کرمان رصد - مهر / پژمان گلچهره دلخانی ملیپوش ایران در بخش کاتای انفرادی در المپیک 2025 ناشنوایان به عنوان نایب قهرمانی رسید.
پژمان گلچهره دلخانی نماینده شایسته کشورمان در بخش کاتای انفرادی در رقابتهای المپیک 2025 ژاپن موفق شد با درخشش چشمگیر خود عنوان نایب قهرمانی این مسابقات را به دست بیاورد.
پژمان گلچهره دلخانی در پایان دور نخست با کسب امتیاز 37.6 در میان چهار ورزشکار برتر قرار گرفت. گلچهره در دومین مرحله هم با نمایشی قابل توجه 38.9 امتیاز به دست آورد و راهی مرحله نهایی شد.
نماینده کشورمان در دیدار نهایی برابر حریف از ژاپن قرار گرفت و با کسب امتیاز 39.2 عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد.
مسعود زارع هدایت ملی پوشان کاراته مردان را در بازیهای المپیک ناشنوایان بر عهده دارد.
بیست و پنجمین دوره بازیهای المپیک ناشنوایان از 24 آبان در توکیو ژاپن آغاز شد و تا روز 6 آذر ادامه خواهد داشت.