کرمان رصد

آخرين مطالب

دولت سرمایه‌گذاران‌ را در پیچ‌و‌خم‌های اداری ‌گرفتار نکند سياسي

دولت سرمایه‌گذاران‌ را در پیچ‌و‌خم‌های اداری ‌گرفتار نکند
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - امام جمعه کرمان گفت: افرادی که صادقانه قصد سرمایه‌گذاری در کشور دارند، نباید در پیچ‌و‌خم‌های اداری و موانع بی‌دلیل گرفتار شوند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه این هفته کرمان در مصلی بزرگ امام علی علیه‌السلام، با دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به نقش غریزه در تربیت انسان از منظر قرآن اشاره کرد و اظهار داشت: خداوند انسان را با میل‌ها، خواسته‌ها و غریزه‌هایی آفریده است که این امیال و غرایز باید مدیریت شوند، نه سرکوب؛ این میل‌ها اگر به درستی هدایت شوند، ابزارهایی برای رسیدن به کمال هستند.
وی با بیان اینکه غریزه، ابزار تکامل بشر است نه مقصد زندگی، تأکید کرد: غریزه ذاتاً بد نیست، بلکه افراط یا تفریط در آن، انسان را از مسیر تکامل دور می‌سازد.
هوای نفس و وسوسه‌های بیرونی، موانع اصلی تربیت
امام جمعه کرمان با اشاره به دو مانع مهم در مدیریت غریزه‌ها یعنی "هوای نفس" و "وسوسه‌های شیطانی"، گفت: هوای نفس از درون می‌جوشد و تلاش دارد غریزه‌ها را در جهت خواسته‌های خود هدایت کند البته وسوسه‌های بیرونی نیز از طریق افراد فریب‌کار و شرایط اجتماعی رخ می‌دهد که در بسیاری از جرائم اجتماعی، تأثیر وسوسه‌های بیرونی کمتر از عوامل درونی نیست.
حب ذات؛ نقطه آغاز یا سقوط؟
وی در بخش دیگری از خطبه‌ها، به "حب ذات" به عنوان یکی از نعمت‌های فطری انسان اشاره کرد و گفت: اگر حب ذات ابزار رسیدن به کمال باشد، نعمت است؛ اما اگر هدف شود، سرچشمه بیماری‌هایی چون خودپسندی، تکبر، و زودرنجی خواهد بود.
ارزش‌های اخلاقی در برابر لذت‌های زودگذر دنیوی
وی با تأکید بر اینکه لذت‌های دنیوی نباید تعطیل شوند، گفت: قرآن می‌فرماید لذت‌های حلال را بر خود حرام نکنید؛ اما باید این لذت‌ها را به درستی مدیریت کرد و آن‌ها را در مسیر رشد و تکامل قرار داد البته نباید لذت‌های موقتی دنیوی را جایگزین نعمت‌های جاودان اخروی کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته کرمان با تبریک میلاد حضرت معصومه (س) و آغاز دهه کرامت، به جایگاه والای دختران در اسلام پرداخت و اظهار داشت: در روایات اسلامی، دختران ریحانه و گل خوشبوی خانواده توصیف شده‌اند و اسلام با احیای کرامت دختران، فرهنگ جاهلیت را کنار زده است.
خلیج فارس؛ نماد ایستادگی ملت ایران
وی با اشاره به روز ملی خلیج فارس گفت: ملت ایران در برابر نگاه‌های نامحرمانه به این پهنه آبی، همواره ایستادگی کرده و امنیت آن را تضمین کرده است.
کار و کارگر، رکن پیشرفت کشور
امام جمعه کرمان با تبریک روز جهانی کار و کارگر بیان کرد: تولید ملی و پیشرفت کشور بدون کارگران زحمت‌کش ممکن نیست؛ هم در دین و هم در واقعیت جامعه، کار و کارگر از جایگاه والا برخوردارند.
یادآوری شکست‌های تاریخی استکبار جهانی
وی با اشاره به شکست آمریکا در صحرای طبس و ویتنام، این حوادث را نمونه‌هایی از قدرت الهی و ناتوانی استکبار دانست و گفت: آمریکا در طرح‌های نظامی، چه مستقیم و چه نیابتی، در بسیاری موارد شکست خورده است و مقاومت ملت‌ها نشان داد که پیروزی در سایه ایمان و ایستادگی حاصل می‌شود.
ضرورت هوشیاری صدا و سیما در حفظ وحدت اسلامی
امام جمعه کرمان در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه، با اشاره به نقش حساس رسانه ملی، تأکید کرد: مسئولان صدا و سیمای جمهوری اسلامی باید هوشیار و مراقب باشند و انتخاب و به‌کارگیری افراد امین، دقیق و توانمند در حوزه‌های مختلف سازمان صدا و سیما یک ضرورت غیرقابل انکار است.
وی با اشاره به برخی اتفاقات اخیر در رسانه ملی که در تضاد با سیاست‌های اصولی نظام، به‌ویژه در حوزه وحدت مسلمانان رخ داده است، گفت: چنین اقداماتی، چه آگاهانه و چه سهوی، به هیچ‌وجه پذیرفته نیست و تکرار آن نیز قابل تحمل نخواهد بود.
علیدادی سلیمانی خاطرنشان کرد: امیدواریم همان‌گونه که دستگاه قضا به این موضوع ورود کرده است، مسئولان رسانه ملی نیز پیش از هر نهاد دیگری با دقت و قاطعیت با چنین مسائل برخورد کنند.
وی در ادامه گفت: وحدت بین شیعه و سنی یکی از آرمان‌های راهبردی امام راحل و از سیاست‌های تغییرناپذیر نظام جمهوری اسلامی ایران است؛ امروز بیش از هر زمان دیگری کشور به این وحدت نیاز دارد و باید از آن صیانت شود.
توصیه‌هایی به مسئولان؛ نظارت، شفافیت، حمایت از سرمایه‌گذاران
امام جمعه کرمان با اشاره به سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب، بر ضرورت مبارزه با فساد و فراهم‌سازی بستر مناسب برای سرمایه‌گذاران تأکید کرد و افزود: نباید سرمایه‌گذاران واقعی در بروکراسی اداری گرفتار شوند و باید حمایت عملی و رفع موانع موجود در مسیر تولید را در دستور کار قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه برای تحقق سیاست‌های اقتصادی و افزایش تولید ملی، باید به‌صورت جدی با فساد، رانت‌خواری و تبعیض مبارزه شود، گفت: فساد اقتصادی یکی از موانع اصلی بر سر راه رشد و توسعه است و دستگاه‌های نظارتی و اجرایی کشور باید با فراهم کردن بسترهای مناسب، راه را برای سلامت اقتصادی هموار کنند.
علیدادی سلیمانی در ادامه افزود: نخستین نکته مهم، ایجاد زمینه مناسب برای فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران واقعی است و افرادی که صادقانه قصد سرمایه‌گذاری در کشور دارند، نباید در پیچ‌و‌خم‌های اداری و موانع بی‌دلیل گرفتار شوند.
وی افزود: حرکت جهادی در این عرصه ضروری است و انتظار می‌رود بخش اجرایی کشور، به‌ویژه وزارتخانه‌های اقتصادی، با دقت و پیگیری، مأموریت مهم سال "جهش اقتصادی" را که توسط رهبر انقلاب نام‌گذاری شده، به درستی انجام دهند.
امام جمعه کرمان همچنین تأکید کرد: سرمایه‌گذاران باید با سهولت و سرعت بتوانند به فعالیت خود ورود کنند و نباید سال‌ها درگیر مقدمات و مراحل اولیه بمانند؛ تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری، شفاف‌سازی مراحل اداری و برداشتن موانع بی‌مورد، گامی مهم برای عملیاتی‌شدن طرح‌ها و رونق تولید است.
وی با اشاره به کسانی که هم‌اکنون در حال سرمایه‌گذاری و تولید هستند، گفت: این افراد با موانع و مشکلات متعددی روبه‌رو هستند که باید هرچه سریع‌تر توسط دولت و دستگاه‌های نظارتی بررسی و برطرف شود و حمایت از سرمایه‌گذاران فعال، به‌معنای حمایت از چرخ تولید ملی است.
روز شوراها؛ تحقق جمهوریت در نظام اسلامی
وی همچنین روز شوراها را گرامی داشت و آن را بستر دخالت مردم در تصمیم‌سازی‌ها دانست و گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران، تلفیقی از جمهوریت و اسلامیت است که با مشارکت مردم معنا پیدا می‌کند.
انتهای پیام/511/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/718266/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آدرس غلط ندهیم؛ فیلترینگ زمینه ساز جاسوسی در شبکه است

قیمت‌های جدید برنج تنظیم بازار به‌روزرسانی شد

شامگاه امروز فرصتی طلایی برای رصد سیاره تیزپا

رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید در کرمان

اختلاف دمای 37 درجه در کرمان

کارشناس اقتصادی: دامنه نوسانات ارز با توجه به شرایط کنونی قابل قبول است

سیگنال مرموزی که گمان می‌رفت از اعماق فضا آمده، درواقع متعلق به ماهواره‌ای مرده بود

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

مناسبت روز/ جمعه، 13 تیر ماه

شاخص پیتزا؛ نشانه جدید عملیات نظامی پنتاگون؟

پیش‌بینی یک اقتصاددان از صادرات نفت ایران پس از مکانیسم ماشه

انتشار اولین عکس یک ستاره مرده که دو بار منفجر شد

تاکید استاندار کرمان بر ترویج فرهنگ قرآنی بین نوجوانان

اختصاص 430 هکتار زمین نهضت ملی مسکن در جنوب کرمان

سرمربی پرسپولیس زاده جنوب تهران، ساکن شمال آلمان

فرارو بررسی کرد: توافق یا جنگ تمام‌عیار؟

پیام تسلیت مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در پی درگذشت همکار فرهنگی مرحوم «دکتر حمید رضا مومنی» سرگروه ریاضی استان

آتش‌نشانی که پیکرهای خانواده‌اش را از زیر آوار بیرون آورد

آنها قهرمان بودند؛ روایتی از رنج پرستاران و جراحان بیمارستان شهدای تجریش

دین و ملیت از ایران ما در جهان مدرن مراقبت می کند

سفر معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد جهت پیگیری مشکلات ایثارگران به استان زنجان

تغییر شکل پازل بازار کار ایران

فرودگاه‌های کشور به جز تبریز و اصفهان بازگشایی شد

پیراهن 20 لیورپول به نام ژوتا جاودانه شد

سوءاستفاده ترامپ از سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا

حسادت کور وطن‌فروشان به محبوبیت محسن چاوشی

دربارۀ ساماندهی مهاجران افغانستانی

نجات بیماران زیر سقف‌های ویران و شیشه‌های شکسته

جزئیات زیرساخت‌های کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی

وقتی ویدیوها را با سرعت بالاتر از حالت عادی تماشا می‌کنید، چه اتفاقی برای مغز می‌افتد؟

پروازهای فرودگاه این المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

قیمت گوشت قرمز در بازار

کوچ سرمایه به دارایی‌های امن

تنفس مصنوعی در روزهای قرمز بورس

میان دو زندگی

ترکش‌‏ها حیوانات را کشتند

حق ایران در دریافت خسارت از آمریکا

قدردان آورده «انسجام ملی» باشیم

ماهواره هواشناسی اروپا با موشک «فالکون 9» راهی مدار زمین شد

نقص فنی قطار کرج _ مشهد حوالی سمنان؛ مشکل رفع شد

پایان قیمت‌گذاری دستوری راه نجات بازار

ترسناک از لیگ ملت‌ها؛ صعود ایران شبیه معجزه شد!

دروازه‌بان ملوان در آستانه حضور در استقلال

بازگشت علی دایی به پرسپولیس

دلیل سرعت بالا و تصادف ژوتا مشخص شد

عزاداری ملی‌ ـ مذهبی

مدرسه موش‌ها

نماینده کلیمیان در مجلس: وطن 2700 ساله خود را به هیچ وعده‌ای نمی‌فروشیم

پول مسافران بلوکه شد

سامانه‌ای نوآورانه برای افزایش اثرگذاری داروهای شیمی‌درمانی