کرمان رصد - فرماندار ریگان گفت: در دهه فجر امسال، ۸۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۵۲۵ میلیارد تومان در سطح شهرستان افتتاح و به بهرهبرداری میرسد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان ، مراد آبیار در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال شهرستان یکی از دستاوردهای مهم سال جاری بوده است.
وی افزود: صدور ۴۲۵ مجوز فعالیت اقتصادی در بخشهای صنفی، کشاورزی و صنعتی؛ نشانهای از رونق نسبی تولید و افزایش مشارکت بخش خصوصی در توسعه اقتصادی شهرستان است.
فرماندار ریگان گفت: اعتبارات دستگاههای حمایتی شهرستان در مجموع به بیش از ۱۱۸ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان رسیده که این منابع در جهت حمایت از اقشار کمبرخوردار و ایجاد فرصتهای شغلی هزینه شده است.
وی افزود: طرحهای بیابانزدایی و مقابله با ریزگردها و نهالکاری در ۵۰ هکتار، احداث ۵۰۰ سازه گوراب و مدیریت ۲۵۰ روانآب با هدف کنترل شنهای روان آغاز شده است.
آبرسانی به ۱۳ روستای فاقد دهیاری با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان انجام شد.