سه شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵
سیاسی

جوکار: ۲۴ مهر؛ زمان پیشنهادی برگزاری انتخابات شورا‌ها

جوکار: ۲۴ مهر؛ زمان پیشنهادی برگزاری انتخابات شورا‌ها
کرمان رصد - رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی کشور از توافق هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های و ستاد انتخابات وزارت کشور درباره زمان پیشنهادی برای برگزاری انتخابات شوار‌ها خبر داد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی کشور از توافق هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های و ستاد انتخابات وزارت کشور درباره زمان پیشنهادی برای برگزاری انتخابات شوار‌ها خبر داد. 

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ محمدصالح جوکار با اشاره به مصوبه آخر فرورودین ماه شورای عالی امنیت ملی برای تعویق انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا گفت: مصوبه شعام تکلیف کرده که هفتمین انتخابات شورا‌ها حداکثر دو ماه بعد از پایان جنگ برگزار شود؛ بر این اساس و نظر به ثبات نسبی کشور به نظر می‌رسد امکان برگزاری انتخابات تا پایان مهرماه وجود دارد.
جوکار در چهلمین نشست هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی که با حضور اعضای ستاد انتخابات وزارت کشور برگزار شد تاکید کرد: تجربه همه انتخابات و تحولات مهم کشور در چهار دهه گذشته از جمله حضور حماسی مردم در میدان از آغاز جنگ چهل روزه تا کنون یکی از مهمترین عوامل بازدارندگی در برابر توطئه‌های شمن بوده و برگزاری انتخابات هم از این منظر می‌تواند پیام روشن و تعیین کننده داشته باشد.
رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی با رد همه شایعات درباره تعلیق یا تعویق طولانی مدت انتخابات گفت: همه تمهیدات اجرایی و نظارتی انتخابات شورا‌ها فراهم شده و تعیین زمان قطعی انتخابات در انتظار تصمیم‌گیری شورای عالی امنیت ملی است.
در این نشست اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها و ستاد انتخابات وزارت کشور درباره برگزاری انتخابات در تاریخ جمعه ۲۴ مهرماه به توافق رسیدند و این پیشنهاد را برای تصمیم‌گیری به شورای عالی امنیت ملی ارسال کردند. 
در ادامه این نشست رئیس ستاد انتخابات کشور از برگزاری دو رویداد مهم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب و پیاده‌روی اربعین که باشکوه‌تر، منظم‌تر و گسترده‌تر از سال‌های گذشته برگزار شد تاکید کرد، این قطعا با این سطح از توانمندی، امکان برگزاری انتخابات هم فراهم است و در صورت تایید شعام هیات مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل براس برگزاری انتخابات ظرف دو ماه آینده را دارند.
علی زینی‌وند به شرایط متزلزل شور‌ها و شهرداران در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: ضروری است انتخابات شورا‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن برگزار و اداره امور شهری و روستایی به شورا‌ها و شهرداران جدید محول شود.


نظرات شما