شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴
اجتماعی

اهدا عضو در راور

اهدا عضو در راور
کرمان رصد - با اهدای اعضای بدن در راور سه نفربه حیات خود ادامه دادند.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - با اهدای اعضای بدن در راور سه نفربه حیات خود ادامه دادند.

کرمان رصد


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: با اقدام خیرخواهانه یک خانواده کبد و دو کلیه مرد 48 ساله ساکن راور اهدا شد.
شهراد تاج‌الدینی افزود: زنده یاد احمد خواجویی، دچار تروما به سر و 20 مهر جاری در بیمارستان باهنر کرمان بستری شده بود.
وی افزود: متاسفانه علی‌رغم تلاش‌های کادر درمان، مرگ مغزی وی تایید شد و با نیک‌اندیشی خانواده‌اش، برداشت اعضای بیمار برای اهدای عضو در بیمارستان شهید باهنر کرمان انجام شد.
تاج‌الدینی ادامه داد: پس از تایید مرگ مغزی و رضایت اهدای عضو از خانواده، دو کلیه آن مرحوم برای پیوند به بیمارستان افضلی‌پور منتقل و به دو بیمار نیازمند کلیه پیوند زده و کبد وی نیز برای پیوند به بیمار نیازمند به شیراز منتقل شد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمان در پایان از زحمات و تلاش‌های کادر درمان، مسئول و هماهنگ کنندگان واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی و تمامی دست اندرکاران معاونت درمان قدردانی کرد.


نظرات شما