کرمان رصد - خبرآنلاین / مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، از اجرای مصوبه شورای ترافیک استان و شهرستان مبنی بر دوطرفه شدن بخشی از خیابان پاسداران خبر داد. این تغییر در راستای کاهش تداخلات ترافیکی در میدان بسیج و تسهیل جریان عبور و مرور در مبادی ورودی خیابان شورا صورت پذیرفته است.
وحید خلیفه، مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان، با اعلام خبر دوطرفه شدن بخشی از خیابان پاسداران، اظهار کرد: این اقدام مهم ترافیکی بر اساس آخرین مصوبه شورای «همتا» (شورای ترافیک استان و شهرستان) به مرحله اجرا درآمده است.
وی در تشریح جزئیات این خبر افزود: بر این اساس، خیابان پاسداران در محدوده حدفاصل چهارراه پاسداران تا سهراه رضواننژاد، از حالت یکطرفه خارج شده و به صورت دوطرفه تغییر وضعیت یافته است. هدف اصلی از این تغییر، کاهش چشمگیر تداخلات ترافیکی در میدان بسیج و همچنین روانسازی جریان عبور و مرور در نقاط ورودی به خیابان شورا است.
خلیفه با تأکید بر اهمیت رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در این مسیر جدید، از رانندگان محترم درخواست کرد: هنگام تردد در این محدوده، با دقت و توجه کافی مسیر حرکت خود را انتخاب کرده و قوانین راهنمایی و رانندگی را به طور کامل رعایت نمایند تا از بروز هرگونه حادثه یا تصادف احتمالی پیشگیری شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت مهندسی شبکه حملونقل شهرداری کرمان همچنین به اقدامات اطلاعرسانی اشاره و خاطرنشان کرد: برای آگاهیبخشی کامل و هدایت صحیح شهروندان، بنرهای اطلاعرسانی و تابلوهای راهنمای مسیر در نقاط مختلف این محدوده و خیابانهای مجاور نصب شده است تا رانندگان گرامی بتوانند با آمادگی کامل و اطلاع از وضعیت جدید، در این مسیر تردد کنند.