کرمان رصد

آخرين مطالب

مس رفسنجان صفر – پرسپولیس 3؛ علیپور برای آقای گلی می‌جنگد اجتماعي

مس رفسنجان صفر – پرسپولیس 3؛ علیپور برای آقای گلی می‌جنگد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - علی علیپور که در کورس آقای گلی قرار دارد، در این دیدار عملکرد درخشانی داشت و توانست دو گل دیگر به آمار خود اضافه کند.
به گزارش سرویس ورزشی تابناک، تیم‌های مس رفسنجان و پرسپولیس در هفته بیست‌و‌هشتم لیگ برتر از ساعت 19:15 امروز (پنجشنبه) در ورزشگاه شهدای مس با قضاوت احمد محمدی به مصاف هم رفتند.
پرسپولیسی‌ها در شرایطی به مصاف حریف رفتند که با توجه به اختلاف امتیاز دورقمی‌شان با تراکتور صدرنشین، شاگردان کارتال شانس قهرمانی را از دست داده‌اند و البته کورسوی امیدی برای کسب سهمیه آسیایی دارند.
به این ترتیب آنها نیاز مبرمی به پیروزی در این دیدار داشتند. در سمت مقابل، مس که در دور رفت با نتیجه 3-1 پرسپولیس را شکست داد و باعث اخراج گاریدو شد، امروز با هدایت سیروس پورموسوی در پی کسب امتیاز از این دیدار خانگی بود. با تمام این اوصاف پرسپولیسی‌ها در نیمه اول برتری محسوسی نسبت به میزبان داشتند و در نهایت هم مزد آن را با سه گل گرفتند. در نیمه دوم بازی از تب‌وتاب افتاد و هرچند دو تیم حملاتی روی دروازه حریف خود تدارک دیدند و صاحب موقعیت‌هایی هم شدند، اما در نهایت بازی با همام نتیجه نیمه نخست به پایان رسید. علی علیپور که تا پیش از این دیدار به همراه امیرحسین حسین زاده از تراکتور با 10 گل زده در صدر جدول بهترین گلزنان لیگ قرار داشت، با دو گلی که امشب به ثمر رساند، گام بلندی برای کسب عنوان آقای گلی برداشت.
ترکیب ابتدایی دو تیم:
ترکیب پرسپولیس : الکسیس گندوز، مرتضی پور‌علی‌گنجی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، سروش رفیعی، وحید امیری، یعقوب براجعه، علی علیپور و سردار دورسون.
ترکیب مس رفسنجان: حامد لک، محمد نژادمهدی، کوفی شولز، میثم تیموری، حسن جعفری، محمد علی‌نژاد، سعید واسعی، جلال‌الدین علی محمدی، علی شجاعی، رضا جبیره و عیسی مرادی
دقایق حساس بازی:
دقیقه 5: علی علیپور از روی خط محوطه جریمه با یک شوت دقیق توپ را به گوشه دروازه حامد لک فرستاد تا پرسپولیس خیلی زود از حریف خود پیش بیفتد.
دقیقه 27: حرکت خوب وحید امیری در داخل محوطه جریمه دو بازیکن تیم مس را از جریان بازی خارج کرد، اما پاس در عرض او به دورسون نرسید و مدافعان مس این موقعیت خطرناک را برگشت دادند.
دقیقه 44: ارسال دقیق میلاد محمدی به داخل محوطه جریمه را سردار دورسون با شوتی سر ضرب و زیبا به گل دوم پرسپولیس تبدیل کرد.
دقیقه 2+45: علی علیپور با فرار از پشت مدافعان مس و یک ضربه دقیق گل دوم خود و گل سوم شاگردان کارتال را وارد دروازه میزبان کرد.
دقیقه 50: شوت سنگین و خطرناک محمد اکبری نسب با اختلاف اندک از بالای دروازه گندوز به بیرون رفت.
دقیقه 53: علی علیپور با پاس عرضی، شرایط را برای شوتزنی فراهم کرد که شوت میلاد سرلک با اختلاف اندک از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 55: ارسال جعفری از سمت راست به محوطه جریمه آمد و عیسی مرادی پس از کنترل ضربه سنگینی را روانه دروازه پرسپولیس کرد که توپ با اختلاف کمی از بالای دروازه بیرون رفت.
دقیقه 67: پاس بلند پشت مدافعان مس به علی علیپور رسید و او یک بار حامد لک را جا گذاشت اما پس از تعلل لک خودش توپ او را زد تا این موقعیت خوب از دست برود.
دقیقه 75: ضربه ایستگاهی برای مس رفسنجان چسبیده به محوطه جریمه با شوت سنگین جلال علی محمدی همراه شد که گندوز با یک واکنش زیبا، توپ را از کنج دروازه بیرون کشید.
به گزارش تابناک، امروز سه دیدار دیگر هم برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720165/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «دیوار» با صدای اموبند

تغییر محاسبات ترامپ با وسوسه معامله برد_برد با تهران؟

«کار و اندیشه» و تجربه‌ای که در تاریخ ماند؛ قصه یک خانواده خواننده!

مکتب ایرانی صلح در اندیشه ایران کهن، زرتشت تا مزدک

پنجمین پیاده‌روی فضایی کاملا زنانه ناسا انجام شد

واکنش بازیکن مس به شکست سنگین مقابل پرسپولیس

متلاطم شدن دریا در تنگه هرمز و جزایر خلیج فارس با افزایش سرعت باد

هوای کرمان گرم‌تر می‌شود

قهرمانی ایران در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

غیبت حسن یزدانی در زاگرب سوژه تزارها شد

استاد مطهری «بی تفاوتی اجتماعی» را تهدیدی برای بقای جامعه می دانست

آرزوی خاص جوکوویچ که بارها محقق شد!

کمانچه نوازی از شادروان محمد طغیان دهکردی

دو گروهی که می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند

چرا ما به برخی افراد کمک می‌کنیم اما به برخی دیگر نه؟

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز معلم و شهادت شهید مطهری

اینفوگرافی/ تب دنگی در کمین مردم کدام استان‌هاست؟

مناسبت روز/ جمعه، 12 اردیبهشت‌ماه

اعزام 2 اسکواش‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا

واکنش فدراسیون دوچرخه‌سواری به شایعه اعزام یکی از اعضای اسپانسر مالی

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

نمایش باشکوه یک پرسپولیسی مقابل پرسپولیس

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

داوری بازی پرسپولیس و مس رفسنجان مشکلی نداشت

پیام تبریک استاندار کرمان به مناسبت گرامیداشت روز معلم

عجیب‌ترین حضور وزنه‌برداری در المپیک فقط با 2 کشور!

پیام مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان به مناسبت هفته معلم

پیام تصویری نماینده رهبر معظم انقلاب در استان و امام جمعه کرمان ، حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی به مناسبت روز بزرگداشت مقام معلم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

توضیحات بازیکن پرسپولیس وضعیتش با پرسپولیس برای فصل بعد

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

آموزش از ارکان توسعه است/ تشکیل شورای مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت ملی مس

روایت بومی‌سازی قطعات استراتژیک کارخانجات تغلیظ دره‌زار مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

سردار دورسون: امیدواریم سپاهان بازی‌اش را ببازد

سرمربی مس رفسنجان: نتوانستیم بقای خود را در لیگ برتر قطعی کنیم

فرشاد احمدزاده: قرارداد دارم اما تابع نظر کارتال هستم/ با این وضعیت نباید بازیکن حریف اخراج می شد؟

علی علیپور: شرمنده هواداران شدیم، جبران می‌کنیم!

فرشاد احمدزاده: من با پرسپولیس قرارداد دارم اما پیرو تصمیم کارتال هستم

اولین تیم لیگ برتری سقوط کرد

پایان فصل برای کنعانی: شاید وداع با پرسپولیس!

اولین نبود حسن یزدانی/ پرسپولیس دندان‌ تیز کرد

علیپور: هنوز کورسوی امیدی داریم

سرمربی پرسپولیس: این سه امتیاز حق ما بود +فیلم

علی علیپور به تنهایی در صدر گلزنان لیگ برتر

کارتال: برد برابر تیم مس رفسنجان حقمان بود

احمدزاده: قرارداد دارم، اما منتظر تصمیم کارتال هستم/ علیپور: فصل هنوز تمام نشده

اجرای سوزناک و احساسی از عرفان طهماسبی