کرمان رصد

آخرين مطالب

ساماندهی فضاهای تاریخی منطقه 20 برای میزبانی از گردشگران ایرانی و خارجی شهرداری تهران

ساماندهی فضاهای تاریخی منطقه 20 برای میزبانی از گردشگران ایرانی و خارجی
  بزرگنمايي:

کرمان رصد - شهردار منطقه 20 در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه گفت: در سال جاری فضاهای تاریخی برای میزبانی از گردشگران ایرانی و خارجی ساماندهی شده و در سال جدید تورهای ری گردی و اتوبوس گردشگری شبانه برای مسافران نوروزی تدارک دیده شده است.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛ سید محمد ناظم رضوی در نشست صمیمی با اصحاب رسانه که روز شنبه 27اسفند ماه برگزار شد، ضمن تبریک حلول سال نو و همزمانی با ماه مبارک رمضان با تاکید بر لزوم حفظ، احیاء و بهره برداری از آثار تاریخی و تاثیر آنها در حفظ هویت شهر و جذب گردشگر گفت: برنامه های خوبی در راستای مرمت و بهره برداری از موزه قلعه گبری با همکاری آستان حضرت عبدالعظیم(ع) پیش بینی شده است.
ناظم رضوی با اشاره به اهمیت توجه به هویت های تاریخی و مذهبی شهرری افزود: در سال جاری اقدامات خوبی در راستای ارتقاء کیفیت خدمت رسانی به زائران آستان حضرت عبدالعظیم(ع) با همراهی تولیت حرم مطهر انجام شده است.
او ادامه داد: ساماندهی اثر تاریخی چشمه علی، مسقف کردن بخش انتهایی بازار ری و احیای باروهای قدیمی ری در ضلع شرقی بزرگراه امام علی(ع) در دستور کار قرار دارد.
ناظم رضوی با اشاره به اینکه فاز نخست طرح جنگل کاری کمربند سبز شهر تهران در محوطه 100 هکتاری از محدوده کوه بی بی شهربانو اجرا شده است گفت: تبدیل کوه بی بی شهربانو به قطب فرهنگی گردشگری، بازپیرایی و احیای فضای سبز و پیش بینی ایجاد دریاچه از پساب های جنوب شهر، احداث شهربازی بزرگ و آبشار 40 متری در این محدوده انجام می شود.
او برنامه ریزی برای بهره برداری بخشی از جنگل های بیمارستان رازی برای استفاده عموم و ایجاد یک اردوگاه تفریحی برای دانش آموزان، ساخت «همراه سرا در داخل محوطه بیمارستان هفت تیر، ایجاد بازارچه های تخصصی و کاربردی در مجاور حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و مرمت چند مسجد را از جمله برنامه های پیش بینی شده» در سال 1402 بیان کرد.
شهردار منطقه احداث بوستان بانوان، بوستان جانبازان و بوستان مزرعه در سال جاری آغاز شده و قرار است سایت بوم گردی و سایت لک لک ها در آنجا ایجاد شود. ناطم رضوی خاطرنشان کرد: به منظور خدمات رسانی به شهروندان و زائران ایجاد پیاده راه در خیابان مدرس و ایجاد پیاده راه حرم به حرم از امامزاده عبدالله تا میدان شهرری در دستور کار قرار دارد.
او گفت: امسال احداث 3 میدان میوه و تره بار با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار در محله ولی آباد و دولت آباد و مجاورت شهرک گلستان با تامین زمین از سوی منطقه آغاز شد و ایجاد بازارچه بزرگ سبزی نیز با همکاری سازمان میادین در سال 1402 افتتاح خواهد شد.
ناظم رضوی با اشاره به اهمیت ایمن سازی ساختمان ها افزود: ایمن سازی برخی ساختمان های مسکونی با نگاه مساعد شهردار تهران و شورای شهر در دستور کار است، خاطرنشان کرد: در سال جاری نسبت به سال گذشته بیش از 100 درصد رشد صدور پروانه ساختمانی در منطقه 20 داشته ایم و از این نظر جزو مناطق پیشرو در تهران بوده ایم.
شهردار منطقه 20 اظهار داشت: در سال جاری سعی کردیم پرونده های چندین ساله را حل و فصل کنیم و ساخت و ساز و کلنگ زنی های خوبی در شهرری انجام شد و اعتقاد داریم این شروع کار است و با همکاری بین بخشی می توان اقدامات جهادی در حوزه مسکن داشته باشیم.
وی با اشاره به پیشرفت ها در حوزه ورزش گفت: مجموعه شهرسالم 2 تکمیل شده و به زودی افتتاح می شود و 10 مجموعه ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران در سال جدید به منطقه واگذار می شود تا در اختیار نوجوانان و جوانان شهرری قرار گیرد.
ناظم رضوی درخصوص فرونشست زمین گفت: در شهرری میزان دبی آب های زیرزمینی نسبت به مناطق دیگر تهران بهتر بوده است و طبق گزارش سازمان مدیریت بحران شهرداری، فرونشست در این منطقه نیز وجود داشته و به نسبت دیگر مناطق شهر تهران وضعیت بهتری در این حوزه داریم.
شهردار منطقه با اشاره به اینکه یکی از سیاست های شورای اسلامی شهر تهران کاهش فاصله شمال و جنوب شهر بوده است گفت: اولویت اصلی بودجه ریزی سال 1402 در شورای شهر، با تخصیص بودجه به مناطق جنوبی از جمله منطقه 20 انجام شده است و امید است در راستای اجرای پروژه ها و سازندگی شهر اتفاقات خوبی را شاهد باشیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.kermanrasad.ir/Fa/News/375218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ «مگه جنگه» با صدای مسعود صادقلو

ترانه خوانی احساسی و سوپرایز سینا درخشنده برای نعیمه نظام‌ دوست

بازخوانی تماشایی ترانه بختیاری توسط عرفان طهماسبی

حکم اعدام تتلو شکست؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

تبیین اندیشه‌های امام خمینی (ره) در همشهری خردنامه

کسرویانی چه کسانی هستند و چه ادعایی دارند؟

آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقات ملی برنامه‌نویسی ICT Challenge

طرح تفضیلی شهر بم معطل تایید وزارت راه وشهرسازی است

تکریم خانواده شهدا وظیفه آحاد مردم است

تخفیف حداکثری شهرداری تهران به سازندگان ساختمان‌های سبز

لیگ قهرمانان والیبال آسیا| 8 تیم صعود کننده مشخص شدند

صدور مجوز 262 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان کرمان

لیگ قهرمانان والیبال آسیا| 8 تیم صعود کننده به یک‌چهارم مشخص شدند

دستگیری عاملان تیراندازی در یکی از خیابان‌های کرمان

ادارات کرمان در تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری تحرک داشته باشند

بازسازی و نوسازی بیش از 15 هزار تابلو و علائم جاده‌ای در کرمان

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

لیگ قهرمانان آسیا؛ رونمایی از هشت تیم صعودکننده

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

گل اول بانوان چین تایپه به ایران  توسط

🎬بخش سوم گفت‌وگوی استاندار کرمان با شبکه اینترنتی کتاب

🎬بخش دوم گفت‌وگوی استاندار کرمان با شبکه اینترنتی کتاب

گفتمان‌سازی نسبت به سرمایه‌گذاری؛ یکی از دستاوردهای استان در 6 ماه گذشته

اعلام آمادگی کرمان برای برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب

بهنام صفوی؛ خواننده‌‏ای که جوان مُرد

تصاویر خانه خوش حس‌وحالِ استاد شجریان

ادعای یک خبرنگار درباره شکسته‌ شدن حکم اعدام تتلو

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

جهان زودتر از تصور قبلی انسان به پایان می‌رسد

کاهش زمان تشخیص بیماری با طراحی شبکه عصبی پیچشی

محمد مهدی زارع پدیده جوان لیگ برتر سرخپوش شد! + موافقت پرسپولیسی‌ها با رقم رضایتنامه باشگاه گل گهر

پرونده سرقت اسلحه پس از 5 سال در کهنوج بسته شد

فولاد سیرجان رو در روی کوبیاک در لیگ قهرمانان آسیا!

بزرگترین اردوی دخترانه کشور برگزارمی‌شود؛ازگلستان شهدای اصفهان تاکرمان

شیرجه‌ انگاپت در قلب ایرانی‌ها: ستاره والیبال جهان با پرچم ایران درخشید

معرفی حریف فولاد سیرجان در لیگ قهرمانان آسیا

هفته پایانی لیگ برتر فوتبال ایران؛ اوج هیجان و اضطراب برای سایپا

برگزاری اولین سالگرد «شهدای خدمت» در گلزار شهدای قم

نام‌گذاری شهری در کالیفرنیا به‌نام کرمان و غفلت سرمایه‌گذاری در ایران

3 کشته بر اثر تصادف در جاده راین کرمان

یک واحد صنفی در شهرستان بافت پلمب شد

استاندار کرمان: نقش فرهنگ را به عنوان قوام‌دهنده و هویت‌ساز جامعه در نظر بگیریم

گسترش همکاری‌ کره‌جنوبی و ایران در نوسازی بافت‌های فرسوده

کرمان موتور؛ صنعت‌گر باتجربه در مسیر واگذاری سایپا

طوفان باعث شکستن تیرهای برق و قطع برق یک روستا در فهرج شد

کشف 9 دستگاه ماینر غیر مجاز از یک منزل مسکونی