پنجشنبه ۱۱ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

تشریح طرح های ترافیکی هفته مقاومت

تشریح طرح های ترافیکی هفته مقاومت
کرمان رصد - ساکنان اطراف گلزار شهدا در روان‌سازی ترافیک، بر استفاده زائران از پارکینگ‌های موجود و خودداری از آوردن خودروهای شخصی تاکید کرد .
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ساکنان اطراف گلزار شهدا در روان‌سازی ترافیک، بر استفاده زائران از پارکینگ‌های موجود و خودداری از آوردن خودروهای شخصی تاکید کرد .

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان سرهنگ "رضایی"، رئیس پلیس راهور استان با تأکید بر همکاری مردم، مسافران و همچنین ساکنان اطراف گلزار شهدا در روان‌سازی ترافیک، بر استفاده زائران از پارکینگ‌های موجود و خودداری از آوردن خودروهای شخصی تاکید کرد 
و ی گفت :در تشریح محدودیت‌های ترافیکی هفته مقاومت گفت: "بزرگراه شهید پورجعفری" دارای محدودیت تردد بوده و مسیر جایگزین، "بزرگراه امام خمینی(ره) و خیابان سرباز" خواهد بود.
وی افزود :"بزرگراه آیت‌الله خامنه‌ای" از محدوده دوربرگردان پمپ بنزین مختاری در روزهای اصلی مراسم مسدود و مسیر جایگزین، "خیابان سجادیه" خواهد بود.
وی گفت :خیابان شهدا از تقاطع منجی تا گنبد جبلیه" مسدود و مسیر جایگزین، "خیابان مدیریت و خیابان سجادیه" تعین شده و در سه روز برگزاری مراسم نیز، تردد خودروهای سنگین از جاده هفت باغ و جاده ماهان ممنوع و محور جایگزین کمربندی است 


نظرات شما