کرمان رصد

آخرين مطالب

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان:

ثبت‌نام پایه اول دبستان تا پایان تیر تمدید شد/ داشتن برگه «سنجش سلامت» شرط ثبت‌نام است فرهنگي

ثبت‌نام پایه اول دبستان تا پایان تیر تمدید شد/ داشتن برگه «سنجش سلامت» شرط ثبت‌نام است
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در نشست مجازی با مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان که با محور پروژه مهر برگزار شد، با بیان اینکه ثبت‌نام در پایه اول ابتدایی به دلیل شرایط اخیر تا پایان تیرماه تمدید شده است، گفت: شرط ثبت نام داشتن برگه سنجش سلامت نوآموزان است.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان محمد رضا فرح بخش با بیان اینکه پیشتر زمان ثبت نام کلاس اولی‌ها از ابتدای خرداد تا 10 تیر ماه اعلام شده بود گفت: با توجه به شرایط اخیر و سفر خانواده‌ها فرصت ثبت‌نام پایه اول دبستان تا پایان تیرماه تمدید شد.
وی با بیان اینکه مانند سال‌های گذشته نوآموزان بدو ورود به دبستان با در دست داشتن برگه سنجش سلامت می‌توانند نسبت به ثبت‌نام در مدارس اقدام کنند افزود: ثبت‌نام دانش‌آموزان کلاس اول از ابتدای خرداد ماه آغاز و تا پایان تیرماه از طریق سامانه my.medu.ir انجام می‌شود.
فرح بخش با بیان اینکه دانش‌آموزانی که مراحل سنجش را طی کرده‌اند، می‌توانند برای ثبت‌نام به نزدیک‌ترین مدرسه در محدوده محل زندگی خود مراجعه کنند ادامه داد: اگر خانواده‌ای هنگام ثبت‌نام فرزندش با مانعی مواجه شود، می‌تواند موضوع را از طریق ادارات آموزش و پرورش، سامانه رسیدگی به شکایات وزارت آموزش و پرورش، یا معاونت آموزش ابتدایی یا مراجعه به سامانه دولت به‌آدرس my.gov.ir بخش وزارت آموزش و پرورش، ثبت کنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه دستورالعمل اجرایی ثبت نام دانش آموزان سال تحصیلی 1405-1404با شعار« مدرسه،کانون تربیت و ثبت نام، نقطه آغاز تعامل تربیتی» و راهنمای نظارت بر فرایند ثبت نام به ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان ابلاغ شده گفت: در بخشی از این دستورالعمل آمده است: «شایسته است با اجرای دقیق دستورالعمل پیوست و تشکیل نشست های تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی و ثبت نام استانی و منطقه‌ای و به‌کارگیری تجارب تدابیر مؤثری در زمینه ثبت نام به‌موقع همه دانش آموزان اتخاذ و گزارش اقدامات به معاونت های آموزش ابتدایی و متوسطه ارسال شود».
محمد رضا فرح بخش با بیان اینکه خانواده‌ها نگران نباشند، مدارس و ستادهای ثبت‌نام همکاری لازم را برای ثبت‌نام دانش‌آموزان دوره ابتدایی انجام می‌دهند افزود: در طرح حامی که در طول سال تحصیلی اجرا شد، نتایج خوبی کسب کردیم و نشان می‌دهد دانش‌آموزانی که در نوبت اول در برخی دروس نیازمند تلاش بیشتر بودند در برنامه جبرانی توانستند نتایج خوبی کسب کنند.
وی با بیان اینکه برای دانش‌آموزانی که همچنان نمرات ضعیف دارند در طول تابستان برنامه جبرانی اجرا می‌شود و تحت نظارت مدیر مدرسه، به پایگاه‌های خاصی مراجعه خواهند کرد ادامه داد: در شرایط خاص، کلاس‌های جبرانی در بستر فضای مجازی و کلاس مجازی شاد، برگزار خواهد شد.
فرح بخش با بیان اینکه در تمام دنیا، اصل بر ثبت‌نام دانش‌آموز در نزدیک‌ترین مدرسه به محل زندگی است، عنوان کرد: این رویکرد به دلایل تربیتی و روانی اهمیت دارد و به ساماندهی مناسب ظرفیت مدارس نیز کمک می‌کند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: اطمینان داریم همکاران ما در مدارس و ادارات، نهایت همکاری را برای ثبت‌نام دانش‌آموزان انجام خواهند داد تا خانواده‌ها بدون دغدغه، فرزندان خود را در مدرسه ثبت‌نام کنند.
بر پایه این گزارش، نشست مجازی مدیرکل و اعضای شورای معاونان با مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان که با محور پروژه مهر برگزار شد.

کرمان رصد

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/732416/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قاتل اینتر، تیم اینزاگی را هم حذف کرد

ناسا تایید کرد: ورود مهمان فضایی از اعماق کهکشان به منظومه شمسی!

ازسرگیری پروازها در فرودگاه بین‌المللی کیش

مخالفت وزارت ارتباطات با اینترنت طبقاتی

لوموند: حمله آمریکا، ایران را به سمت بازدارندگی هسته‌ای می‌برد

دانشمندان برای اولین بار در جهان، نور را از وسط مغز انسان رد کردند

نماینده مجلس: اولویت اختصاص ارز و بودجه با اقلام خوراکی و اساسی خواهد بود

سه باشگاه برای کاپیتان استقلال وارد عمل شدند!

حرف‌های کارتال در مورد جدایی از پرسپولیس

رضایتنامه علی کریمی؛ 400 هزار دلار

نوای "یاحسین" ونه به ظلم کرمانیان در شب تاسوعا

پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها در بازار برنج

رکورد 46 ساله تولید نفت ایران شکست

قیمت گوشت قرمز امروز 13 تیر 1404

محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورای حسینی در کرمان

درس حمله آمریکا و اسرائیل به ایران برای چین و کره شمالی

نتایج حیرت‌انگیز هدایت فضاپیما توسط ChatGPT؛ هوش مصنوعی جایگزین فضانوردان می‌شود!

نگهداری مطمئن موبایل در ماشین؛ ساده، ایمن، اقتصادی

بنزین سوپر وارداتی چه شد؟

قیمت جهانی طلا امروز 1404/4/13

بیش از 557 میلیون دلار ارز طی یک هفته معامله شد

آتش‌سوزی در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری سوریه

تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند

خبر خوش به لیگ ملت‌ها؛ غول والیبال دنیا برگشت

مهمانان ویژه تمرین تیم ملی ایران در بلگراد

فینالیست‌های المپیک پاریس: از ایران می‌ترسیم!

ردپای مصرف بالای برق در استخراج غیرمجاز رمزارزها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: امسال 1.8 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015

آماده‌باش به رقبا؛ ایران برای هفته سوم کامل شد

نفس راحت پیاتزا؛ ستاره محبوبش برگشت

نهضت بزرگ حسینی؛ الگوی ظلم‌ستیزی و دفاع ازمظلوم

درگذشت نخستین امام جمعۀ شهر کرمان

مسکو دست به دامان «اون»

بیگانگان سفید؛ حقایق شنیده نشده از موجودات فرازمینی مرموز

پلیس کرمان: هرگونه راه‌بندان در تاسوعا و عاشورا بدون هماهنگی ممنوع است

میزان تامین ارز امسال از 13.5 میلیارد دلار عبور کرد

ماجرای برخاستن دود در آسمان تبریز چیست؟

ایران- کوبا؛ تمرین مشترک زیر نظر پیاتزا

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

آیا هوش مصنوعی، قدرت تفکر را از ما می‌گیرد؟

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

پروازهای داخلی به روال عادی بازگشت

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

کاهش قیمت نفت در پی تاکید ایران بر پایبندی به معاهده NPT

پاسخ رد نیکو به بارسلونا

تایید شد؛ آمادگی علی کریمی برای بازگشت به استقلال