بزرگنمايي:
کرمان رصد - مرغ سه رب نوعی مرغ خوشمزه و خوشرنگ است که با سسی ترکیبی از سه مدل رب انار، آلو و نارنج طبخ میشود. به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد. اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفتزده خواهید شد.
مرغ سه رب نوعی روش ویژه برای پخت مرغ است که طی آن مرغ با سسی از سه رب آلو، انار و نارنج طبخ میشود و طعم فوقالعادهای دارد که پیشنهاد میکنیم حتما یکبار آن را امتحان کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ سه رب همراه ما باشید. مواد لازم
مرغ: 4 تکه
پیاز درشت: 1 عدد
هویج: 1 عدد
قارچ درشت: 10 عدد
سیر: 4 حبه
رب آلو: 1 قاشق غذاخوری
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
رب نارنج: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکههای مرغ را با زردچوبه و نمک مزهدار کنید. داخل یک ماهی تابه گود کمی روغن بریزید و صبر کنید روغن داغ شود، سپس تکههای مرغ را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز را پوست و به صورت خلالی خرد کنید. پیازهای خرد شده را داخل روغن سرخ کنید، سپس هویج خرد شده، قارچ و حبههای سیر را اضافه کنید و هم بزنید. مقداری نمک و فلفل روی مواد بپاشید و بعد رب آلو، رب انار و رب نارنج را اضافه کنید و سی ثانیه با مواد تفت بدهید. در آخر تکههای مرغ سرخ شده را داخل مواد بچینید و یک لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ کم کم بجوشد و نرم شود و سس به غلظت برسد. در این مرحله مرغ سه رب خوشمزه ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با زرشک پلو یا کته زعفرانی سرو کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانههای انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیرهای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای پخت این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاههای معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست میکنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ همچنین در پیشگیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راههای تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست آنها لکه قهوهای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایمتری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است. پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش میتوان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوهبر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچها هم انتخاب مناسبی است. پیازهای قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمیدهند؛ بنابراین معمولاً برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمیگیرند.
-
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶:۴۶
-
۶ بازديد
-

-
کرمان رصد
لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/725385/