يکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

توقیف ۲۸۰۰ خودروی شوتی در استان کرمان

توقیف ۲۸۰۰ خودروی شوتی در استان کرمان
کرمان رصد - فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف ۲۸۰۰ خودروی شوتی در استان خبرداد.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فرمانده انتظامی استان کرمان از توقیف 2800 خودروی شوتی در استان خبرداد.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، سردار جلیل موقوفه‌ئی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های طرح برخورد با خودرو‌های شوتی و طرح «اقتدار 7» در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در اجرای سلسله طرح‌های انتظامی در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی در سراسر استان کرمان توفیقاتی به دست آمده است.
وی با اشاره به مطالبات مردمی در زمینه برخورد با قاچاقچیان سوخت و انسان و خودرو‌های شوتی افزود: این خودرو‌ها موجب بی‌نظمی و ناامنی در جاده‌ها شده، رانندگی پرخطر داشته و در هفت ماهه سال جاری 32 فقره تصادفات جاده‌ای رقم زدند که 29 نفر در این حوادث جان باخته و 55 نفر هم مصدوم شده‌اند.
موقوفه‌ئی گفت: فرماندهی انتظامی استان کرمان با استفاده از تمامی توان و استعداد در سطح استان موفق شد طی یک هفته برخورد با خودرو‌های شوتی نزدیک به 2800 دستگاه خودرو توقیف کند. 479 نفر قاچاقچی در این راستا دستگیر و حدود 5000 نفر اتباع خارجی دستگیر و 424 هزار لیتر فرآورده‌های نفتی قاچاق کشف شده است.
فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار کرد: طرح امنیت و آرامش در برخورد با خرده فروشان مواد مخدر نیز در سه روز اجرا و 252 کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و 38 قاچاقچی و 854 نفر معتاد دستگیر شده است.
وی بیان کرد:در طرح اقتدار 7 تعداد 511 فقره سرقت عادی در شهرستان کرمان کشف شده، 125 خرده فروش مواد مخدر دستگیر و 707 دستگاه خودروی شوتی در این شهرستان توقیف شده است.
وی اظهار کرد: در اجرای طرح مقابله با دارندگان و قاچاقچیان سلاح، تعداد 803 قبضه سلاح جنگی و شکاری در استان کشف و 159 نفر سارق، قاتل و افرادی که در نزاع مسلحانه دست داشته‌اند، دستگیر شدند.


نظرات شما