شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

ستاد امور جوانان؛ از سن کرمانی‌ها موقع ازدواج تا رتبه پایین بانک‌ها در پرداخت تسهیلات

ستاد امور جوانان؛ از سن کرمانی‌ها موقع ازدواج تا رتبه پایین بانک‌ها در پرداخت تسهیلات
کرمان رصد - فارس / استاندار کرمان با اشاره به رتبه پایین استان در پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج گفت: مردم کرمان حق دارند، بدانند کدام بانک‌ها در اعطای تسهیلات جوانی ...
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / استاندار کرمان با اشاره به رتبه پایین استان در پرداخت تسهیلات فرزندآوری و ازدواج گفت: مردم کرمان حق دارند، بدانند کدام بانک‌ها در اعطای تسهیلات جوانی جمعیت و ازدواج فعال هستند و کدام یک هم فعال نیستند تا برای سپرده‌گذاری‌های‌شان تصمیم بگیرند.
محمدعلی طالبی شامگاه امروز در ستاد ساماندهی امور جوانان استان در محل سالن پیامبر اعظم(ص) اظهار کرد: به دستگاه‌های مختلف توصیه می‌کنم در برنامه‌ها به فکر تولید آثار فرهنگی با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و گردشکری استان کرمان باشند.
بازار
وی همچنین آمار پایین تسهیلات جوانی جمعیت و وام ازدواج در استان کرمان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: شورای هماهنگی بانک‌های استان باید این موضوع را به‌صورت جدی پیگیری کند و اقدام عملی در این زمینه را می‌خواهیم.
طالبی تصریح کرد: مردم کرمان حق دارند، بدانند کدام بانک‌ها در اعطای تسهیلات جوانی جمعیت و ازدواج فعال هستند و کدام یک هم فعال نیستند و مردمی که می‌خواهند، سپرده‌گذاری کنند، بدانند که عواید سپرده آنها در کدام بانک نصیب مردم و جوانان استان می‌شود.
وی بیان داشت: گزارش مربوط به تسهیلات بانک‌ها در زمینه ازدواج و فرزندآوری به ما داده شود تا وضعیت همه بانک‌ها را در راستای ایفای مسئولیت‌شان در قبال این تسهیلات داشته باشیم.
رتبه پایین کرمان در ارائه تسهیلات فرزندآوری مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان هم در سخنانی اظهار کرد: شورای راهبردی جوانان در استان تشکیل شده است و در آذرماه سال‌جاری نشست ویژه با دستیاران جوان کرمانی برگزار می‌شود.
سلطانی ادامه داد: 32 درصد جمعیت استان کرمان جوان هستند و رتبه ششم کشوری در این زمینه را داریم و رتبه 23 اعطای تسهیلات فرزندآوری و ازدواج را در 6 ماهه نخست امسال داشتیم که نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کرده است.
وی اضافه کرد: مراکز مشاوره ازدواج خانواده به 43 مرکز در استان کرمان رسیده و 400 کارگاه آموزشی برای خانواده‌ها برگزار شده است.
سلطانی بیان داشت: 15 کمیته سامان ازدواج در شهرستان‌های تابعه استان کرمان در راستای تسهیل شرایط ازدواج برای جوانان برگزار کرده‌ایم.
کرمانی‌ها یک‌سال زودتر از میانگین کشوری ازدواج می‌کنند
در همین حال مدیرکل ثبت احوال استان کرمان اظهار کرد: در سال 93 بیش از 27 هزار ازدواج و در سال 1403 اما بیش از 19 هزار ازدواج در استان کرمان ثبت شده است و نرخ ازدواج در کشور 9 و نیم و در استان 5 و 9 دهم است.
محمد قاسمی با اشاره به اینکه 4 درصد ازدواج‌های کشور مربوط به استان کرمان است و رتبه نهم کشوری را در این زمینه داریم، ادامه داد:‌ استان کرمان در سال 1403 یک درصد افزایش ازدواج نسبت به سال قبل آن داشته است و رتبه 16 نرخ ازدواج را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: آمار 11 شهرستان تابعه استان کرمان در ازدواج بالاتر از نرخ استانی و آمار بقیه از نرخ استانی کمتر است و میانگین سن زوج‌های کرمانی در هنگام ازدواج 27 سال و سن زوجه هم 23 سال و یک سال کمتر از میانگین کشوری است.
قاسمی عنوان کرد: استان کرمان از نظر تعداد طلاق‌ها، رتبه 11 کشوری را دارد که شهرستان کرمان در این زمینه رتبه اول و ریگان هم کمترین تعداد را دارد و رتبه 27 نرخ عمومی طلاق را به خود اختصاص داده است.
وی بیان داشت:‌ 3 درصد کاهش ثبت طلاق را در استان کرمان داشته‌ایم که نسبت به کشور دو درصد کمتر است و میانگین سن زوج‌ها در هنگام طلاق در استان هم از میانگین کشور کمتر است.
رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمان نیز اظهار داشت: بیش از 300 هزار عضو جوان در برنامه‌های عام‌المنفعه استان حضور دارند و برنامه‌های مؤثر برای تصمیم‌گیری و مسئولیت‌پذیری آنها برگزار می‌شود.


نظرات شما