کرمان رصد

آخرين مطالب

صداوسیما در مقابل صداقت پزشکیان کم آورد سياسي

صداوسیما در مقابل صداقت پزشکیان کم آورد
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اولین گفت‌وگوی تلویزیونی رئیس جمهور محبوب را دیدیم و شنیدیم، خواسته بودند او را در چارچوب بگذارند و سوالات از پیش تعیین شده را مطرح کنند، حرف در دهانش بگذارند و وعده و وعید بشنوند و بعدها مدعی شوند!

اما غافل از این بودند، کسی که در مقابل آنها نشسته بسیار باهوش است، دوره های بسیار جانکاه و سخت علمی را با رتبه بالا پشت سر گذاشته، با قلب و دل مردم سروکار داشته است. اما علیرغم تمام توانایی‌هایش، بسیار راحت، مردمی، دوست داشتنی، باصفا و صمیمی سخن می گوید، راستی و صداقت در کلامش موج می زند، وقتی از مولای متقیان امیرمومنان امام علی علیه السلام نقل می کند گویی این کلام را درک کرده، فهمیده، با جایگاه سخن امام آشنایی دارد و چنان خود را مقید به پیروی از مولا می داند که گویا این کلام خطاب به او فرمان داده شده است.
وقتی خبرنگار می خواهد دلیل اولین سفر رسمی اش به عراق را سوال کند که قرار است این سفر در قالب کدام روش دیپلماسی صورت گیرد، باصداقت کامل پاسخ می دهد، هدفم زیارت مولای متقیان است و عرضه کارهایم بر او و مدد گرفتن از صاحب نهج البلاغه است و در کنارش هم جلسات دیپلماسی، هیچگاه به خود اجازه نمی دهد ضمایر صادقانه درونش را در قالب تشریفات برده و به ظاهر بگوید برای شرکت در فلان نشست و ... به عراق می روم.
وقتی درباره مهم ترین سفر سالانه رییس جمهور، به سازمان ملل می پرسد، نمی گوید می خواهم با سخنرانی ام در سازمان ملل، دنیا را متحول کنم، تمام مسایل دیپلماسی و تظاهر به تشریفات و همه پروتکل های سیاسی را کنار گذاشته، هدف خود را دیدار با ایرانی هایی می داند، که دل در گرو ایران دارند و دلشان برای ایران می تپد، اما به دلیل بد سلیقگی های ما، از کشور رانده شده‌اند. یا اقامت در سرزمینی دیگر را، برای آسایش خود و خانواده اش اختیار کرده‌اند.
وقتی رییس جمهور هدف از سفر به سازمان ملل را دیدار با این دسته از ایرانیان و جذب آنان و دعوت به حضور و باز گشت به ایران و رفع موانع حضور ببیند، بااطمینان می توان گفت این جماعت که در خارج از ایران به سر می برند، یا تصمیم به باز گشت می گیرند، یا انتقال سرمایه خود به ایران و سرمایه گذاری در کارهای عام المنفعه را در برنامه ها واهداف خود خواهند گذاشت، چرا که این جماعت دل در گرو ایران دارند، اما نوع برخوردهای نامناسب، آنان را را از ایران بیزاری داده و به جای اینکه دستاوردهای خود را به ایران منتقل کنند، تمام داشته های خود را از ایران به خارج از کشور انتقال داده اند.
اگر دستاورد سفر رییس جمهور به سازمان ملل همین باشد که دل ایرانیان ساکن در خارج از کشور را به دست آورد و بار دیگر محبت ایران را در دل آنان بکارد، حتی اگر تصمیم به بازگشت هم نداشته باشند، به عنوان یک ایرانی، با سفیران جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور خواهند بود و سرمایه خود را برای اعتلای ایران، به کشور سرازیر می کنند.
وقتی که در مورد سفرهای استانی از رییس جمهور می پرسند، ضمن تایید انجام سفرهای استانی و حضور در بین مردم، به نکته ای حیاتی اشاره می کند که، قصد ندارد در این سفرها وعده های توخالی بدهد که مردم را در لحظه خوشحال کند و نتیجه ای برای مردم و منطقه نداشته باشد، وقتی ایشان اشاره کرد که بودجه استانها و طرحها به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و به‌صورت طبیعی اختصاص داده خواهد شد، نشان از صداقت و اعتماد به قانون و قانونگذاری دارد، بر این اساس صادقانه می گوید، به دیدار آنها خواهم رفت اما به مردم وعده بدون بودجه نخواهم داد، با شنیدن این کلام، یاد مثال معروفی افتادم که شاعری شعر زیبایی را سرود و در جمعی خواند، شنونده وعده صله خوبی به او داد، بعد از مدتی شاعر مدعی صله شد، پاسخ شنید شعری خواندی ما را خوش آمد و ما هم وعده ای دادیم شما را خوش آمد!، این تمثیل، حکایت وعده هایی است که در گذشته بدون تامین اعتبار در استانها داده شده، است.
دکتر پزشکیان با تمام صداقت، در این گفتگو، با مردم به راحتی و بدون تکلف سخن گفت، هیچ نکته ای را در لفافه و مبهم بیان نکرد، هیچ وعده ای نداد، حتی اقدامی که در باره رفع نگرانی گندم‌کاران انجام داده بود، نمی خواست بیان‌کند!
وقتی در مورد کنکور می پرسند به بی عدالتی در آموزش و پرورش و قبولی خودش اشاره دارد، نکته ای که بعضا نوشته اند کنکور آن زمان را ترجیح داده است، قبول داشته‌ باشیم در جمهوری اسلامی، بی عدالتی در آموزش و پرورش از زمانی شروع شد که دبیرستان‌های غیر انتفاعی با جذب دانش آموزان خوب و هزینه های سنگین که از سوی اولیای دانش آموزان تامین می شود، قبولی دانشگاهها را به خود اختصاص داده و در زمانی که جناب دکتر پزشکیان و امثال بنده در آموزش و پرورش آن زمان تحصیل می کردیم، مدارس استثنایی در کشور به تعداد شمارش انگشتان نبود و کلاسهای کنکور و آموزش تست زنی و حیله های کنکور هم در کشور عمومی نشده بود. تمام دانش آموزانی که تصمیم به ادامه تحصیل داشتند، با تلاش مضاعف و آموزش هایی که در دبیرستانهای دولتی می دیدند، برای کنکور آماده می شدند.
جناب دکتر پزشکیان، مردم شما را این چنین دوست دارند، می خواهند رئیس جمهورشان، مدیران و مسئولانشان از جنس خودشان باشد، مردم برج عاج نشین را نمی پسندند، همین طور صادق باش، صمیمی بمان، از مولا سخن بگو و در حد توان به رفع مشکلات مردم بکوش که خداوند به صادقان، وعده پیروزی داده است که «ان وعدالله حق».

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/651392/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیان 2 میلیارد دلاری ماینرها به اقتصاد برق

آوار جنگ بر سر مادران

ایرانی‏‌ها نه فراموش می‌‏کنند و نه می‌‏بخشند

مشاغل گرفتار زیر دکمه قطع اینترنت

چگونه حمله آمریکا به ایران، پکن را مجبور به تجدیدنظر می‌کند؟

روایتی دلخراش از «بازی مرکب» در جهان واقعی

روایت قابل تامل وزیر نیرو از میزان مصرف برق برای بیت‌کوین

کالای قاچاق تهدیدی برای سرمایه‌گذاری و تولید

تجلیل از شهدای کرامت وطن در کرمان

مشق بصیرت در مکتب عاشورا

آرزو داشت روان‌پزشک شود

الجزیره: چرا روسیه در جنگ اخیر به ایران کمک نکرد؟

آرایش نظامی بودجه ترامپ

کار ماندگار نمایش هنر زرگری کرمان در موزه زر و سیم

کاهش 30 درصدی تولید گندم و جو در بافت

مبنای محاسبه مسافت برای نرخ کرایه سرویس مدارس کرمان

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه 10 تیر 1404

رنامه‌ریزی برای کاهش ناترازی برق تا 14 هزار مگاوات

یک عزل و نصب عجیب و جنجالی در ورزش ایران

آزمون جدید برای مدعیان دو وزن کشتی آزاد

مسابقات هندبال زیر 17 سال پسران آسیا به تعویق افتاد

برای دفاع از ایران، فرقی بین باکو و دوحه نیست

روایت‌های عجیب از جنگ 12 روزه

یک زلزله‌شناس: حملات اسرائیل حدود 1500 زلزله ناشی از انفجار ایجاد کرد

تحلیلگر آمریکایی مطرح کرد: خطر اشتباه استراتژیک از سوی ترامپ

اسلام یا ایران؛ مسأله این است؟

تحویل رایگان کپسول آتش‌نشانی به کسبه بازار تاریخی کرمان

بهره‌برداری از مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 کرمان

فرزانه صادق: پیگیری بنیاد مسکن برای بازسازی منازل آسیب دیده در حمله رژیم ادامه دارد

دغدغه روزانه ساپینتو؛ تمدید قرارداد 4 ستاره!

هایجک الوحده از پرسپولیس؛ مدافع 19 ساله خیبر!

نیروی نیابتی آمریکا

فضاسازی جدید تندروها؛ پاسخ «هم‌میهن» به «کیهان»

فعال اصلاح‌طلب نوشت: گناه فریدون؟

آغاز عصر ابهام هسته‌ای

خیانت گروسی

اسقاطی

مدیرعامل منطقه آزاد کیش با ابراز رضایت از ذخیره کالاهای اساسی، بر نظارت مستمر بر قیمت ها تاکید کرد

تمدیدمهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی در کرمان

تصویب پیشنهاد ساخت تصفیه خانه فاضلاب محلی

یک هزار و 993 دانش آموز پایه نهم استان کرمان در 5 شهرستان در آزمون ورودی مدارس خاص فرهنگ به رقابت پرداختند

هشدار دادستان جیرفت به پانسیون‌های مطالعاتی غیرمجاز

سخنگوی دولت گفت: تنها 25% کالاهای اساسی توزیعی در دوران جنگ مصرف شدند

پیش بینی بورس سه شنبه 10 تیر 1404

راه اندازی مجدد سامانه چکاپ سلامت در منزل

خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه بهار آزادی به کانال 75 میلیون تومان رسید

سرنوشت پول مسافران تورهای لغو شده چه می‌شود؟

تعویق مسابقات هندبال نوجوانان آسیا به دلیل شرایط پروازها

قاتل مربی والیبال زن در ارومیه دستگیر شد؛ پرونده قتل سولماز عباسی در حال رسیدگی است