بی‌انگیزگی آنان، از موانع اصلی آموزش است، ایجاد اردوگاه‌های آموزشی، دوره‌های بازآموزی تابستانی و مشاوره هدایت تحصیلی، راهکار عملیاتی برای کاهش این چالش‌هاست، کمبود مشاوران فعال مانع شناسایی دقیق نقاط قوت و ضعف مدارس و دانش‌آموزان می‌شود، برگزاری جلسات مشاوره تحصیلی و شغلی، بازدیدهای میدانی و بهره‌گیری از متخصصان، اقدامات اجرایی ناحیه برای ارتقای هدایت تحصیلی است .
وی گفت: عدم مشارکت فعال والدین در برنامه‌های مدرسه، کیفیت آموزش را کاهش می‌دهد، ایجاد برنامه‌های خانواده ‌محور، اطلاع‌رسانی مستمر و جلب مشارکت والدین، از راهکارهای عملیاتی ماست، بی‌انگیزگی و ضعف مدیریت زمان دانش‌آموزان، کیفیت تحصیل را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ایجاد برنامه‌های علمی و پژوهشی، کارگاه‌های مهارت‌آموزی و تشویق به شرکت در مسابقات، اقدامات عملی برای افزایش انگیزه و هدف‌مندی است، استفاده نادرست از فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها باعث کاهش تمرکز و انگیزه یادگیری شده است، برگزاری دوره‌های آموزش دیجیتال و ترویج استفاده صحیح از فناوری، تمرکز و بهره‌وری آموزشی را افزایش می‌دهد .
بر پایه این گزارش، سی و هشتمین اجلاس مجازی مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور با حضور مدیرکل، اعضای شورای معاونان و مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان در هتل آسمان در حال برگزاری است.


نظرات شما