چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵
اجتماعی

پیش‌بینی بارش‌های گسترده برای چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی بارش‌های گسترده برای چهارمحال و بختیاری
کرمان رصد - ایسنا/ مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به استان از صبح پنجشنبه (۱۴ آبان) خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه به تناوب تا اواخر وقت روز ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا / مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری از ورود سامانه بارشی به استان از صبح پنجشنبه (۱۴ آبان) خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه به تناوب تا اواخر وقت روز یکشنبه (۱۷ آبان)، بارش باران، رعد و برق، وزش باد نسبتا شدید و بارش برف در ارتفاعات، به‌ویژه در منطقه کوهرنگ و مناطق شمالی استان را به دنبال خواهد داشت.
معصومه نوروزی در خصوص آخرین وضعیت پیش‌بینی آب‌وهوا در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: باتوجه به فعالیت سامانه بارشی در استان و تکرار بارش‌ها در مناطق شمالی، به‌ویژه شمال غرب، همچنین مناطق غربی و جنوبی استان، احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها و آبگرفتگی معابر وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش دمای هوا طی روزهای آینده، بیان کرد: با ورود سامانه بارشی به استان، دمای هوا در طی روز کاهش پیدا می‌کند، همچنین باتوجه به بارش‌ها در استان‌های همجوار از جمله بخش‌هایی از اصفهان، لرستان و خوزستان، از مردم درخواست می‌شود از انجام سفرهای غیرضروری درون‌استانی و برون‌استانی خودداری کنند.
وی ادامه داد: دامداران، گردشگران و افرادی که به واسطه فعالیت شغلی در فضای باز حضور دارند، در زمان بارندگی از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها فاصله بگیرند و باتوجه به احتمال وقوع رعد و برق، از حضور در مکان‌های ناامن و فضاهای باز پرهیز کنند.
نوروزی همچنین از پرورش‌دهندگان ماهی در چهارمحال و بختیاری درخواست کرد تا تمهیدات و اقدامات احتیاطی لازم را برای حفاظت از استخرهای پرورش ماهی در نظر بگیرند.
وی با اشاره به مناطق تحت تاثیر بارش‌های شدیدتر در چهارمحال و بختیاری، گفت: شدت بارش‌ها از روز شنبه (۱۶ آبان) تا ظهر یکشنبه در مناطقی از جمله کوهرنگ، فارسان، اردل، بخش‌هایی از کیار، بن، شهرکرد، فرخشهر، لردگان، فلارد و خانمیرزا بیشتر خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در شهرستان بروجن نیز مناطق غربی بیشتر از مناطق شرقی تحت تاثیر بارش‌ها قرار می‌گیرند.
نوروزی در پایان با اشاره به کاهش دما و افزایش نیاز به مصرف انرژی، خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا می‌شود طی این مدت در مصرف انرژی مدیریت و صرفه‌جویی لازم را داشته باشند.


نظرات شما