کرمان رصد - مردم کرمان در شب شام غریبان سید و سالار شهیدان حضرتت حسین بن علی ع و یاران باوفایش با حضور پرشور و باشکوه خود به عزاداری پرداختند.

به گزارش خبرگزاری صدصاوسیما مرکزکرمان ،مردم مؤمن و سوگوار استان کرمان در شب شام غریبان با برپایی مراسم سوگواری یاد و خاطره مظلومیت شهدای کربلا را گرامی داشتند و در سوگ خاندان اهلبیت (ع) اشک ماتم ریختند.
مردم استان کرمان دیشب در رثای شهادت مولا و سرور خود حضرت اباعبدالله الحسین در جای جای استان بویژه در تکایا،حسینیه ها مساجد و هیئات به سینه و سر زدند و یاد مظلومیت بازماندگان کربلا را گرامی داشتند.
نوحههای این مراسم یادآور آوارگی اهل بیت امام حسین (ع) و اسیران و کودکان بازمانده از واقعه کربلا است که در غروب عاشورا، بیپناه در تاریکی شب، در بیابانهای کربلا به سر میبردند.