کرمان رصد

آخرين مطالب

ماجرای خوانندگی رضا گلزار تا روزنامه دولت هم کشیده شد اجتماعي

ماجرای خوانندگی رضا گلزار تا روزنامه دولت هم کشیده شد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از برترین‌ها، آسیب‌پذیرترین بخش این هنرهم، آواز خواندن باید باشد. هر استحمامی می‌تواند استعداد پنهان خوانندگی خیلی‌ها را هویدا کند. داستان زمانی جدی می‌شود که این استعداد توسط خود شخص جدی گرفته شود و بدون آنکه برای آن استعداد، کارِ حرفه‌ای درست و درمان انجام دهد، صرفاً به قربان‌صدقه‌های اطرافیان توجه کرده و راه را به بیراهه می‌برد.
کم نیستند آنهایی که به اشتباه از این حرفه عزیز سردرآورده‌اند و به واسطه حواشی اطراف یا عموماً به واسطه فضای مجازی، گاه عمر حضورشان در این عرصه هم به چندسالی می‌رسد حتی اگر یک ملودی به‌یاد‌ماندنی یا یک آهنگ هیت نخوانده باشند؛ حتی اگر بدصدایی‌شان نه تنها برای متخصصین موسیقی بلکه برای آنها که برای گوش‌هایشان احترام بیشتری قائلند هم واضح و مبرهن بوده باشد.
محمدرضا گلزار که سال‌هاست «ترین»های مختلفی را در بازه‌های زمانی متفاوت تجربه کرده است، از «گران‌ترین بازیگر سینمای ایران»، «گران‌ترین سفیر تبلیغات ایران»، «زیباترین مرد ایرانی» و از این قبیل، حضورش در هنر به واسطه موسیقی اتفاق افتاد.
داستانش را احتمالاً همه می‌دانند؛ داستان حضور او به عنوان گیتاریست گروه آریان و سفرشان به شمال و دیدار ایرج قادری با او و انتخابش به عنوان نقش اول فیلمش. و بلافاصله خروج زودهنگامش از گروه آریان.
اما بعد از ورود به جهان بازیگری، او بلافاصله سراغ موسیقی نرفت. همچنان که در سینما، تنها برگ برنده‌اش چهره و شهرت و حضور دائمی‌اش در فضای تبلیغات بود در موسیقی نیز از همین مسأله بهره گرفت و به این دنیای عزیز بازگشت.
گاهی با یک قطعه و گاه با یک ویدیوکلیپ. حتی چندباری هم سراغ برگزاری کنسرت رفت. اما فیلم‌های منتشرشده از فضای کنسرت‌هایش، اجراهای ضعیف، آهنگ‌های ضعیف‌تر، صدای پایین و رپرتوار ناکافی، همه و همه باعث شدند که او کمتر دست به این تجربه بزند و موسیقی را بیشتر برای اوقات خلوت‌ترش نگه‌دارد.
با وجود این، انتقادات روی او تأثیر چندانی نداشت و او تا به امروز که آخرین کلیپ موسیقی‌اش با همان کیفیت نازل، شعر بی‌کیفیت و بی‌قافیه منتشر شده است، در رودربایستی حضور در جهان موسیقی مانده است.
قطعاً انبوهی متخصص موسیقی در اطراف گلزار می‌توانستند حضور داشته باشند و او را صادقانه راهنمایی کنند؛ به او متذکر شوند که بهره گرفتن از ترانه خوب، ملودی قوی، تنظیم بجا و اکت جدید در ویدئوکلیپ کاری‌ است که حتماً بعد از یک حضور بیست و چند ساله در هنر، اتفاق‌افتادنی‌ست! اگر اتفاق نیفتاده است، حتماً نه فقط یک جای کار، که جوهره آن می‌لنگد. می‌شود یک جا ایستاد، به مسیری که در هنر یتیم‌مانده موسیقی آمده‌ای نگاه کرد و وقتی حتی یک نقطه روشن و امیدوارکننده وجود ندارد، کنارش بگذاری. همینقدر ساده...همینقدر مطمئن.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724728/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

والنسیا در اندیشه شکایت از نتفلیکس پس از انتشار مستند وینیسیوس جونیور

رادیو گفت‌وگو بستری برای بیان اندیشه‌های مختلف و تضارب آرا

بازیگر زن ایرانی، از فستیوال فیلم زنانِ اسوانِ مصر، جایزه گرفت

گزارش زنده نیمه نهایی والیبال لیگ قهرمانان مردان آسیا فولاد سیرجان و اوساکا ژاپن

آئینی: نوسازی محله هرندی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

توسعه منطقه‌ای و پایان دادن به بنگاه‌داری دنبال می شود

گزارش زنده نیمه نهایی والیبال لیگ قهرمانان مردان آسیا فولاد سیرجان و اوساکا ژاپن | اخبار ورزشی

نیمه نهایی لیگ قهرمانان والیبال آسیا

اوزاکا ٣- فولاد یک: در حسرت فینال آسیا

والیبالیست های فولاد سهمیه جهانی از دست دادند

والیبالیست های فولاد سهمیه جهانی از دست دادند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

باشکست مقابل اوزاکا ژاپن فولاد سیرجان از صعود به فینال بازماند | اخبار ورزشی

باشکست مقابل اوزاکا ژاپن فولاد سیرجان از صعود به فینال بازماند

لیگ والیبال قهرمانان آسیا؛ شاگردان عطایی از صعود به فینال بازماندند

سهمیه جهانی فولاد از دست رفت/شاگردان عطایی در دیدار رده‌بندی

تداوم تندباد و رگبار باران در کرمان تا پایان هفته

10 انتصاب در استانداری کرمان

سرمقاله شرق/ عبور از نیهیلیسم

سرمقاله جام جم/ آمریکا التماس مذاکره می‌کند نه ما

خداحافظی با تزریق چشمی؛ نانوداروی جدید امید بیماران شبکیه‌

نشست خبری مدیر کل بنیاد سمنان به مناسبت بزرگداشت شهدای خدمت

گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تمدن ساز است

ماجرای خوانندگی رضا گلزار تا روزنامه دولت هم کشیده شد

اعلام زمان پیش فروش کی ام سی تی 8 با قیمت 2 میلیارد تومان

بوستان ولایت، پردیس فناوری می شود|نگاه های جدید به بافت فرسوده در دوره جدید مدیریت شهری

پایان رقابت نفس‌گیر 175 کشتی‌گیر 5 کشور در کرمان

استان کرمان تحت تاثیر دو توده‌ گردوخاک

آغاز فروش اقساطی KMC T8 با بیمه بدنه رایگان

یکی از امن‌ترین و بکرترین مناطق ایران در آتش سوخت!

صحبت‌های سرپرست فدراسیون اتوموبیلرانی درباره حادثه درگذشت حمیدرضا درجاتی

عبادی‌پور و موسوی در بین مهمترین غایبان لیگ‌ ملت‌ها

کوهپایه‌زاده: بار مالی ورزش توان‌یابان را از دوش دولت کم می‌کنیم

ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌سازی و نیروگاه‌سازی را مسخره می‌کردند

ترافیک دیپلماتیک در استانبول

سرمقاله کیهان/ پنجره طلایی

جفنگیات ترامپ بعد از اجازه گرفتن برای سفر به منطقه

مهندسان ناسا پیشرانه‌های اصلی وویجر 1 را پس از 21 سال احیا کردند

بزرگ‌ترین آشفتگی مغناطیسی جهان در کهکشان نقشه‌برداری شد

دستگیری قاتل جوان 24 ساله کمتر از 2 ساعت در نرماشیر

پیاتزا: فقط برای موفقیت ایران می جنگیم

پیشنهاد استفاده از تاکسی‌های آبی در المپیک لس‌آنجلس

شکاری با پرسپولیس بست و پیش‌ پرداخت گرفت

پرسپولیس اقدام تراکتور را تلافی کرد

محکومیت 406 هزار دلاری استقلال در پرونده گلر بوسنیایی

پرسپولیس امروز از این دو بازیکن رونمایی می‌کند

جهش شاخص‌های اقتصادی در دوره 3 ساله رئیسی

سرمقاله اعتماد/ دروغ‌های ترامپ

سرمقاله ایران/ ارتباطات در عصر هوش مصنوعی

خراسان جنوبی حوزه فکر و اندیشه و صاحبان ایده است

شهادت مظلومانه شهید رئیسی و همراهانش، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام جمهوری اسلامی بود