کرمان رصد

آخرين مطالب

دو گروهی که می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند مقالات

دو گروهی که می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رسانه‌ها و افراد رسانه‌ای نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا می‌گویند 2 گروه در حال تلاش هستند تا مذاکرات با ایران را از ریل خود خارج کنند و واشنگتن را به سمت درگیری با ایران سوق دهند.
 «عوامل موساد» و «جنگ‌افروزان» در حال فشار آوردن به دولت او برای درگیری با ایران هستند؛ این روایت رسانه‌های دولتی نیست بلکه از جانب برخی از نزدیک‌ترین متحدان رسانه‌ای و حامیان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بیان شده است.
پایگاه خبری میدل ایست نیوز در گزارشی با این مقدمه نوشت: هفته گذشته، در برنامه تلویزیونی «تاکر کارلسون» چهره رسانه‌ای محافظه‌کار و نزدیک به ترامپ یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا حاضر شد که ادعا می‌کرد به دلیل این که گمان برده می‌شد او مانعی برای بمباران ایران ازسوی آمریکا بوده، برکنار شده است.
«دان کالدول» مشاور ارشد پیشین «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا پیشتر در ماه جاری به اتهام درز دادن اطلاعات محرمانه درباره استفاده هگست از پیام‌رسان سیگنال از پنتاگون اخراج شد.
 اما روایت کارلسون که دسترسی بی‌نظری به ترامپ دارد متفاوت است. او به کالدول گفت: «شاید تنها اشتباه حرفه‌ای تو این بود که در گفت‌وگوهای رسمی، دیدگاه‌های سیاست خارجی‌ات را بیان کردی. دیدگاه‌هایی که با جریان اصلی جنگ‌افروزان در واشنگتن مغایرت دارد. بعد ناگهان خواندم که تو را خائن خطاب کرده‌اند.»
یکشنبه گذشته نیز «کلِیتون موریس» گوینده پیشین فاکس نیوز و مجری پادکست‌های محافظه‌کار گفت که صداهای طرفدار رژیم صهیونیستی «به شدت در تلاشند» تا تیم «ضد جنگ ترامپ» را از بین ببرند که پنتاگون را تشکیل داده‌اند.
موریس با اشاره به برنامه تلویزیونی خود گفت: «ما در «ریداکتد» فهمیدیم که ماموران پیشین موساد به شدت در رسانه‌های اجتماعی و پشت پرده تلاش می‌کنند تا اعتبار پیت هگست، وزیر دفاع را خدشه‌دار کنند.» 
دو دستگی میان جمهوری‌خواهان سنتی‌ و انزواطلب
این رسانه انگلیس در ادامه نوشت: دولت ترامپ میان جمهوری‌خواهان سنتی‌تری مانند «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه و «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و انزواطلبان حامی شعار «اول آمریکا» از جمله «سوزی وایلز» رئیس دفتر کاخ سفید و «تولسی گابارد» رئیس اطلاعات ملی تقسیم شده است.
برخی از سرسخت‌ترین حامیان ترامپ در رسانه‌ها که نفوذ بی‌سابقه‌ای در جهان‌بینی او دارند، شخصیت‌هایی مانند کارلسون و «استیو بنن» مشاور پیشین ترامپ هستند.
در ادامه این مطلب آمده است: به نظر می‌رسد اخراج کالدول و دو مقام ارشد دیگر پنتاگون انزواگرایان حامی «اول آمریکا» را تحریک کرده است. انتقادهای آن‌ها از صداهای طرفدار رژیم صهیونیستی و عوامل موساد در حزب جمهوری‌خواه بی‌سابقه است و نشان می‌دهد ترامپ چقدر این حزب را از جهان‌بینی سنتی جنگ‌طلبانه‌اش دور کرده است.
شخصیت‌های رسانه‌ای طرفدار ترامپ «مروا سِرن» را که برای ریاست بخش ایران و رژیم صهیونیستی در شورای امنیت ملی کاخ سفید نامزد شده بود را مورد انتقاد قرار داده‌اند.
سرن متولد حیفا در اراضی اشغالی است و در وزارت جنگ رژیم صهیونیستی کار کرده است. موریس زمانی که به همراه هگست مجری برنامه صبحگاهی فاکس نیوز بود، در برنامه خود گفت: مایک والتز که نئومحافظه‌کار است، حالا یک شهروند دو تابعیتی و مقام پیشین وزارت جنگ اسرائیل را استخدام کرده تا برای او کار کند.»
این نوع پوشش رسانه‌ای نشان‌دهنده افزایش انتقادها به رژیم صهیونیستی در آمریکاست که پس از ماجرای 7 اکتبر 2023 تشدید یافته است.
تناقض‌گویی مقامات دولت ترامپ
بر اساس نظرسنجی پیو که در آوریل منتشر شد، 53 درصد از آمریکایی‌ها نظر نامطلوبی نسبت به رژیم صهیونیستی دارند. این در حالی است که این رقم در مارس 2022، 42 درصد بود.
این انتقادها در حالی مطرح می‌شود که ترامپ تلاش می‌کند بین غرایز سیاست خارجی تهاجمی خود و تعهدش نسبت به جلوگیری از به راه انداختن جنگ‌های جدید در منطقه غرب آسیا توازن برقرار کند. در مورد ایران،‌ نزدیک‌ترین نمایندگان ترامپ نیز گاهی دچار تناقض‌گویی شده‌اند.
«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه کاخ سفید که به عنوان برطرف‌کننده مشکلات جهانی او شناخته می‌شود، پیشتر در ماه جاری گفت که واشنگتن ممکن است غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران در سطوح پایین را بپذیرد. با این حال، او پس از واکنش‌های طرفداران اسرائیل، موضع خود را تغییر داده و گفت که تهران «باید به طور کامل غنی‌سازی هسته‌ای را متوقف و حذف کند.»
این هفته، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا گفت که آمریکا ممکن است به توافقی بازگردد که ایران برنامه هسته‌ای غیرنظامی خود را حفظ کند اما به شرطی که غنی‌سازی آن متوقف شود و درعوض اورانیوم را از خارج وارد کند.
تیم‌های فنی آمریکا و ایران، شنبه گذشته درعمان برای سومین دور از مذاکرات خود دیدار کردند. ترامپ دوشنبه گذشته به خبرنگاران گفت که مذاکرات «به خوبی پیش می‌رود» و «توافقی در راه است.»
او گفت: بدون نیاز به بمباران همه‌جا، به‌نتیجه‌ای دست پیدا خواهیم کرد.»
بازار
شادی سلطان زاده

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/720332/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «می سپارمت به باد» با صدای امید نعمتی

اجرای زنده «دل به دل» از علیرضا طلیسچی در کنسرت

مقایسه شگفت انگیز اندازه ستارگان عجیب با زمین!

جدول آنلاین لیگ برتر فوتبال ایران با نتیجه بازی های استقلال، ملوان، سپاهان و تراکتور

یک نوجوان 17 ساله مشاور استاندار شد | انتخاب مشاور از نسل z‌ برای اولین بار در کشور

خلاصه بازی سپاهان - گل‌گهر سیرجان: امید پرسپولیس زنده شد! (ویدئو)

چراغ سبز آلومینیوم برای پرسپولیسی‌ شدن کاظمیان

نبرد مجتبی‌ها را جباری برد؛ آتش بازی آبی‌ها در آزادی

موزیک ویدئوی احساسی "عشقت" با صدای رضا یزدانی

چرا اروپا از روند مذاکرات ایران و آمریکا شاکی است؟

کشف یک ابر مولکولی عظیم در فاصله 300 سال نوری زمین

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با جانبازان گرانقدر به مناسبت روز معلم و دهه کرامت

توسعه زیرساخت‌ها و رفاه بومیان در اولویت سازمان منطقه آزادکیش

امام جمعه اهل سنت کیش بر حفظ فرهنگ بومی و رفع محرومیت‌ها تأکید کرد

«آموزش و پرورش»، اساسی ترین و بنیادی ترین نهاد ساخت آینده و فرهنگ کشور است

جوادی: بازی‌های استقلال و پرسپولیس باید در تختی برگزار شود

عزت، حکمت و مصلحت سیاست خارجی جمهوری اسلامی است

ترانه «رفیق» با صدای بابک افرا

NGC 346، این منطقه ستاره زا را ببینید!

برق کشاورزی را مدیریت کرده و از قطعی آن جلوگیری کنید.

سرمربی جدید تیم لیگ برتری باطل شد!

استان کرمان در جذب گردشگری سرآمد می شود

پیروانی در جایی که هرگز ندیده بودیم

ورود تیم گل‌گهر سیرجان به ورزشگاه نقش جهان

اعلام آمادگی کیش برای میزبانی از گردشگران خارجی در نشست تورگردانان 33 کشور مختلف

تمرین مشترک رضا علیپور، قهرمان صخره نوردی و محمدرضا گلزار

آهنگ محلی/ ترانه زیبای کردی با صدای حسام لرنژاد

جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد

تیم‌ملی وزنه‌برداری جوانان در اندیشه هفتمین قهرمانی جهان

چاقی، روند پیری مغز را تسریع می‌کند

اختلاف خانوادگی مرگبار با دو کشته در رابر

بم سرزمین قنات و قدمت

جدول لیگ برتر پس از برد پرسپولیس را ببینید +عکس

پیروی از خط فکری شهید مطهری رسالت معلمان؛ دیباج سوگوار بندرعباس

عزت، حکمت و مصلحت از اصول حاکم بر سیاست خارجی کشور است

خودکشی قاتل پس از کشتن یک عضو خانواده در شهرستان رابر

خیابان‌کشی در بافت تاریخی شوشتر منتفی شد

شرکت بیش از 14 هزار دانش آموز در سیزدهمین دوره طرح دادرس در استان کرمان

اعتراض ایران به کاهش سهمیه تکواندو در بازی‌های آسیایی

قطعی پر حاشیه برق در تنیس مسترز مادرید

81 ضربه تنها برای یک امتیاز!

تصنیف «با من صنما» با صدای جواد احتشام

روزنامه اسرائیلی: تل‌آویو تماشاچی مذاکرات است

اولین سگ رباتیک چرخ‌دار جهان با قابلیت‌های خارق‌العاده

مقاومت میکروب‌ها شکست؛ کشف آنتی‌بیوتیکی جدید

ناسا اولین ژنراتور فضایی انرژی هسته‌ای جهان را آزمایش می‌کند

تعیین سرنوشت کل لیگ یک توسط یک تیم!

بازدید دبیر شورای عالی مناطق آزاد از غرفه منطقه آزاد کیش در ایران اکسپو 1404 / استقبال فعالان اقتصادی در روز چهارم نمایشگاه

پایان تلخ اختلاف خانوادگی در رابُر با 2 کشته

آهنگ احساسی «تصویر» با صدای فریدون آسرایی