کرمان رصد - تسنیم /سخنگوی باشگاه پرسپولیس تأکید بنای کار این باشگاه در موضوع انتقال بیفوما پول ندادن نیست و اینکه سرخپوشان منتظر استعلامها درباره قرارداد این بازیکن هستند.
مصطفی لشگری در گفتوگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و در واکنش به حواشی و اظهارات مطرح شده در مورد انتقال تیوی بیفوما اظهار داشت: باشگاه پرسپولیس از نظر مالی مشکلی ندارد، ولی برای انجام این امر با توجه به شرایط خاص پیش آمده که آنهم نه از سوی ما، بلکه از سوی باشگاه استقلال خوزستان بوده است ابتدا باید روند قانونی طی و نتیجه استعلامها معلوم شود.
وی ادامه داد: همه شاهد بودند ما هنوز این پول را واریز نکرده با مشکلات مختلفی روبهرو شدیم. بعضی هم با انتشار اخبار کذب تلاش کردند جو منفی علیه پرسپولیس ایجاد کنند و نهادهای قانونی هم حسب وظایف ذاتی خود روی این مسائل حساس و پیگیر هستند.
سخنگوی باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: همین حالا بازیکنانی را از دیگر تیمها چون آلومینیوم اراک و خیبر جذب کردهایم، مشکلی هم پیش نیامد و مبالغ پرداخت شدند، ولی درباره این بازیکن چند نکته پیش آمد و باشگاه استقلال خوزستان این موارد را به باشگاه پرسپولیس اعلام نکرده بود. این بازیکن تحت قرارداد اعلام شد، ولی از سوی دیگر مطرح شد که او با استقلال خوزستان فسخ کرده است. منتظر پاسخ استعلام از سازمان لیگ هستیم. از سوی دیگر، بازیکن پرونده باز در CAS داشته است و این هم به باشگاه پرسپولیس اعلام نشد.
لشگری افزود: تا این لحظه هم نگفتیم پول پرداخت نمیشود. بنای ما بر عدم پرداخت نبوده است تا ببینیم تکلیف این چند مورد و استعلام چه خواهد شد. منتظر جواب هستیم و به هیچ وجه دوست نداریم از ناحیه ما مشکلی برای آنها باشد، ولی با توجه به شرایطی که طرف مقابل داشته است باید تا تعیین وضعیت صبر کنیم.
بازار ![]()