سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴
ورزشی

ترامپ میزبان‌های جام جهانی را تهدید کرد

ترامپ میزبان‌های جام جهانی را تهدید کرد
کرمان رصد - ورزش ۳ /شهرهای دموکرات آمریکا که میزبان بازی‌هایی از جام جهانی هستند، یک بار دیگر از سوی ترامپ تهدید شدند. فیفا و دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، اعلام ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ورزش 3 /شهرهای دموکرات آمریکا که میزبان بازی‌هایی از جام جهانی هستند، یک بار دیگر از سوی ترامپ تهدید شدند.
فیفا و دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده، اعلام کردند افرادی که بلیط جام جهانی دارند و به ایالات متحده سفر می‌کنند، اکنون می‌توانند به سیستم نوبت‌دهی اولویت‌دار فیفا (فیفا پاس) دسترسی داشته باشند، که روند صدور ویزا را برای کسانی که نیاز دارند تسریع خواهد کرد.
در مراسمی که در کاخ سفید با حضور دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده؛ مارکو روبیو، وزیر امور خارجه؛ کریس نوئم، وزیر امنیت داخلی؛ کارگروه کاخ سفید و جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، برگزار شد، وزارت امور خارجه سیستم نوبت‌دهی اولویت‌دار را معرفی کرد.
به گفته فیفا، «این اعلامیه یک گام قاطع در آماده‌سازی برای جام جهانی است و نشان‌دهنده همکاری نزدیک بین فیفا و کارگروه کاخ سفید برای سازماندهی یک رقابت واقعاً نوآورانه در مقیاس جهانی است.»
اینفانتینو گفت: «ایالات متحده درهای خود را به روی جهان می‌گشاید. ما همیشه گفته‌ایم که این بزرگترین و فراگیرترین جام جهانی فیفا تا به امروز خواهد بود و سرویس فیفا پاس گواهی بر این مدعاست. ایالات متحده آماده پذیرایی از هواداران از سراسر جهان با سطحی از حضور که قبلاً در یک جام جهانی دیده نشده است، می‌شود و ما در تلاش هستیم تا زمانی که تورنمنت در وئن آینده در آمریکای شمالی آغاز می‌شود، فوتبال جهان را متحد کند.»
نحوه عملکرد
هوادارانی که در کشورهایی با نوبت‌های مصاحبه در دسترس هستند و برای ورود به ایالات متحده نیاز به ویزا دارند، باید در اسرع وقت از طریق وب‌سایت (Departamento de Estado de Estados Unidos) درخواست خود را ارسال کنند. فیفا اطلاعات بیشتری در مورد سیستم نوبت‌دهی اولویت‌دار را در اوایل سال 2026 در اختیار دارندگان بلیط قرار خواهد داد.
علاوه بر این، هواداران کشورهای مشمول برنامه لغو ویزا می‌توانند از طریق سیستم الکترونیکی مجوز سفر (ESTA) برای سفر بدون ویزا اقدام کنند
ترامپ تهدید کرد
ترامپ روز دوشنبه تهدیدهای خود مبنی بر خارج کردن شهرهایی با شهرداران دموکرات از میزبانی جام جهانی 2026 در صورت ناامن بودن آن‌ها را تکرار کرد.

کرمان رصد


ترامپ در پاسخ به سؤالات خبرنگاران در دفتر بیضی گفت: «اگر فکر کنیم که کوچک‌ترین نشانه‌ای از مشکل وجود خواهد داشت، از جانی (اینفانتینو، رئیس فیفا) می‌خواهم که آن را به شهر دیگری منتقل کند.» 
ترامپ به سیاتل اشاره کرد که اخیراً کیتی ویلسون، از شاخه سوسیالیست حزب دموکرات، به عنوان شهردار آن انتخاب شده است. او افزود: «اگر فکر کنیم در سیاتل، جایی که شهردار بسیار، بسیار لیبرال، تقریباً کمونیستی دارند، مشکلی پیش خواهد آمد. اگر فکر کنیم مشکلی وجود دارد، جانی، آیا می‌توانم بگویم که میزبانی را منتقل خواهیم کرد؟ من فکر نمی‌کنم آن‌ها این مشکل را داشته باشند، اما ما رویداد را به مکانی منتقل خواهیم کرد که در آن قدردان و امن باشد.»
بازار


نظرات شما