کرمان رصد

آخرين مطالب

واکنش رئیس فدراسیون ناشنوایان از انتخاب خواننده پاپ به عنوان مشاور ورزشي

واکنش رئیس فدراسیون ناشنوایان از انتخاب خواننده پاپ به عنوان مشاور
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - مهر/ رئیس فدراسیون ناشنوایان در حمایت از انتخاب یک خواننده پاپ به عنوان مشاور اقتصادی گفت: در اتاق من همیشه به روی تمام کسانی که قصد دارند به ورزش ناشنوایان کمک کنند، باز است.
مصطفی نکو لعل آزاد رئیس فدراسیون ناشنوایان در خصوص آخرین وضعیت کاروان ایران برای حضور در بازی‌های المپیک 2025 توکیو اظهار کرد: کاروان ایران برای حضور در بازی‌های المپیک 2025 توکیو شامل 12 رشته خواهد بود. این رشته‌ها شامل فوتبال، والیبال ساحلی، تکواندو، کاراته، جودو، کشتی فرنگی و آزاد، بدمینتون، بولینگ، تنیس روی میز، تیراندازی، شنا و دوومیدانی هستند. از این تعداد، بانوان در 6 رشته حضور خواهند داشت: تیراندازی، دوومیدانی، تنیس روی میز، تکواندو، کاراته و بدمینتون، که در بدمینتون تنها نماینده خانم خواهیم داشت.
وی افزود: کاروان ایران تقریباً 160 نفره خواهد بود که حدود 95 نفر آن را ورزشکاران تشکیل خواهند داد و بقیه شامل مربیان، پزشکان و دیگر عوامل پشتیبانی هستند. البته باید بگویم که تعداد نفرات اعزامی هنوز به طور قطعی مشخص نشده است، زیرا در برخی از رشته‌ها انتخابی تیم ملی هنوز برگزار نشده و ممکن است پدیده‌های جدیدی شناسایی شوند که تصمیم به اعزام آنها گرفته شود. به همین دلیل ممکن است این اعداد در آینده تغییر کنند.
رئیس فدراسیون ناشنوایان در ادامه توضیح داد: اردوهای تیم ملی به صورت 10 روزه و در 10 جلسه برگزار خواهد شد. البته در بسیاری از رشته‌ها اردوها از پیش آغاز شده و در برخی نیز انتخابی‌ها برگزار شده است. به عنوان مثال، در کاراته بانوان شاکله اصلی تیم مشخص شده است و در بعضی از رشته‌ها نیز قصد داریم دو ورزشکار را در نظر بگیریم تا تمرین کنند و در نهایت یکی از این دو نفر بر اساس انتخابی برای اعزام گزینش خواهد شد.
نکو لعل آزاد در خصوص روند انتخابی تیم ملی نیز عنوان کرد: انتخابی تیم ملی تا پایان خرداد ماه در تمامی رشته‌ها تکمیل خواهد شد تا کاروان ایران با جدیت تمام برای موفقیت در این بازی‌ها آماده شود. زمان اعزام کاروان نیز 24 آبان 1404 خواهد بود و بازی‌ها در تاریخ 6 آذر به پایان خواهند رسید.
رئیس فدراسیون ناشنوایان در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با اشاره به حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: خوشبختانه با توجه به حمایت‌های وزارت ورزش و جوانان هیچ مشکلی در روند آماده‌سازی و اعزام تیم نداریم. این را بارها گفته‌ام و باز هم با قاطعیت می‌گویم که وزارت ورزش و شخص وزیر حمایت خوبی از ورزش ناشنوایان دارند. اخیراً دو جلسه تخصصی هم داشتیم که یکی از آنها صرفاً به رسیدگی به مسائل مالی فدراسیون اختصاص داشت.
بازار
وی همچنین در خصوص خواسته‌های فدراسیون هم گفت: هدف و خواسته ما این است که ورزش ناشنوایان تحت نظارت یکی از ارگان‌ها مانند کمیته ملی المپیک یا پارالمپیک قرار بگیرد. البته وزیر ورزش پیشنهاد دیگری هم داشت مبنی بر اینکه ناشنوایان به یک کمیته مستقل تبدیل شود تا بتواند بودجه خود را از مجلس دریافت کند. برای ما فرقی ندارد که به زیرمجموعه کدام نهاد باشیم، تنها درخواست ما این است که از بلاتکلیفی خارج شویم زیرا این وضعیت به ضرر بچه‌های ما تمام می‌شود. کمیته ملی المپیک سال گذشته در بازی‌های آسیایی مالزی، خارج از برنامه‌های خود کمک‌های خوبی به ما کرد که از آنها قدردانی می‌کنیم.
نکو لعل آزاد در ادامه، درباره انتخاب حسام‌الدین حرآبادی، خواننده پاپ به عنوان مشاور اقتصادی فدراسیون هم اظهار کرد: در اتاق من به روی تمام افرادی که می‌خواهند به ورزش ناشنوایان کمک کنند یا به نوعی بتوانیم به آنها کمک کنیم باز است. روزی که حرآبادی را به عنوان مشاور اقتصادی انتخاب کردیم، اصلاً نمی‌دانستم که او قبلاً خواننده بوده است، اما اگر هم می‌دانستیم هیچ مشکلی نداشت. چه ایرادی دارد که یک نفر با توانمندی‌هایش به این رشته کمک کند؟ ما قطعاً از حضور افرادی که صلاحیت دارند استقبال خواهیم کرد.
وی در ادامه گفت: برای آماده‌سازی هرچه بهتر کاروان، کمیته‌های مختلفی مانند کمیته هوش مصنوعی، کمیته روانشناسی با حضور 8 روانشناس و کمیته پزشکی فعال شده‌اند و خوشبختانه این کمیته‌ها به خوبی در حال فعالیت هستند تا بتوانیم کاروان قدرتمندی را به المپیک اعزام کنیم.
رئیس فدراسیون همچنین در خصوص هدف‌گذاری این فدراسیون در المپیک هم توضیح داد: هدف ما این است که در المپیک 2025 نتیجه بهتری نسبت به ادوار گذشته به دست آوریم. در المپیک‌های گذشته نتایجی مانند هجدهم، هفتم و هشتم را کسب کردیم و در المپیک برزیل نیز به مقام چهارم رسیدیم، البته باید یادآوری کنم که در آن زمان تیم‌هایی مانند ژاپن، روسیه و چین حضور نداشتند. اگر این تیم‌ها هم‌چنان غایب باشند، هدف ما این است که جزو سه تیم اول قرار بگیریم. در هر صورت، هدف‌مان ارتقای جایگاه نسبت به دوره قبل است.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/723512/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت عجیب و غریب بلیت کنسرت سیروان خسروی

اجرای تصنیف زیبایی از علیرضا افتخاری در «صداتو»

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

شفق قطبی چیست و چطور به وجود می‌آید؟

ماراتن خصوصی‌سازی سایپا/ چه کسانی در صف خرید سایپا ایستاده‌اند؟

​دریافت گواهینامه “فولاد سبز” توسط شرکت جهان فولاد سیرجان

شوک به تیم والیبال فولاد سیرجان؛ دو بازیکن تحت درمان قرار گرفتند

34 خانوار روستای خرشک بی‌خانمان هستند

یک هزار میلیارد ریال طرح بازآفرینی در استان اردبیل اجرا می‌شود

پیروزی قاطعانه و صعود تیم والیبال فولاد سیرجان

شوک به نماینده والیبال ایران در آسیا

برخورد 2 خودروی پژو در محور راین - آبشار؛ 3 نفر جان باختند

سلاح‌های سرقتی از فروشگاه مجاز اسلحه در کهنوج، کشف شدند

توضیح سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان در مورد آخرین وضعیت تیم

نمونه‌گیری خونی از 16 ورزشکار

جدول اصلی هفته دوم تور جهانی تنیس خلیج فارس قرعه‌کشی شد

کایل اسنایدر بازداشت شد!

سخنگوی استقلال: انتخاب سرمربی با مشورت سیدورف خواهد بود

سایت کره‌ای: طارمی جوکر فینال می‌شود

ترانه «مُسری» را از احسان خواجه امیری بشنوید

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

چالش‌های معرفتی و عملیاتی پیش‌روی حوزه‌ در ساخت تمدن اسلامی

قورباغه‌های ظریف چگونه از انقراض عامل نابودی تی رکس جان سالم به در بردند؟

ترفند تکاملی عجیب؛ برخی گیاهان برای گرده‌افشانی بوی تعفن تولید می‌کنند

کودک 10 ساله رفسنجانی در استخر آب کشاورزی جان باخت

برگزاری نخستین جشن ملی بوم‌گردی به میزبانی کرمان

قلعه‌گنج و شهداد، رکورددار گرمای ایران

خطر زلزله در کمین 5 میلیون تهرانی

مهاجم اسبق پرسپولیس، مرد اول این روزهای سایپا

کشف 24 دستگاه ماینر در شهرک صنعتی لوشان

ارتقای سرانه ورزش استان‌ها غیربرخوردار و کم‌برخوردار در برنامه وزیر

دنیامالی: استان‌های کم‌برخوردار در کانون توجه وزارت ورزش برای ارتقای سرانه ورزشی قرار دارند

سینر: من و دراپر آدم‌های ساده‌ای هستیم

برگزاری نخستین جلسه کارگروه پارادوومیدانی

بازدید 2 نماینده مجلس از زیرساخت‌های مجموعه ورزشی تختی

شوک به تیم والیبال فولاد سیرجان

لیگ قهرمانان آسیا؛ مدعی غیرمنتظره جام

عطایی و استراحت به ستاره‌ محبوب

گلدن استیت و بوستون در آستانه حذف

استاندار: در توسعه گردشگری استان کرمان، تحولی عظیم شکل گرفته است

بازگشت یک خواننده به عرصه موسیقی با «دلتنگی»

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟