کرمان رصد

آخرين مطالب

وعده استاندار کرمان برای افتتاح بیمارستان نیمه تمام بم گفتگو

وعده استاندار کرمان برای افتتاح بیمارستان نیمه تمام بم
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - استاندار کرمان در سفر به بم واحد بوم‌گردی ارگ تاریخی بم را افتتاح و از چند خودروی جدید رونمایی کرد و وعده ساخت بیمارستان نیمه تمام بم تا سال آینده را داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان در ادامه سفرهای شهرستانی به نقاط مختلف استان کرمان، صبح امروز به شرق استان کرمان سفر کرد تا در آستانه بیست و یکمین سالگرد زلزله دلخراش بم، بازدیدی از این شهرستان داشته باشد.
وی پس از حضور در بهشت زهرای هر بم و ادای احترام به ایرج بسطامی و دیگر جانباختگان زلزله 5 دی‌ماه بم، از بیمارستان در حال ساخت 202 تخت‌خوابی این شهرستان بازدید کرد؛ بیمارستانی که ساخت آن زیر سایه کمبود اعتبارات سال‌هاست به حرکت لاک‌پشتی خود ادامه می‌دهد.
طالبی، استاندار کرمان در حاشیه بازدید از بیمارستان نیمه تمام بم با بیان اینکه تمام سعی خود را به‌کار می‌گیریم تا با استفاده از ظرفیت خیران، شرکت‌های معدنی و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استان، امکانات خوبی را فراهم کنیم، افزود: نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس هم باید کمک کند تا بودجه خوبی برای این بیمارستان در بودجه 1404 دید شود.
البته استاندار کرمان وعده داد که این بیمارستان حداکثر تا دی‌ماه سال آینده افتتاح شود، گفت: پروژه بیمارستان در حال ساخت 202 تخت‌خوابی شهرستان بم اصلاً نباید تعطیل شود.
هر چند در تمامی سال‌هایی که از ساخت این بیمارستان در شهر بم می‌گذرد، مسئولان زیادی از این بیمارستان در حال ساخت بازدید داشته و تاکنون وعده‌های زیادی برای افتتاح و بهره‌برداری از آن داده شده و حالا باید دید وعده استاندار جدید کرمان، پایانی بر انتظار چندین ساله مردم شرق استان است یا اینکه این بیمارستان باید همچنان نیمه تمام بماند.
وزارت بهداشت به تعهدات خود در قبال بیمارستان بم عمل نکرد استاندار کرمان در ادامه سفر خود به شهرستان بم با هدف بررسی وضعیت حفاظت و مرمت، از ارگ قدیم بم، مجموعه وکیل شامل مسجد، حمام و کاروانسرا و قنات ثبت جهانی قاسم‌آباد بازدید و واحد اقامتی بوم‌گردی ارگ تاریخی و جهانی بم با 21 اتاق و ظرفیت 50 تخت را افتتاح کرد.
بازدید از مجموعه خودروسازی در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم و حضور در مراسم رونمایی از خط تولید محصولات جدید یک شرکت خودرویی از دیگر برنامه‌های سفر محمدعلی طالبی، استاندار جدید کرمان به شهرستان بم بود.
استاندار کرمان در این آیین با تاکید بر حمایت حداکثری از خودروسازان، گفت: این مجموعه می‌تواند به عنوان قطب تولید قطعات خودرو در کشور، استان و منطقه فعالیت داشته باشد.
وی با بیان اینکه در منطقه به چرخه کامل تولید خودرو نیاز داریم، بیان کرد: مجموعه ارگ جدید از موفق‌ترین نمونه‌های بخش خصوصی به ویژه تولید خودرو در کشور است و باید به سمت این برویم حداکثر تولید قطعات در این منطقه را داشته باشیم.
استاندار جدید کرمان با اشاره به اینکه تولید ورق به‌زودی در استان کرمان انجام می‌شود، افزود: باید به قطب قطعه‌سازی و تولید ماشین آلات در کشور تبدیل شویم.
انتهای پیام/511/

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/678566/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پرسپولیس در فکر انتقام/ امضای حکم سقوط یک تیم در مازندران

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر مس رفسنجان

خبری مهم از راهرو پرسپولیس رسید

تمرین بهاری پرسپولیس پیش از پرواز به رفسنجان

عکس | سلفی محمدرضا گلزار با ستاره المپیکی ایران

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ترانه «بگو به باران» را از چارتار بشنوید

ملودی ماندگار و آرامش بخش فیلم «گلادیاتور» با پیانو

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

رودریگو در اندیشه جدایی از رئال مادرید، به دو دلیل / ادعای بزرگ مارکا

آخرین تمرین نساجی: برای آخرین امید

آپدیت مصدومیت ستاره تمام نشدنی والیبال ایران

کرمانشاه قهرمان مسابقات ووشو دختران کشور شد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی با مس رفسنجان + ساعت بازی

روستای شفیع‌آباد در آستانه ثبت جهانی؛ گام بلند برای توسعه گردشگری

کاوازاکی حریف الاهلی در فینال لیگ نخبگان شد؛ رونالدو و النصر عاجز از صعود به دیدار نهایی

تک نوازی زیبای سه تار در طبیعت

موزیک ویدئوی «بدون قرار قبلی» با صدای محمد معتمدی

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فردا بازی بزرگی برابر پرسپولیس داریم؛ از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

پورموسوی: بازی با پرسپولیس روز بزرگی برای مس خواهد بود

برخی شیطنت کردند اما ما با خدا معامله کردیم!

تعریف محور‌های گردشگری مشترک کرمان و فارس

پورموسوی: فردا مصاف بزرگی برای ما و پرسپولیس خواهد بود/ 2 بار از تیم ملی امید پیشنهاد داشتم

تمرین علیه شایعات، تصویر علیه شنیده ها؛ بازداشتی در کار نبود!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

تک نوازی زیبای سه تار در منظره طبیعی

اجرای احساسی و زیبا از سینا درخشنده و حمید هیراد

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

شیلا، ستون خانواده: داستان یک ستاره و مادری که رویای او را ساخت/ پسری که سگها را دریبل می‌زند، حالا در اندیشه فتح اروپاست!

اعلام ترکیب النصر: رونالدو در اندیشه اولین فینال آسیایی

مدیرعامل گوگل دیپ‌مایند: هوش مصنوعی تا ده سال آینده تمام بیماری‌ها را ریشه‌کن می‌کند