کرمان رصد

آخرين مطالب

ساخت 3 بوستان تا پایان امسالدر قلب تهران اجتماعي

ساخت 3 بوستان تا پایان امسالدر قلب تهران
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جلسه هماهنگی و بررسی مشکلات محله سلامت ناحیه 3 منطقه 11 شهرداری تهران با حضور ناصر امانی عضو شورای شهر تهران، مهدی قمی شهردار منطقه 11 و جمعی از معاونین و معتمدین محله سلامت برگزار شد.
امانی ضمن مروری بر گزارش بازدید انجام شده از محله سلامت واقع در منطقه 11 شهرداری تهران که در تیرماه سال 1403 انجام شده است، گفت: در آن زمان لیستی از مشکلات آن منطقه تهیه شده است که اکنون فرصت خوبی برای بررسی آن از این منظر است که آیا این مشکلات حل شده است یا خیر؟
او ادامه داد: ناحیه 3 منطقه 11 با داشتن 6 محله بزرگترین ناحیه است و یک سوم جمعیت منطقه یعنی 100 هزار نفر در این ناحیه زندگی می‌کنند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
از این تعداد، حدود 20 هزار نفر در محله سلامت زندگی می‌کنند که بخشی از آنها از هم وطنان آشوری هستند. همانطور که مستحضرید منطقه 11 در رتبه سوم بیشترین بافت فرسوده است و بیش از 50 درصد بافت محله سلامت فرسوده است که لازم است برنامه‌های جدی برای نوسازی این بافت صورت بگیرد. نکته دیگر، حضور شرکت دخانیات در مراکز منطقه 11 است که در محله سلامت قرار گرفته و سبب ایجاد بن بست در معابر اصلی است و یکی از موانع اصلی توسعه و تامین سرانه‌های منطقه شده است. تلاش کردیم این مجموعه جز سرانه خدمات شهری قرار بگیرد و ظاهراً مجموعه‌ای خارج از تهران ساخته شده است اما تاکنون موفق به جابه‌جایی آن نشده‌اند.
امانی بیان کرد: علاوه براین، این محله مشکل تیر برق هم دارد و این تیرها تبدیل به مانعی برای عبور و مرور شهروندان شده است. این منطقه دو مشکل دیگر هم دارد؛ یکی جولان موش‌ها و عدم موفقیت راهکارهای فعلی جهت کنترل یا کاهش حیوانات موذی و دیگری روان بودن فاضلاب در برخی معابر منطقه و بوی تعفن ناشی از آن است. علت اصلی این موضوع، از یکسو عدم اتصال تعداد زیادی از منازل به فاضلاب شهری و از سویی دیگر عدم لایروبی مناسب توسط پیمانکار خدمات شهری است.
مشکل بعدی، عدم آبیاری به موقع فضای سبز محله است که منجر به خشک شدن درختان شده است. باید درباره این موضوع چاره اندیشی شود. تنها یک بوستان در این محله داریم و آن هم بوستان رودکی است؛ به عبارت دیگر، سرانه فضای سبز محله بسیار کم است. اماکن ورزشی منطقه نیز عمدتا گران است. مورد بعدی عدم استاندارد بودن و ضرورت مناسب‌سازی پیاده‌روهای منطقه است. تقریبا می‌توان گفت که اکثر خیابان‌های اصلی شهر پیاده رو مناسب ندارند. سرانه آموزشی منطقه نیز کم است و بسیاری از مدارس به دلیل عدم حمایت آموزش و پرورش دارای ضعف‌های جدی است. ‌
وی با اشاره به وضعیت مطلوب حمل و نقل عمومی در این محله گفت: در زمینه اتباع، این محله مشکلی ندارد و وضعیت خوبی در حوزه حمل و نقل عمومی برقراری است؛ به طوری که اهالی منطقه فاصله کمی تا دسترسی به حمل و نقل عمومی دارند. البته به دلیل بافت فرسوده بسیار زیاد، امکان تردد اتوبوس در بسیاری از نقاط وجود ندارد.
عضو شورای شهر تهران با جمع بندی موارد ذکر شده به 6 خواسته اصلی مردم اشاره کرد و گفت: خواسته‌های اصلی مردم 6 مورد بود؛ یک، تعیین تکلیف شرکت دخانیات؛ به ویژه آنکه اکثر سوله‌های آن غیرفعال هستند. دوم، پیاده‌رو سازی و بهسازی معابر اصلی محله؛ سوم، مبارزه موثر با جمعیت زیاد حیوانات موذی و کنترل جمعیت موش‌ها. چهارم، اتصال به شبکه فاضلاب و جلوگیری از ریختن آن در سطح معابر؛ پنج، جمع آوری سوله‌های مزاحم و شش، تعیین تکلیف تملک پارکینگ خیابان خرمشهر. البته لازم به ذکر است که در بودجه سال 1404، شهرداری هیچ بودجه و اعتباری برای تملک مجموعه دخانیات و ملک وسیع پارکینگ خیابان خرمشهر پیش‌بینی نکرده است.
در بخش دیگری از این جلسه، مهدی قمی شهردار منطقه 11 گفت: درخصوص شرکت دخانیات، کارهای زیادی انجام شده و همچنین کلیپی از مشکلاتی که این کارخانه برای مردم ایجاد کرده است تهیه کردیم که به زودی پخش خواهد شد. در موضوع پسماند نیز باید بگویم که معضل اساسی با پیمانکار پسماند داریم و قرار شد این پیمانکار عوض شود.
وی از افتتاح 2 بوستان در سطح ناحیه 3 شهرداری منطقه 11 خبر داد و گفت: در ناحیه 3، دو بوستان جدید به نام بوستان چنگیزی و دامپزشکی تا آخر امسال به بهره‌برداری می‌رسد و در ناحیه 2 هم که اصلا بوستان نداریم و قرار است طی یک تفاهم نامه با اوقاف، زمین آنها را گرفته و تبدیل به بوستان کنیم.
کد خبر 947282 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها محله منطقه 11 شورای شهر

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/725305/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روند کاهشی اعتماد مردم به پزشکان

هشدار بابت تابستانی سخت و خشک

اقتباس، آوازه، خشم؛ نگاهی به جنجال جشن امضای «سووشون»

شکست سیاست مهار ایران

پاس گل بایدن به ترامپ؛ بررسی گزیده‌ای از کتاب «نخستین گناه»

جیب‌بر اعراب

واکنش عجیب فولاد به جدایی محمد موسوی

روش کاشت و پرورش ریحان در خانه

احداث دو هنرستان 30 کلاسه جوار صنعت 6 رشته ای به همت شرکت صنعتی معدنی گل گهر در شهرستان های سیرجان و کرمان

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس خداحافظی کرد!

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

جولان قاچاق در مناطق آزاد

پینگ‌پنگ غنی‌سازی

جعبه سیاه نقل‌وانتقالات؛ رونمایی از خارجی‌های تبریز

شکست بیسبال ایران مقابل فلسطین در غرب آسیا

زیدآبادی نوشت: تابوشکنی از مصدق و تابوسازی از دشمنانش؟

ترامپ- نتانیاهو؛ تنش و نه واگرایی

علیه قاچاق سوخت

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

بهارستان علیه زنان؟

راه اندازی سامانه جدید ثبت نام تسهیلات بافت های فرسوده در لرستان

اخراج گری لینکر از BBC به خاطر حمایت از فلسطین

شکار بزرگ از اصفهان؛ دروازه‌بان تیم ملی با پرسپولیس بست

دیپلماسی به وقت اروپا

مناظره قبل از مذاکره

راهبرد گره‌گشا

قیمت خرید و اجاره آپارتمان در اندیشه + جدول

اندیشه را که محدود کنیم، از تمدن سازی دور می‌شویم

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

توسعه پاراموی‌تای از اهداف فدراسیون جانبازان و توان یابان

پایان رقابت‌های ووشو قهرمانی کشور با قهرمانی زنجان

درخواست کارترون از سپاهان برای جذب مهاجم خارجی

زمان مراسم توپ طلا 2025 اعلام شد

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های استان است

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

شرکت بیش از 57 هزار دانش‌آموز کرمانی در امتحانات نهایی

اربعین جلوه ای از ایمان و حضور داوطلبانه مردم است

هاشمی: باید دغدغه‌های ورزش ناشنوایان را برطرف کنیم

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید

استفاده از نانوحامل‌های هوشمند برای توقف رشد سرطان پستان

عاملان نزاع دسته جمعی در شهرستان بم دستگیر شدند

نماد‌های مشکوک در معاملات 29 اردیبهشت 1404 کدامند؟

تکرار حوادث معادن این‌بار در معدن زغال‌ سنگ «ماهان» آمل/ مصدومیت یک معدنچی بر اثر برخورد با واگن

آمادگی دستگاه های اجرایی کرمان برای بهره گیری ازظرفیت های قانون بودجه

دستگیری عاملان افزایش مصرف برق با 19 دستگاه ماینر در شهر کرمان

دستگاه‌های خدمات‌رسان موظف به تامین زیرساخت‌های مسکن ملی هستند

2 انتصاب جدید در فرمانداری های گیلان

سرمقاله اطلاعات/ مگر خودمان مهربانی کنیم

چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟

سه‌گانه علم، آداب و اندیشه در حکمت پنجم نهج‌البلاغه