کرمان رصد

آخرين مطالب

دلایل نوسان بازیکنان تیم ملی والیبال ورزشي

دلایل نوسان بازیکنان تیم ملی والیبال
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر / ملی‌پوش سابق والیبال با اشاره به عملکرد تیم ملی گفت: نوسانات تیم ملی بیشتر به مسائل روانی و خودباوری بازیکنان مربوط است و آنها باید همیشه آماده باشند و هرگز تصور نکنند بازی تمام شده است.
شهرام محمودی درباره عملکرد تیم ملی والیبال ایران در هفته اول و دوم لیگ ملت‌های والیبال گفت: تیم ملی تغییرات زیادی داشته و سرمربی تیم عوض شده و نیاز به زمان دارد تا به شناخت کافی از بازیکنان برسد. بازیکنان باید در مسابقات مختلف مورد محک قرار بگیرند تا از نظر فنی و روانی از سوی سرمربی کاملاً شناخته شوند. با توجه به اینکه پیاتزا دیر به ترکیب تیم اضافه شد نیاز دارد بیشتر بازیکنان را بشناسد. در هفته اول هم تیم ملی با توجه به شرایطی که پیش آمد و رژیم غاصب صهیونیست به خاک ایران تجاوز کرد از نظر روحی و روانی بهم ریختند و روی عملکرد آن‌ها تأثیر گذاشت. ما می‌توانستیم در هفته اول بهتر نتیجه بگیریم.
وی گفت: اما خدا را شکر در هفته دوم تیم شرایط بهتر و روبه جلو حرکت کرد. ما می‌تواتستیم حتی چهار مسابقه هفته دوم را هم پیروز شویم اما یک سری از اتفاقات اجتناب ناپذیر است، در هفته دوم بازیکنان آمادگی خوبی داشتند و امیدوارم این روند را ادامه بدهند و در این فرصت باقی مانده تمرینات خوبی داشته باشند و در هفته پایانی بتوانند نتایج خوبی رقم بزنند تا جایگاه خوبی در رنکینگ به دست بیاورند.
ملی‌پوش سابق تیم ملی والیبال به نقاط قوت و ضعف تیم ملی والیبال اشاره کرد و گفت: تیم ما تغییرات زیادی داشت و بازیکنان جوان به بدنه تیم تزریق شدند. یک نقطه قوتی که وجود دارد این است که پیاتزا از ظرفیت تمام بازیکنان استفاده می‌کند و همه را مورد محک قرار می‌دهد. این نشان می‌داد او به دنبال شناخت بازیکنان و توانایی‌های آن‌هاست. همه بازیکنان حاضر در لیگ ملت‌ها هم می‌توانند به تیم کمک کنند. قطعاً تیم در مواقعی که خوب دفاع می‌کرد یا سرویس می‌زد، راحت‌تر بازی می‌کرد و بهتر نتیجه می‌گرفتیم.
محمودی عنوان کرد: اما یک سری نوسانات هم در بازی‌ها داشتیم که برمی‌گردد به همان مشکل همیشگی تیم ملی والیبال و آن هم خودباوری و ذهنیت بازیکنان است. آن‌ها باید همیشه آماده باشند و هیچ وقت فکر نکنند بازی تمام شده و برنده دیدار هستند. این موضوع خیلی آسیب زننده است. حتی مقابل هلند هم این موضوع به وجود آمد و در حالی که ما می‌توانستیم این بازی را سه بر صفر به سود خودمان تمام کنیم، اما بازی پنج سته شد. با توجه به تلاش و تمرکز بازیکنان پیروزی سه صفر ایران محتمل بود، اما فکر کردند بازی تمام شده و همه چیز در لحظات پایانی تغییر کرد و کار به ست پنجم کشیده شد. بازیکنان به صورت ناخودآگاه دچار افت عملکرد شدند ولی باز خدا را شکر به بازی برگشتند و توانستند پیروز میدان شوند.
وی تأکید کرد: این نوسانات باید به مرور برطرف شود و ذهنیت بازیکنان هم تغییر کند؛ آن‌ها فکر نکنند بازی تمام شده بلکه باید تا آخرین لحظه تلاش کنند. این موضوع نیازمند زمان است، کادرفنی تغییر کرده و جامعه والیبال باید به او فرصت بدهند. معمولاً وقتی لیگ ملت‌ها بعد از المپیک برگزار می‌شود، تیم‌ها با بازیکنان جوان به میدان می‌آیند تا در این مسابقات برای رقابت‌های مهمتر جهانی و المپیک تجربه کسب کنند. تیم ما چندین بازیکن جوان با تفکرات جدید دارد و نیاز است که به این تیم زمان داده شود تا حرکت رو به جلو داشته باشند.
بازار
ملی‌پوش والیبال تأکید کرد: در کل بازیکنان روبه جلو هستند و بازی‌های خوبی ارائه می‌دهند. البته که در برخی از تورنمنت‌ها فشار مسابقات بالاست و بازیکن باید مدت زمان زیادی از خانواده‌اش دور باشد، ما ایرانی‌ها هم خیلی احساسی و علاقمند به خانواده هستیم. وقتی مدت زمان این دوری زیاد می‌شود بازیکنان اذیت می‌شوند، اما به هر حال بازیکن حرفه‌ای با چنین موضوعاتی روبه‌رو هستند و شرایط برای همه یکسان است. امیدوارم بازیکنان از این فرصت استفاده کنند و عملکرد قابل قبولی به نمایش بگذارند.
محمودی در واکنش به این سوال که تیم ملی خیلی پرنوسان بازی می‌کند، گفت: به نظرم این موضوع به مسائل روحی و روانی برمی‌گردد، بازیکنان ما جوان هستند و باید تجربه زیادی کسب کنند و در این شرایط باید به قدری قرار بگیرند که بتوانند خودشان را از نظر روانی آماده کنند. ضمن اینکه در برخی مسابقات سطح بالا مثل همین لیگ ملت‌ها، فشار بسیار زیاد است و کمتر تیمی با نتیجه سه بر صفر بازی را تمام کرده است. در چنین شرایطی باید تاکتیک تیمی داشته باشند تا بتوانند امتیاز بگیرند. این موضوع هم با زمان برطرف خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/733657/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ قدرت قلم از موشک‌های دشمن بیشتر است

کشف سیاره‌ای نادر به لطف نظریه انیشتین

ظرفیت تولید تجدیدپذیر تا پایان تیرماه به 3000 مگاوات می‌رسد

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

آرمان مشترک اقوام ایران، دفاع و حفظ از وطن است

کشف 30 قطعه شی عتیقه در منزلی در کهنوج

به یاد دلاوران وطن

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

تقدیر مدیرکل ارتباطات و مراجعات از تلاش‌های همکاران در پاسخگویی به ایثارگران از طریق خدمات سامانه تلفنی 1616

اجرای برنامه آمادگی وارزیابی وضعیت خدمات دهی در سازمان منطقه آزاد کیش

بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

در مغازه ‏ات را ببند و برگرد آفریقای جنوبی

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

مانور کمک گرانشی؛ فضاپیماها چگونه با استفاده از سیاره‌ها شتاب می‌گیرند؟

بالاخره می‌دانیم چرا مجسمه‌های ملکه حتشپسوت در مصر باستان نابود شدند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

فریاد لبیک یاحسین نوجوانان اناری

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

سورپرایز لیگ ملت‌ها؛ مدعی و رقیب خطرناک ایران

چین قربانی رکورد جالب ستاره ایتالیا

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

پژوهشگر فلسطینی: ایران، آخرین سنگر ملت‌های خاورمیانه است

عملیات موفق فریب

آیا پیام تهران به باکو شنیده خواهد شد؟

به آهی گنبد خضرا بسوزان

همچنان مسیر مذاکرات