کرمان رصد

آخرين مطالب

امضای تفاهم نامه همکاری جهت تحقق شعار کیش متعلق به همه ایرانیان منطقه آزاد کیش

امضای تفاهم نامه همکاری جهت تحقق شعار کیش متعلق به همه ایرانیان
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - سازمان منطقه آزاد کیش و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی در زمینه توسعه گردشگری و طراحی سفرهای ارزان و مناسب خانواده ها تفاهم نامه امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی سازمان منطقه آزاد کیش،بر اساس این تفاهم نامه که با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، فی مابین مرتضی رمضانی معاون گردشگری این سازمان و حرمت اله رفیعی رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران عصر پنج شنبه 4 خرداد در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش امضا شد؛ طرفین بر استفاده از ظرفیت‌های طرفین به منظور کمک به رشد و توسعه گردشگری ورودی داخلی و خارجی و کمک به ارتقاء زیرساخت های صنعت گردشگری و برگزاری رویداد های ملی و بین المللی گردشگری و صنایع‌دستی در جزیره تاکید کردند.
همکاری و مساعدت در برپایی همایش ها، رویدادها و نمایشگاه های گردشگری و صنایع دستی بین المللی در کیش، طراحی سفرهای ارزان و مناسب خانوادگی ، همکاری در زمینه توسعه گردشگری سلامت، توسعه همکاری در زمینه معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های موجود گردشگری، برگزاری هفته‌های فرهنگی و گردشگری کیش در بازارهای هدف، معرفی گروه های مخاطب در کشور و زمینه سازی برای سفر علاقه مندان به کیش از جمله فعالیت های طرفین در این تفاهم نامه است.
همکاری در زمینه تبلیغات حداکثری کیش در دفاتر خدمات گردشگری کشور، تلاش متقابل در جهت ایجاد رابطه و تعامل بین فعالان گردشگری کیش با فعالان اقتصادی و گردشگری سایر کشورهای مورد توافق، گسترش و تقویت تعامل در جهت جذب ورود گردشگر داخلی به جزیره از طریق شبکه آژانس های فعال در زیر مجموعه دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کشور از دیگر مفاد همکاری دوجانبه سازمان منطقه آزاد کیش و انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی است.
همچنین تفاهم نامه جداگانه ای با حضور سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش فی مابین انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی با موضوع گسترش و توسعه گردشگری و رفع مشکلات و برطرف کردن موانع موجود با نیل به حود اتکایی و همگرایی بیشتر در راستای تحقق اهداف طرفین به امضا رسید.
بر اساس این گزارش، جامعه هتلداران کیش نیز با جامعه دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی کیش تفاهم نامه همکاری با موضوع بهره گیری مشترک در پیاده سازی مدل ها و تجربیات موفق سایر کشورهای منطقه در امر توسعه پایدار گردشگری در منطقه آزاد کیش و سرزمین اصلی به امضا رساندند.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/556777/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لغو ١٢ هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس؛ گزارش اولیه خسارت به ایرلاین‌ها اعلام شد

چراغ خاموش شفافیت؛ چرا اطلاعات وام مسکن از دسترس عموم خارج شد؟

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

تاریخ ناگفته فضانوردی؛ اولین موجوداتی که به مدار ماه سفر کردند، انسان نبودند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

عامل گرانی برنج در بازار

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

درویش بله دورسون را گرفت

دلدادگان و شیفتگان کرمانی آل عبا

سراب تجزیه ایران

شور و شعور حسینی در حماسه تاسوعای حسینی

از سرگیری پرواز شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

نقل و انتقالات فوتسال؛ مدعی جدید وارد می‌شود

ساخت ابزار اندازه‌گیری سرعت پیری و پیش‌بینی زوال عقل

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

سرمربی مشهور میزبان تیم ملی ایران

در انتظار لیست ترسناک از رقیب ایران

پدیده نجومی کم‌نظیر در تاریخ: دو ستاره درحال انفجار همزمان در آسمان ظاهر شده‌اند

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

هشدار درباره تبعات تاخیر در اعلام قیمت خرید گندم

معاون وزیر ارتباطات: با اینترنت طبقاتی مخالفیم؛ اینترنت طبقاتی یعنی تبعیض

قهرمان آمریکایی دوومیدانی جهان مسلمان شد

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

جستجو در گوگل می‌تواند خلاقیت را سرکوب کند

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی کوبا شد!

سکوت اژدها

کیفیت هوای شهداد کرمان در وضعیت خطرناک قرار گرفت

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده اعلام شد

یکی از بهترین‌های لیگ ملت‌ها؛ ستاره‌ای از ایران

یک آمار عجیب از لیگ ملت‌ها و امین اسماعیل‌نژاد!

عکس روز ناسا از سحابی ماهی مرکب

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پُرتردد برای تاسوعا و عاشورا

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

فرودگاه شهید مدنی تبریز باز شد

مغز انسان حتی در پیری هم نورون‌های جدید تولید می‌کند

تداوم هوای گرم در شهداد

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل

احتمال هایجک پر سر و صدای فولاد از استقلال

ایران در سایه اسلام: تمدنی که استکبار را به چالش کشیده است.