کرمان رصد - در آخرین روز تابستان، 52 هزار نوآموز پایه اولی در استان کرمان با حضور در جشن شکوفه ها در کلاس درس حاضر شدند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: امروز 52 هزار نوآموز پایه اول در 2255 کلاس و یک هزار و 613 دبستان دور اول تحصیل را آغاز کردند.
وی گفت: آموزش و پرورش مهمترین اولویت دولت چهاردهم است، امروز بیشترین تمرکز دولت بر آموزش و پرورش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: علاوه بر ساخت فضای آموزشی مناسب بر ارتقای فعالیت های آموزشی و افزایش کیفیت هم تاکید دارم، قطعا این مسیر بدون مشارکت همه مسئولان و حتی اولیا میسر نمی شود.
بر پایه این گزارش، مراسم جشن شکوفه ها با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان، فرماندار کرمان و سایر مسئولان به صورت نمادین در دبستان دخترانه کرامت آموزش و پرورش ناحیه دو برگزار شد.



