شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵
ورزشی

عثمان موسی: حسین طیبی یکی از الگوهای من است و از او یاد می‌گیرم

عثمان موسی: حسین طیبی یکی از الگوهای من است و از او یاد می‌گیرم
کرمان رصد - ایسنا/نامزد تایلندی جایزه بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۶ با بیان این که نامزدی برای دومین سال متوالی برایش افتخارآمیز است، حسین طیبی را یکی از الگوهای ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /نامزد تایلندی جایزه بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۶ با بیان این که نامزدی برای دومین سال متوالی برایش افتخارآمیز است، حسین طیبی را یکی از الگوهای خود معرفی کرد و گفت هدف اصلی‌اش قهرمانی آسیاست.
محمد عثمان موسی، بازیکن تیم ملی فوتسال تایلند و باشگاه جیمبی کارتاخنا اسپانیا، یکی از سه نامزد کسب جایزه بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۶ است. او در این رقابت با حسین طیبی و سعید احمدعباسی، دو ملی‌پوش ایرانی، رقابت می‌کند.
عثمان موسی که در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ با به ثمر رساندن شش گل عنوان آقای گلی مسابقات را به دست آورد، پیش‌تر نیز در جمع نامزدهای این جایزه قرار گرفته بود. او همراه با جیمبی کارتاخنا قهرمانی لیگ برتر فوتسال اسپانیا در فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ را تجربه کرده است.
این بازیکن تایلندی درباره نامزدی خود برای کسب این جایزه اظهار کرد: «احساس غرور می‌کنم و برایم افتخار است که برای دومین سال متوالی نامزد این جایزه شده‌ام. این موضوع برایم اهمیت زیادی دارد، چون نماینده کشورم و فوتسال تایلند هستم.»
وی درباره فوتسال ایران و تفاوت آن با فوتسال تایلند گفت: «بدون شک ایران بهترین تیم آسیاست و بازیکنان بسیار خوبی دارد. بازیکنان ایرانی از توانایی‌های فردی بالایی برخوردارند و از نظر بدنی نیز قدرتمند هستند. حسین طیبی یکی از الگوهای من است؛ بازی او را تماشا می‌کنم و از او یاد می‌گیرم.»

کرمان رصد


عثمان موسی در پایان درباره اهداف آینده خود در عرصه ملی و باشگاهی عنوان کرد: «هدف من این است که در آینده قهرمان آسیا شوم. می‌دانم که کار دشواری است، اما این بالاترین هدف من است. در سطح باشگاهی نیز می‌خواهم تمام جام‌هایی را که برای کسب آن‌ها رقابت می‌کنیم، به دست بیاورم.»


نظرات شما