کرمان رصد

آخرين مطالب

کشف زمین‌خواری 940 میلیارد تومانی در جیرفت گفتگو

کشف زمین‌خواری 940 میلیارد تومانی در جیرفت
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - فارس / بازرس کل استان کرمان گفت: بیش از 9 هزار میلیارد ریال اراضی تصرف شده در جیرفت کشف و اموال به بیت المال برگشت داده شد.
دادخدا سالاری، بازرس کل استان کرمان با اشاره به کشف فساد گسترده در واگذاری اراضی دولتی به افراد فاقد شرایط در جیرفت اظهار کرد: در بررسی‌های اولیه انجام شده از سوی کارشناسان سازمان بازرسی، تاکنون بیش از 89 قطعه زمین در دو بلوار اصلی این شهر شناسایی شده که به‌صورت غیرقانونی به افراد فاقد شرایط واگذار شده و یا مورد زمین خواری قرار گرفته است.

وی در بازدید میدانی از روند ارزیابی اقدامات تیم‌های ارزیاب در منطقه جیرفت به‌منظور شناسایی ابعاد این فساد گسترده، افزود: بر اساس گزارشات جمع‌آوری شده و صحت سنجی این گزارشات، مشخص شد برخی کارمندان با تبانی و یا عدم نظارت دقیق خود زمینه‌ای را فراهم آورده‌اند که تعدادی از اراضی تجاری در موقعیت‌های عالی شهر به افراد فاقد شرایط واگذار شده و یا از سوی زمین‌خواران و متصرفان غیرقانونی تصرف شده است.
وی گفت: ارزش اراضی یاد شده به طور میانگین 9 هزار و 400 میلیارد ریال برآورد می‌شود و این اقدام با همکاری برخی کارمندان اداره کل راه و شهرسازی جنوب استان و شهرداری جیرفت و عوامل زیرمجموعه آنها انجام شده و باتوجه‌به تداوم فعالیت تخصصی تیم‌های ارزیاب و بررسی تنها دو بلوار اصلی شهر، احتمال افزایش تعداد قطعات اراضی واگذار شده نیز وجود دارد.
بازرس کل قضائی استان کرمان تأکید کرد: تیم‌های سازمان بازرسی استان کرمان همچنان در منطقه مستقر هستند و کار شناسائی سایر اراضی واگذار شده به افراد فاقد شرایط و نیز تصرفات غیرقانونی زمین‌خواران نیز در دست انجام است.
سالاری تصریح کرد: اقدامات جهت خارج کردن این اراضی از ید متصرفان غیرقانونی در دست انجام است و در بسیاری از این موارد با نصب تابلو اعلام گردیده که این اراضی متعلق به سازمان راه و شهرسازی است و هرگونه تصرف غیرقانونی، مورد برخورد مراجع ذی‌صلاح قرار خواهد گرفت.وی ادامه داد: پرونده‌ای نیز در خصوص برخی از کارمندان متخلف به اتهام تبانی، اختلاس و تضییع اموال دولتی تشکیل و تحقیقات تکمیل خواهد شد.
مدیرکل بازرسی استان کرمان تصریح کرد: مدیران و کارمندان باید توجه داشته باشند که با اتمام دوره مسئولیت اجرایی آنها، مسئولیت پاسخگویی به نهاد‌های نظارتی درباره اقدامات و ترک فعل‌ها به پایان نمی‌رسد و ازاین‌رو با اقدامات قانونی و اعمال نظارت‌های فنی و دقیق بر زیرمجموعه می‌توانند خدمات صادقانه‌ای را به مردم ارائه کنند که در تمامی مراجع قابل‌دفاع باشد.

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/703706/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترانه «احساس ناگفته» با صدای سینا شعبانخانی

هدف ماسک از تاسیس «حزب آمریکا» چیست؟

کشف شواهد از پدیده‌ای بی‌سابقه: سیاره‌ای که ستاره‌اش را به انفجار واداشته است

آغاز پرداخت کمک هزینه اجاره به حادثه دیدگان حملات اخیر به تهران

قیمت نفت زیر 70 دلار باقی می‌ماند؟

کاهش زمان رسوب کالا در گمرک با حداقل کردن فرآیندهای تجاری

تهدید بزرگ آرمان صالحی در هفته سوم لیگ ملت‌ها

تعویض طلایی پیاتزا؛ او به همین‌جا راضی نیست!

سرمقاله سازندگی/ در غبار فریب و دروغ ایران،‌ ایران ماند

سرمقاله آرمان ملی/ فرصت بعد از جنگ

هوش مصنوعی قربانی کردن یک انسان را به خاموش شدن ترجیح داد

هوای برخی مناطق کرمان ناسالم شد

ریزش میلیونی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 89 هزار تومان بازگشت

نرخ بیکاری اعلام شد

اختصاص 2 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح راه‌آهن میانه-اردبیل

هشدار فدراسیون‌ کوهنوردی: هوا آلوده است، کوه نروید!

تست دوپینگ یک کشتی‌گیر مدال‌آور جهانی مثبت شد

پرسپولیس در کمپ مورد علاقه اسماعیل کارتال

جزئیات سومین مرحله کالابرگ الکترونیکی به روایت آمار

خسارت سالانه 2 میلیارد دلاری ماینرهای غیرمجاز به کشور

رکابزنان گم شده در کوه سبلان پیدا شدند

پستی که مجید اخشابی به مناسبت روز عاشورا منتشر کرد

غیبت امپراتور

سرمقاله وطن امروز/ سید خراسانی، نجیب‌زاده ایرانی

سرمقاله اطلاعات/ طلوعی دوباره

این گوشی، آیفون 17 است؟

تشخیص اسکیزوفرنی توسط هوش مصنوعی با دقت 91 درصدی

اقتصاد کلان گزارش می دهد/ بیمه‌نامه خودرو شرکت بیمه دی از پوشش‌های جامع و متنوع تا ارائه خدمات دیجیتال ، امداد خودرویی و پرداخت اقساطی

ادعایی در مورد توزیع برنج 50 هزار تومانی در بازار

ارزش روز سهام عدالت به 22 میلیون تومان رسید

ریزش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 90 هزار تومان بازگشت

شاخص کل بورس بعد از یک هفته بالاخره سبز شد

روز جهانی والیبال ثبت شد!

2 دوچرخه‌سوار در کوه سبلان گم شدند

اعلام زمان دیدارهای تیم ملی در تورنمنت کافا

بازی جدید «بی‌بی» در واشنگتن

سرمقاله فرهیختگان/ کارآمدی رهبری دینی در 2 جنگ نظامی و روانی

سرمقاله جوان/ غافلگیری‌های واقعی جنگ!

ربات‌های انسان‌نما به‌زودی می‌توانند پشت دیوارها را ببینند

عکس روز ناسا از یک دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای

کشف 123 دستگاه استخراج رمزارز در کرمان

جدول خاموشی‌های احتمالی برق در شهر کرمان

جزئیات بسته حمایتی برای کسب و کارها

آخرین قیمت‌ها از بازار ارز تجاری

تسنیم: توزیع برنج 50 هزار تومانی در بازار

تمرین مشترک تیم ملی والیبال ایران با کوبا ادامه‌دار شد

امید اول پیاتزا برای صعود به مرحله نهایی

صف مشتریان طارمی از اروپا به خلیج فارس رسید

الاهلی عربستان برای خرید لیونل مسی دست به کار شد

سرمقاله ابتکار/ تسلیم نه ،تدبیر آری!

ویکی پدیاجستجو