کرمان رصد

آخرين مطالب

سرمقاله جام جم/ آمریکا التماس مذاکره می‌کند نه ما مقالات

سرمقاله جام جم/ آمریکا التماس مذاکره می‌کند نه ما
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - جام جم / «آمریکا التماس مذاکره می‌کند نه ما» عنوان یادداشت روز در روزنامه جام جم به قلم محمدکاظم انبارلویی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
ما در تازه‌ترین گفت‌وگوها با آمریکا گرفتار یک جنگ روانی تمام‌عیار در منطقه و جهان هستیم که ترامپ علیه ملت‌ها و کشورهای مختلف به‌راه انداخته است؛ به‌ویژه یکی از اهداف بزرگ این جنگ روانی دشمن‌نمایی از ملت ایران برای همسایگان آن است که ترامپ با این قبیل لفاظی‌ها در سفر به عربستان و کشورهای عربی موفق شده بیش از 4000 میلیارد دلار از جیب ملت‌های منطقه را سرقت کرده و آنها را از ایران بترساند تا به ایشان سلاح بفروشد یا به بهانه سرمایه‌گذاری در آمریکا، آنها را بفریبد؛ البته مردم دنیا هوشیار هستند و می‌دانند که ترامپ در سفر اخیرش هزینه کشتار ملت فلسطین و حمله به یمن، سوریه و لبنان را از اعراب گرفته است.
خطرنمایی از ایران با این داستان که ایران نزدیک ساخت بمب هسته‌ای بوده، جنگ نرمی است که با هدف توجیه تحریم‌های ظالمانه علیه ایران صورت می‌گیرد. با این‌حال ایران در این میدان که ترامپ تعریف کرده، بازی نمی‌کند. اولا باید خاطرنشان کرد که ایران محتاج مذاکره نیست بلکه آمریکا محتاج مذاکره است و دلیل روشن آن، نامه‌ای است که به رهبر انقلاب نوشته و برای مذاکره التماس کرده. ترامپ آنچه که بیرون از نامه و درواقع بیرون از مذاکرات می‌گوید با آنچه که داخل مذاکرات می‌گوید، متفاوت است. اما ایران براساس آنچه که زیر سقف مذاکرات گفته می‌شود، مذاکرات را البته به صورت غیرمستقیم پذیرفته است. با این‌که دور چهارم مذاکرات نیز برگزار شده و طرف آمریکایی آن را دلگرم‌کننده خوانده اما ایران چندان به عملکرد طرف آمریکایی خوشبین نیست؛ چراکه ممکن است آمریکایی‌ها مذاکره ‌کنند، برای این‌که مذاکره کرده باشند. در دوران بعد از انقلاب، ما بارها با آمریکایی‌ها مذاکرات و توافقاتی داشته‌ایم اما آنها به هیچ‌یک عمل نکرده‌اند. البته این بار ایران با هوشیاری در عرصه دیپلماسی ظاهر شده و این‌بار آمریکایی‌ها هستند که باید اول تحریم‌های ظالمانه را بردارند وتضمین بدهند که زیر میز نمی‌زنند. دروضعیت فعلی منطقه و برخلاف ادعاها، این ایران است که دست برتر را دارد و از همین جهت ترامپ به قطر التماس می‌کند که میان آنها و ما واسطه‌گری کند. درواقع در ماجرای یمن ضعف آمریکا و برتری محور مقاومت به‌خوبی روشن شد و انصارالله در همین مدت کوتاه با زدن 9 پهپاد و سرنگون کردن دو اف-18 باعث شد طرف آمریکا به یک آتش‌بس تن بدهد و اسرائیل را تنها بگذارد. از طرف دیگر آمریکا بدون اطلاع اسرائیل به حماس التماس کرد که اسیر آمریکایی‌ا‌ش را آزاد کند. بنابراین آقای ترامپ در پشت تریبون و پشت میز مذاکره دو تصویر جداگانه از خود نشان می‌دهد. البته مردم دنیا با این سبک از دیپلماسی او آشنا هستند. او به‌اصطلاح سعی می‌کند 80قدم در ظاهر جلو برود به این امید که مثلا درنهایت کار20قدم جلوبیفتد. این درحالی است که ایران اساسا منتظر دوربعدی مذاکرات و درخواست‌کننده آن نیست.ایران به‌خوبی یادگرفته که تحریم‌ها را مدیریت کند. در این فضا ایران به دنبال سیاست خارجی فعال همزمان با اروپا، چین و روسیه هم مذاکراتی درباره موضوع هسته‌ای دارد تا مبادا جریان اطلاعات به طرف آنها از سوی آمریکا مدیریت شود. هرچند دیگر امکان اجماع میان آمریکای ترامپ و اروپا نیست چه رسد به همسویی چین و روسیه. درواقع حماقت ترامپ و پاره کردن برجام باعث شد که اروپا از آمریکا فاصله بگیرد و اکنون هم به‌واسطه اختلافاتی که هم در حوزه جنگ اقتصادی و هم در بحث اوکراین دارند، آمریکا به‌طور عریان در برابر همه اینها قرار گرفته، متحدی در جهان ندارد و موقعیتش تضعیف شده است. هرچند آمریکایی که در زمان اوباما هم علیه ما اجماع جهانی ایجاد کرد، باز هم نتوانست کاری ازپیش ببرد و ایران راتسلیم کند.آمریکا در ضعف است و ایران در مسیر قدرت‌‎گیری روزافزون. ما در عین حال مواضع منطقی، روشن و منسجمی داریم که همواره از طرف رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور محترم و وزیر امور خارجه ما تبیین شده است ونشان از اعتماد به نفس و قدرت ما دارد. مواضع نوسان‌دار آمریکایی‌ها چه ناشی از عملیات روانی باشد چه ناشی از کابینه نامنسجم ترامپ، بیانگر ضعف طرف مقابل است آن هم در شرایطی که خوب می‌داند ایران از چه قدرت نظامی برای پاسخگویی به هر نوع شیطنت برخوردار است. البته بلوف‌های ترامپ برای پوشاندن این ضعف‌هاست.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/724737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پروتئینی که به درمان سرطان کمک می‌کند

وارن بافت میلیاردها دلار از سهام بانک‌های بزرگ را فروخت!

کهنوجی ها برای موسیقی نواحی جشن می گیرند

هزاران تن پیاز در دمای 45 درجه جنوب کرمان دپو شد

ارازل و اوباش در میدان تره بار سیرجان با اسلحه شکاری به جان هم افتادند

فرستاپن: تغییر تیم در فرمول یک منطقی به نظر نمی‌رسد

سرمقاله ابتکار/ محکوم به توسعه هستیم!

سرمقاله جوان/ خالی‌فروشی ترامپ و رشوه‌های عربی

سرمقاله فرهیختگان/ نظم آمریکایی یا نظم غیرآمریکایی؛ مسئله این است

سرمقاله وطن امروز/ بازگشت گاو شیرده

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد آمریکا به اسرائیل تغییر کرده؟

نویسنده مشهور آمریکایی: چرخش ترامپ در برابر ایران ممکن است مهم‌ترین اقدام او باشد

احتمال نابودی زمین در نتیجه تصمیم ترامپ برای کاهش بودجه ناسا!

نسل جدید پنل های خورشیدی با الهام از هنر اوریگامی ژاپن

بازسازی زیستگاه دایناسورهای قطبی؛ جنگل‌های جنوبگان زمانی میزبان هیولاهای ماقبل تاریخ بود

لیگ والیبال قهرمانان آسیا| شکست فولادی‌ها مقابل اوساکا ژاپن

ژاپن دوباره مانع ایران؛ سهمیه جهانی از دست رفت!

شهدای خدمت نماد ایثارگری و فداکاری ماندگار

ژاپن گربه سیاه والیبال ایران؛ شکست فولاد سیرجان مقابل اوساکا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا

نیمه‌نهایی لیگ والیبال قهرمانان آسیا/ شاگردان عطایی از راهیابی به فینال باز ماندند

نقش موثر روابط عمومی‌ها در مسیر تحرک بخشی به توسعه استان کرمان

خلاصه والیبال اوساکا بلوتئون 3 – فولاد سیرجان 1

اعزام 4٠ نفر از امدادگران هلال احمر برای اطفای حریق جیرفت

سالاد عربی فته بادمجان و سیب زمینی + طرز تهیه

دیدار و گفت‌وگوی متولی ورزش شهرستان و مدیرعامل باشگاه فولاد بافت با سرهنگ پورعلی‌آبادی

ملوان با 20 اتوبوس به سیرجان می رود!

لیگ والیبال قهرمانان آسیا| فولادسیرجان با شکست مقابل نماینده ژاپن از حضور در فینال بازماند

شهداد همچنان رکورددار گرما در ایران

فعالیت همزمان اعضای هیئت مدیره سرمایه گذاری مس سرچشمه در چند شرکت

اولین سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی و شهدای خدمت در کرمان برگزار می‌شود

حراج طلای المپیک برای کمک مالی به خانواده

یک ایرانی، شانس فتح لیگ قهرمانان والیبال اروپا

احتمال غیبت تیم ملی تیراندازی در جام جهانی آلمان

گزارشی از بازگشت تیم ملی وزنه‌برداری از مسابقات قهرمانی آسیا

سفر تیم ملی والیبال به مشهد

اردوی تیم ملی تکواندوی بانوان برای یونیورسیاد آلمان

رژیم غذایی عجیب قوی‌ترین مرد جهان

شکست بیسبال ایران مقابل پاکستان در غرب آسیا

سهمیه جهانی فولاد از دست رفت

سبقت فدراسیون اتومبیلرانی برای فرار از مسئولیت

🎬بازتاب خبر افتتاح ساختمان جدید و مستقل مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمان

5 خبر خوب و امیدوار کننده استان کرمان در هفته‌ای که گذشت

اینفوگرافی سفر وزیر کشور به کرمان در یک نگاه

پیام تبریک استاندار کرمان به مناسبت روز روابط عمومی

🎬 افتتاح کارخانه نوآوری و کلنگ‌زنی پروژهای عمرانی و شهری کرمان

🎬تعطیلی 15 روزه صنایع شایعه‌ای نادرست است

🎬راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری کرمان

والنسیا در اندیشه شکایت از نتفلیکس پس از انتشار مستند وینیسیوس جونیور

رادیو گفت‌وگو بستری برای بیان اندیشه‌های مختلف و تضارب آرا

بازیگر زن ایرانی، از فستیوال فیلم زنانِ اسوانِ مصر، جایزه گرفت