دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

فاریاب در مسیر سازگاری با کم‌آبی گام برمی‌دارد

فاریاب در مسیر سازگاری با کم‌آبی گام برمی‌دارد
کرمان رصد - خدادادی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، “سازگاری با کم‌آبی” را یک برنامه فرابخشی و کلان در سطح کشور برای مدیریت مصرف آب دانست.
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - خدادادی معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، “سازگاری با کم‌آبی” را یک برنامه فرابخشی و کلان در سطح کشور برای مدیریت مصرف آب دانست.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فاریاب جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان فاریاب در راستای مقابله با چالش‌های فزاینده کم‌آبی، جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان فاریاب با محوریت “سازگاری با کم‌آبی” به ریاست معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور اعضای ستاد در محل فرمانداری برگزار شد.
معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری فاریاب در این نشست، بر حفاظت و صیانت از منابع آبی و مدیریت بهینه مصرف آب، به‌ویژه در فصول گرم سال، تأکید کرد اقدامات صورت گرفته در زمینه مقابله با برداشت‌های غیرمجاز آب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، “سازگاری با کم‌آبی” را یک برنامه فرابخشی و کلان در سطح کشور برای مدیریت مصرف آب دانست.
وی با اشاره به مشخص بودن وظایف هر دستگاه اجرایی در این برنامه، جزئیات آن را در سایت کارگروه ملی سازگاری با کم‌آبی قابل دسترس خواند.
خدادادی، کمبود آب را یک بحران ملی توصیف کرد و بر لزوم وجود چارچوبی مدون برای مدیریت مصرف آن تأکید کرد.
وی طرح سازگاری با کم‌آبی را با هدف مدیریت جامع منابع و مصارف آب برای تمامی استان‌های کشور، گامی مهم در این راستا برشمرد.
شناسایی و انسداد چاه‌های فاقد مجوز قانونی، تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه، اصلاح و تعدیل پروانه‌های چاه‌های کشاورزی برای مدیریت بهتر منابع آبی، نصب کنتورهای هوشمند بر روی چاه‌های آب، به منظور نظارت دقیق بر میزان برداشت، از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی مسئولین شهرستان فاریاب برای مواجهه با بحران کم‌آبی و حرکت به سمت آینده‌ای پایدار است.


نظرات شما