کرمان رصد

آخرين مطالب

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم اجتماعي

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایرنا / نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان گفت: پس از پیروزی مقابل اسراییل و آمریکا در جنگ میدانی، اکنون در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم که دشمنان تلاش می‌کنند با تبلیغات وسیع، خود را پیروز میدان جلوه دهند. 
حجت الاسلام و المسلمین حسن علیدادی سلیمانی در خطبه‌های نماز جمعه کرمان در مصلای امام علی (ع) با طرح این سوال که چگونه تشخیص دهیم چه کسی پیروز میدان است و کی شکست خورده؟ ادامه داد: وقتی یک جماعت مهاجم اهدافی را اعلام و حمله کند، به هیچ یک از اهدافش نرسد و خودشان خسارت و آسیب ببینند بعد با التماس جنگ را متوقف کنند، پیروز جنگ کیست؟
وی گفت: یکی از هدف‌های در دستور کار دشمن این بود که ایران را تجزیه کنند اما ایران یکپارچه و متحد در یک سرمایه اجتماعی بالا قرار گرفت حتی بخشی از منتقدین جمهوری اسلامی به جریان دفاع از کشور پیوستند.
امام جمعه کرمان اظهار داشت: آنها دنبال این بودند که جمهوری اسلامی تسلیم کامل شود و آیا حمله رژیم صهیونیستی برایشان بازدارندگی داشت؟ در حالی که الان خبرها می‌آید که چه خسارتی دیده اند.
وی گفت: آنها می‌خواستند توان موشکی، پدافندی و آفندی ما را از بین ببرند و توان هسته‌ای ما را نابود کنند، آیا این اتفاق افتاد؟ ما در پدافند و آفندی قوی تر شدیم و دانش هسته ای در ذهن و فکر و تخصص ایرانی است و همه اینها را ایرانی خودش ساخته و به فضل خدا قوی تر و جدی تر از حقوق هسته ای دفاع خواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین علیدادی سلیمانی افزود: ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت از اهداف شان بود اما خودشان نوشتند و اعتراف کردند که مردم ایران یکپارچه شدند.
وی تصریح کرد: دشمن به هیچ کدام از اهدافش نرسید اما پایگاه‌های آمریکا و مناطق حساس دشمن موشک باران شد، خسارات سنگین و ضربات اساسی به زیرساخت‌های علمی و نظامی و اطلاعاتی دشمن وارد آمد، رشد فزاینده انتقادات داخلی در آنجا اتفاق افتاد لذا پیروز جنگ کیست؟
نماینده ولی فقیه در استان کرمان گفت: در جنگ ادراکی همه تلاش این است که پیروزی ما را کمرنگ و جوری جلوه کنند که در جنگ ما به ارمغان رسیدیم بنابراین باید خواص، مطبوعات و صاحبان قلم مراقب و مواظب باشند مثل جنگ میدانی در این جنگ هم پیروز باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: ظلم‌هایی که امروز در جامعه بشری می‌بینیم از جمله ماه‌هاست هر روز تعدادی از کودکان و زنان و مردم بی‌گناه در غزه قتل عام می‌شوند ولی مجامع بین المللی کوچکترین حرکتی نشان نمی‌دهند. سازمان ملل که شکل گرفت تا جلوی تجاوز و ظلم را بگیرد اما هیچ حرکتی از خود نشان نمی‌دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/734023/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ردپای مصرف بالای برق در استخراج غیرمجاز رمزارزها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: امسال 1.8 میلیون تن برنج در کشور تولید می شود

پیاتزا استراحت را در بلگراد ممنوع کرد

واکنش سپاهان؛ تصمیمی بر تعطیلی سایر رشته‌ها نداریم

نوستالژی والیبال ایران - آمریکا 2015

آماده‌باش به رقبا؛ ایران برای هفته سوم کامل شد

نفس راحت پیاتزا؛ ستاره محبوبش برگشت

نهضت بزرگ حسینی؛ الگوی ظلم‌ستیزی و دفاع ازمظلوم

درگذشت نخستین امام جمعۀ شهر کرمان

مسکو دست به دامان «اون»

بیگانگان سفید؛ حقایق شنیده نشده از موجودات فرازمینی مرموز

پلیس کرمان: هرگونه راه‌بندان در تاسوعا و عاشورا بدون هماهنگی ممنوع است

میزان تامین ارز امسال از 13.5 میلیارد دلار عبور کرد

ماجرای برخاستن دود در آسمان تبریز چیست؟

ایران- کوبا؛ تمرین مشترک زیر نظر پیاتزا

چرا این بار افکار عمومی آمریکا زیر بار جنگ با ایران نرفت؟

آیا هوش مصنوعی، قدرت تفکر را از ما می‌گیرد؟

دیدار معاون بهداشت و درمان بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده‌های شهدای حملات تروریستی آمل

پروازهای داخلی به روال عادی بازگشت

امام جمعه کرمان: در جنگ دوم و ادراکی قرار داریم

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته سوم تیر 1404

کاهش قیمت نفت در پی تاکید ایران بر پایبندی به معاهده NPT

پاسخ رد نیکو به بارسلونا

تایید شد؛ آمادگی علی کریمی برای بازگشت به استقلال

هلی‌کوپتر در اردوگاه سرخ‌ها؛ وحید هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد

تثبیت جایگاه شبکه نمایش خانگی در زمان جنگ

نسخه دیجیتالی بدن شما، دیابت شما را درمان خواهد کرد!

تنش آبی در 25 استان و 53 شهر کشور

مرکز نظارت کمیته ملی المپیک پیش بینی 10 مدال طلا برای کاروان ایران در این مسابقات را کرده است

والیبال ایران و بازیکنی که بیشترین ضرر را کرد

جزئیات خسارات وارد شده در اثر موج انفجار به ساختمان فدراسیون هندبال

سرمربی تیم ملی هندبال به ایران بازمی‌گردد؟

لغو بازی دوستانه ایران و شیلی

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان

اختلاف دمای 37 درجه در کرمان

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

انتشار اولین عکس یک ستاره مرده که دو بار منفجر شد

تاکید استاندار کرمان بر ترویج فرهنگ قرآنی بین نوجوانان

اختصاص 430 هکتار زمین نهضت ملی مسکن در جنوب کرمان

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پی درگذشت همکار فرهنگی مرحوم «دکتر حمید رضا مومنی» سرگروه ریاضی استان